Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje bi naročila pečenega odojka?

kje bi naročila pečenega odojka?

Kje bi naročila pečenega odojka za cca 30 ljudi? Koliko stane tak odojek?
Potrebujem pogostitev za 30 ljudi, opcija so čevapi in piknik varianta ali odojek ali pa vse skupaj samo pijača, kava in nekaj sladkarij… Ne morem se odločit.

odojka ti spećejo pri piskać

Hotemaže (blizu Kranja), tam je en mesar pr’Križaj, ki redi svoje odojke in jih okusno speče (odojek je polnjen s filo, res okusno!).

Cene ne vem, odvisno od kilaže, ponavadi pa pride dobrih 100 eur za odojka. Do zdaj sem že dvakrat naročila pri njih.

Pri nas v NM pečejo odojka v mesvem centru. 2x sem kupila 4 kg pečenega je bilo ok. Naročiš in prieš ob uri iskat še tolpega… Drugače pa zagotovo kaka turistična kmetija ali gostilna kjer pečejo meso zunaj, pa se dogovoriš.

Najboljšega so mi nekoč spekli prav oni. V celoti in hkrati lepo razkosanega so položili v škatlo.
Povprašaj v Ihan, če jih še pečejo.

Simon logatec-kalce 041347194

No, če si v dilemi, te prosim, ne odojek.

Skratka odojek naročijo ljudje, ki želijo odbonkat veliko ljudi in jim nič ponudit.

Seveda je bolj zahtevno peči čevape, ali karkoli drugega, ampak ljudje se vsaj najejo.

No, če gre samo za druženje in da se reče, da je bilo za jest, je tudi odojek dober.

Moja “teta” je celo življenje futrala celo vas z enim odojkom in se potem hvalila, kako so pri njih vsako nedeljo gostje vabljeni. Vem, da smo se vedno najedli prej, ker smo šli od nje lačni. Ali pa pečen jagenček. Kjer tudi kosti nisi dobil, če se nisi prvo sekundo postavil v vrsto. Seveda stričeva teta ni bila Slovenka. Pri Slovencih še nisem nikoli dobila odojka.

Najboljši je odojek in se eni čevapi niti slučajno ne morejo primerjat z njim. Čevapčiči so danes nejcenejša, najhitrejša hrana, mnogo prevečkrat na našem programu.

Najboljši je odojek in se eni čevapi niti slučajno ne morejo primerjat z njim. Čevapčiči so danes nejcenejša, najhitrejša hrana, mnogo prevečkrat na našem programu.

Sem ponosna čistokrvna Slovenka in vam povem, da ni boljšega od odojka. V Ljubljani pa ga je res težko dobiti. Morda v gostilni Keršič..

Nisem ljubiteljica odojka, sem pa najboljšega (ponavadi se mu odpovem takrat sem ga pa res z veseljem zmazala) jedla nedolgo nazaj na enem pikniku, spekli so ga pa v eni gotstilni v Laščah – guglej, boš ziher našla.

Pri nas v Beli krajini prisegamo na jagenjčka. njam

Pri nas v Beli krajini prisegamo na jagenjčka. njam

hvala.
mesvem center – to seveda vsi poznamo:-)))

Koga briga kaj si bodi to kar si za sebe.

New Report

Close