Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kje bodo sobotne demonstracije?

Kje bodo sobotne demonstracije?

Sem spraševala že na SČ, pa bom še tukaj. Kje v Ljubljani bodo to soboto delavske demonstracije? Na http://www.zsss.si piše samo, da v Ljubljani ali pa sem kaj spregledala. En odgovor je bil, da na Gospodarskem razstavišču, a tam naj bi bil v soboto in nedeljo Festival iger.

Upam, da bo vlada poslala specialce,da zavarujejo javni red in mir pored drhaljo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Na Kardeljevi ploščadi.

mormo patrie sprobat.press

Pa saj to je igra. Zavedeni nižji sloj proti vladi. Dosegli bodo večje plače za Semolića in Rebolja, ovce bodo pa še naprej lahko blejale ob posušeni travi.
V Srbiji so provokatorji poskrbeli vsaj za sendviče in jogurt, narod pa to malico še danes plačuje.

Po novem demonstrirajo proti delodajalcem.
In vrednotam!!!!!
Največ demonstrantov bo itak izmed 150000!!! zaposlenih v javni upravi, predvsem šolnikov, policajev, carinikov… Ja, kdo je že njim delodajalec?
In iz česa so plačani?
In kolikšne plače imajo v primerjavi z delavci v gospodarstvu?
In da o delovnem času niti ne govorim!
Čigave demonstracije že, so to?
Semolič pa bo učil ljudi o vrednotah?
Ojooooj!

Pa saj to je igra. Zavedeni nižji sloj proti vladi. Dosegli bodo večje plače za Semolića in Rebolja, ovce bodo pa še naprej lahko blejale ob posušeni travi.
[/quote]

Ovce so vmes ostrigli tista dva bosta pa spet dobila dodatek k plači. Raja bo pa …

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

mi smo njihovi delodajalci in plačani so iz naših davščin kajneda.
Kolikšne imajo plače v gospodarstvu? Kakor kje.
Delovni čas, kakor kje.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Imamo pač take sindikate in jih plačujemo ne naredijo pa nič!!V Nemčiji štrajkajo za 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} povišanje plač pri nas sindikati demonstrirajo za 3 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.Naj naredijo štrajk po tovarnah ne pred parlamentom!Žalostno za 3€.demonstrirat.Sindikate je treba ukinit in nredit sindikate ki bodo nekaj naredili!

Vprašaj v kabinet predsednika vlade. Turk bo najbolje vedel kam mora v soboto.

Pri spomeniku nasproti železniške postaje, v soboto od 9h naprej.

Ha, ha…..

VN, smeh je pol zdravja, ha, ha

Hvalabogu bom kakih 2000km stran, hehe.

New Report

Close