Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje delna zobna proteza na obroke

kje delna zobna proteza na obroke

Prosim za nasvet. Ali kdo ve za kakšnega zobozdravnika, ki bi naredil delno zobno protezo na obroke in to na Gorenjskem? Zanima me obročno plačilo z diners kartico. Lahko pa mi tudi poveste naslov zobozdravnika na Hrvaškem, ker iščem poceni rešitev, da nekomu pomagam priti do delne proteze, ker si sam tega ne more privoščiti.

Koliko zob ti pa manjka?

Rotar je v Radovljici, ima Diners. Mislim pa, da morajo imeti nek dogovor, da lahko dajejo na obroke. Ne vem točno.

Se opravičujem, ker vskakujem v temo: ampak zanima me, če (in koliko) zavarovalnica krije popolno protezo?

Totalno protezo v celoti krije zavarovalnica.

Kolikor je meni znano pride totalna ali delna proteza pri zobozdravniku cca 450-500 eur, odvisno od kraja. Najbolj svinjsko pa je da tehnik ki jo v bistvo naredi dobi nekje 120-150 eur, se pravi vso smetano pobere zobozdravnik. Ni mi pa jasno zakaj se ljudje v takih časih ne znajdejo malo bolj. Vsak dober zobotehnik ima odtisno žlico kot tudi maso. Na vmesne faze probe, moraš tako k zobozdravniku, kot bi moral k zobotehniku, s tem da bi te proteza prišla eno tretjino cene.H A L O ???

New Report

Close