Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje dober frizer v Ljubljani ali v okolici

Kje dober frizer v Ljubljani ali v okolici

Vprašanje kot v naslovu. Potrebujem novega frizerja, ki obvlada modno in dobro striženje. Pa ne sme imeti astronomske cene. Zanima me za Ljubljano ali bližnjo okolico (v smeri Domžal). Hvala

Saloni Mitja – poceni in dobro, cena je udobna s kuponi ali brez. Jaz imam dobre izkušnje v Tuš centru v BTC-ju.

v podhodu Plava laguna frizer Bežigrajski dvor!

Naredi lepo in ugodno! Priporočam! Samo nima kartice, samo gotovino.Lp

Frizerka Vera v centru Ledina.

Upam, da boš videla tole vprašanje. Če kupiš kupon ugodnosti – sem našla enega – a je potem treba dolgo čakati, da te naročijo? Imam slabe izkušnje s temi kuponi, ko nikakor ne prideš do tega, kar si kupil. No, nič ne profitiram, če grem brez kupona v salon, če imajo polno strank, ki so kupon kupile.

Samo preko kupona ne sem sla v tus btc mitja in bila taka kot piscanc zahtevala sem isto barvo kot prej.nikoli vec tja

Atlantis, frizerski salon Billy. Prej je bil to Stevotov salon, zdaj pa je punca, ki je prej delala zanj, odprla svoj salon. Hodim že 5 let, še nikoli nisem bil razočarana… ne s kratko ne z daljšo frizuro. Cena 25€

Atlantis, frizerski salon Billy. Prej je bil to Stevotov salon, zdaj pa je punca, ki je prej delala zanj, odprla svoj salon. Hodim že 5 let, še nikoli nisem bil razočarana… ne s kratko ne z daljšo frizuro. Cena 25€[/quote

Hvala za tole. Sem že navdušena in odločena, da grem k njej. Hvala tudi avtorici “kupov”, ki me je odrešila dileme.

Definitivno frizerka Vera Ledina center (salon Kreativnost pritlicje)

Samo ne hodit k frizerju na kupone!!! Ponavdi imajo noro gužvo, zrihtajo te na horuk, pa še kakšne začetnike angažirajo, da lahko podelajo vse stranke. Jaz sem rabila pol leta po kuponu, da moji lasje zgledajo približno normalno. Pri Mitji so mi naredili grozno barvo, uničili lase in postrigli na 100 različnih dolžin – skratka katastrofa, zraven se pa delajo, da so ful profesionalci.

Jaz se barvam in strižem pri Sandri v frizerskem salonu Perla, Poljanska cesta 44.
Prijazna punca, super kvalitetne barve in dobra frizura, ki nekaj časa traja, pa normalne cene. Priporočam!

koliko stane striženje in barvanje pri tej Sandri? Imam pa kratke lase

Samo v frizerskj salon mitja ne…tudi jaz sem se na kupon barvala v btc-ju oz.iamm pramena, ki so mj jih tam naredili samo po preci in nikjer drugje, da ne govorim, da sem prisla ven iz salona z istim izrastkom kot sem sla notri.. Tudi strigla sem se takrat in na sreco je frizer predlagal da ohraniva celotno dolzino, ker imam zelo dolge lase, tako da je postrigel samo par resic, ki so izpadla katastrofalne..po vsem tem sem pisala pritozbo Mitji, na kar sem dobila novo moznost da popravijo svojo napako.. Najprej nisem bila za, a kasneje sem se odlovila da vseeno grem, ker nisem placala frizerja za popolen nic.. Seveda ne grem k istemu, ampak sem sla za bezigrad ali nekj tam, kjer je bila neka zacetnica, ki mi je skoraj skurila lase z blanzem… Katastrofa..od takrat nikoli vec k njimi oz.nikoli vec na kupone kamorkoli.. Tudi te kuponi so postali en velik nateg in iskoriscanje z nenormalno visokimi cenami izdelkov in storitev, ki jih dobis na drugi strani pp redni ceni..

Tarich- Domžale – Luka prej delal pri Miču

Ja podobno. En čefurski lenuh je šel eno uro po odprtju salona na malico in na čik. Delo na moji glavi, na pol narejeno, čakam da pride nazaj in kmaj verjamem da se tako dela, Tja sem prišla z narastkom, želela in imela sem in kupila kupon za ombre pramena, tip mi reče, pa saj že imaš ombre… sem mislila, da je skrita kamera. Njegovo skropucalo sem reklamirala, šla k Mitji na Vič, kjer mi je popravljala zmazek in mi zaflekala majico, to se mi v 15 etih barvanja še nikjer ni zgodilo. Od takrat k tem frizerjem nikoli več. Aja enkrat spotoma pred dopustom na Rudniku vprašam, če imajo čas za otroško striženje, deklica bi šla na na paža iz dolgih las. Postrigla jo je tako slabo kot je za nisem nikoli, čeprav sem se učila ob you tube-u. Na koncu je iz zadrege računala fantovsko striženje. Skratka nikoli več.

Jaz se sama strižem in pa tudi barvam. Enkrat, ko sem še hodila v salone me je frizerka pustila notri in šla ven, ker se mi je zdelo predolgo za čakat, sem si sprala barvo in šla. Pa ni trapa ničesar opazila.

Ste sprobali v Med in Mleko?

New Report

Close