Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kje dobiti denar, kredit?

Kje dobiti denar, kredit?

Imam velik problem. Mož je vzel hipotekarni kredit, jaz pa sem mu šla za poroka z nepremičnino. Kredita ni plačeval, meni tega ni povedal, zdaj pa je banka dala izvršbo na hišo in na možev TRR. Kredita ne more dobiti, jaz pa kredit že imam, poleg tega pa delam v podjetju, ki ima slabo boniteto in plače izplačuje neredno.
Morda kdo ve, kje bi vseeno lahko dobila kredit. Potrebovala bi 50.000 eur.

Če misliš da lahko plačuješ se da vse dogovorit z banko in plačujete kredit naprej ali ga pa reprogramirate.
Novega kredita ne rabite.

Mož jih je “nategoval” eno leto, meni pa pobiral pošto iz predala, da sem neplačevanje ugotovila šele ko je prišel že cenilec. Zdaj hočejo da se kredit vrne in ga zaenkrat nočejo reprogramirat.
Mesečno je šlo za 300 eur in če ne bi bila zavedena to sploh ni problem plačevat. Menite, da bi vseeno začela nakazovat vsaj mesečne obroke?

Super moža imaš (pa še butast je če je mislil da bo lahko nategoval banko in tebe do neskončnosti). Najprej se ga znebi, ker te bo drugače naslednjič spet potunkal. Če maš denar bi jaz začel plačevati da bi vsaj izvržbo ustavila.

Živimo v težkih in pokvarjenih časih, bankam zmanjkuje zaradi tajkunskih kreditov in so v debelem zosu, takele igrice kot sta se jih šla vidva so včasih najbrž šle skozi, zdaj bo pa vedno težje, ker banka potrebuje denar ji bo dol viselo za tistih nekaj fičnikov, ki jih boš plačala na mesec in bo raje vzela hišo, če je tako v pogodbi. Počasi se ne bo dalo nič kaj več dosti menit z banko, bodo samo rekli, takole piše, s pogoji ste bili seznanjeni, držali se jih niste in hop cefizelj. Ne zapletajte se v nekaj česar se niste zmožni držat, dajal vam nobeden ne bo samo še jemal, bolj kot dozdaj, zapomnite si to, imam insajderske info! Bolje en šotor pa da je tvoj, kot pa vila od banke!

Živana, če še potrebuješ pomoč pri reševanju problema, me prosim kontaktiraj preko e-pošte.

Forum je namenjen, da se rešitve in nasveti tu pišejo in ne, da se novači naj vas kontaktirajo…

pozdravljeni…
tudi sama bi nujno potrebovala pomoč…rabim 2000 €, vendar nikogar ne zanimajo moji dodatni prihodki, gledajo le prihodke na trr, ki pa so minimalni…
a obstaja kakšna možnost….a mi lahko kdo pomaga?

hvala

[email protected]

pozdravljeni…
tudi sama bi nujno potrebovala pomoč…rabim 2000 €, vendar nikogar ne zanimajo moji dodatni prihodki, gledajo le prihodke na trr, ki pa so minimalni…
a obstaja kakšna možnost….a mi lahko kdo pomaga?

hvala

[email protected]

Sara Ana prosim za infoprmacije tudi meni na email maight86 @ gmail.com skupaj seveda

hvala in lep pozdrav

Sara Ana,

ali bi lahko napisala svoj mail, da te lahko še drugi kontaktirajo?

Hvala in lep dan,

devetka

bi lepo proso ce me lahko kontaktira sara ana imap podoben problem.ce mi kdo priskri kaksno posojilo vrnem obrestno mero do 20postov [email protected]

tudi jaz imam problem s partnerjevim kreditom. sedaj terjajo mene , kot poroka, jaz pa tudi ne morem odplačevat, ker so mi medtem zmanjšali plačo in nisem zmožna plačevati dveh kreditov (enega imam tudi sama). Problem je, ker je banka zadevo že predala na zavarovalnico Triglav. Triglav pa ima nekakšen monopol s krediti in sedaj nimam šans, da bi kredite reprogramirala, ker imam na SISBONU slabo ime zaradi poroštva, ki ga nisem izvrševala.
Kje si izposoditi 16.000 €?

Kaj si boste izposojali, če še ostalih kreditov ne morete poplačevati.

New Report

Close