Kje dobiti Office/ WIndows programe
Ali kdo ve?
Pred kratkim sem kupila nov računalnik, a nima naloženega ne operacijskega sistema ne Officevih programov. Poskusila sem že neke crack verzije naložiti preko ključka, a me vse po kmalu razočarajo.
Ali kdo morda ve, kje lahko dobim ta prave aktivacijske ključe, ki jih ni potrebno obnavljati, ali kaj podobnega, po kaj nižji ceni kot pa na originalni spletni strani. 300€ si za to res ne morem privoščiti dati…
Obstajajo za to navodila pa tudi namenski forumi…..
Ampak, če niti do tja praviš da ne prideš potem je brez veze razlagat. Bo bolje kakšnega “majstra” najet da te bo olupil za ene 150 € in ti zadevo naložil. Te pa opozarjam da se lahko kaj narobe in po domače na hitro narejeno, kaj hitro sesuje. Pa bo treba dat potem še enkrat 150 € pa še kakšni podatki bodo šli rakom žvižgat.
Nasvet: kupi drugič že tovarnisko naložene zadeve. Kdor poceni kupuje, dvakrat kupuje. Al pa da ne bo računalnik potem neuporabljen obstal v kotu ti pa na telefonu ali v knjižnici.
Na siolu je ta reklama:
Vaš link
Zadeve nisem preveril, malo se pozanimaj. Morda je OK.
Ne poslušaj jih:
Windows 10 PRO za 12,96 € s kodo PROS
zraven imaš pa še različice Office, katera ti najbolj odgovarja!
Šparaj denar, leto bo še dooolgoo!
https://www.vip-scdkey.com/microsoft-windows-10-pro-oem-global-cd-key.html#EDMonly
Lansko leto sem tudi sama prišla do novega računalnika brez potrebnih programov. Sama sem jih potem kupila kar na Bolhi. Vem, da se sliši neumno, ampak so izredno poceni in zaenkrat (po skoraj letu uporabe) še nisem imela nobenih težav. Windows se da dobiti že za 20€, Offici pa so tam nekje okoli 30€. Spodaj prilagam povezavo.
Je pa zadeva originalna in preverjena, verjetno jih malo na črno prodaja kakšno podjetje, ki jih je zakupilo preveč. Upam, da ti to pomaga.