Naslovnica Forum Starševski čvek Kje dobiti ženske tablete za dvigovanje želje po spolnosti?

Kje dobiti ženske tablete za dvigovanje želje po spolnosti?

Zdravo,

zanima me če kdo pozna, kakšne dobre tablete, ki bi povečale spolno željo pri ženski. Bolj se zanimam za takšne, ki delujejo takoj in jih lahko vzameš le enkrat, kot pa za tiste, ki jih moraš vsak dan jemati. Prav tako mi je pomembno, da so dostopne nekje v trgovini/lekarni in ne samo na internetu.

Hvala.

sex shop

Imenujejo se moška pozornost.
Vsak dan naredi nekaj, da ženska opazi da te ima. Tam kjer moški vidi težave v spolnosti, ženska vidi težave v odnosu.

pri teh letih bi lahko že vedela da takih tablet ni. kdor ti ponuja take tablete razen medicinske ženske viagre ti laže . vse tisto kar ti prodajalci prodajajo je zame krš in natega. problem ženske neodzivnosti in izgube libida je v organskem sistemu, ki ga z eno tableto ne moreš rešiti. če si pa v menopavzi pol pa sploh. si v teh letih ko je to ta kriza. sicer pa nsveti. zadevi je treba pristopiti vsestransko. prehranski dodatki veliko pomagajo. na daljši rok v roku 14 dni naprej. ampak ti praviš da ti ni do tega.

Vitamin D, guglaj. Potrjujem.

daj ne bluzi
bližam se menopavzi in si želim, da bi bila želja po sexu taka, kot pred 10 leti
z možem ni nič narobe

Besede imajo v sebi magično moč, mnogo večjo od tablete. Velja tudi za vas, kdorkoli ste. Imam svojih večnih šestnajst let, koliko jih imate vi ne vem.

Malo je treba prevetriti domačo lekarno, ker marsikatera tabletka ima kot stranski učinek zmanjšanje libida. Tu izstopajo predvsem kontracepcijske tabletke.

Ali šejtan mu poče bajati i govoriti: “O Ademe, hoćeš li da ti pokažem drvo besmrtnosti i carstvo koje neće nestati?”

I njih dvoje pojedoše s njega i ukazaše im se stidna mjesta njihova pa počeše po njima lišće džennetsko stavljati – tako Adem nije Gospodara svoga poslušao i s Puta je skrenuo.

Poslije ga je Gospodar njegov izabranikom učinio, pa mu oprostio i na Pravi put ga uputio.

“Izlazite iz njega svi” – reče On – “jedni drugima ćete neprijatelji biti!” Od Mene će vam uputa dolaziti, i onaj ko bude slijedio uputu Moju neće zalutati i neće nesretan biti.

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Jemlji cink … oz. ga pojej več pa še kakšne banane

New Report

Close