Kje dobra pedikura v Ljubljani?

Jaz nikdar več na Dalmatinovo. Saj so res prijazni, ampak tiste banjice, v katerih namakah noge, so bolj kot ne skrega ne s čistočo. Zadnjikar sem bila poleti, so mi nalakirali nohte, pa sem morala čakat 10 minut, da se je lak posušil, da sem lahko obula natikače. Bil je star lak.
V KC so pa zakon, res.
lp

ZELO DOBRO PEDIKURO NAREDIJO V BEVKAH,V OKOLICI LJUBLJANE
http://WWW.FITNES-MASAZA.COM

živjo,
po mojih izkušnjah je v Salonu Zdravja na Tržaški. Ne uporabljajo namakanja ampak so me z žaubo namazali in ni mi bilo potrebno čakati, da se noge namočijo. Osebno sem šel odstraniti kurji uč, ki me je žulil v čevlju. Vsakič pred obiskom se naročim in mi ni treba čakati. Najbolje pa je, ko ti na koncu še zmasirajo noge da se počutim kot da jih nebi imel probaj ne bo ti žal.

Priporočam kot je rekla Branka , hotel Park na Ilirskki, sicer je v hotelu ampak o.k.
Priporočam tud Energomed na Viču, tam je ena deklca, ki zares lepo lakira nohte. Pa poceni je, sem bila zelo zadovoljna. V KC lasana me moti k so res une same stare gospe z fulll problemi z nohti, pol pa čakš k budala tam, tud če si naročem. Pol pa pride kakšna gospa pa mam kar slabo vest če sem pred njo, tko da to mi ni o.k., pa tud lakirajo bl tko tko, stare lake majo precej.Pa tud nimam nekih problemov.
jaz si želim sam lepe nohtke za poletje in Tuki je salon Energomed res vrhunski, pa zmeri je kakšen parking na voljo, to mi tud velik pomen, če mogoče se kateri. Priporočam.
matr sem si zdej dala duška , sam se ful spucala. Lepo sem mejte.
Vesna
Punce a poznate kako pedikerko,ki hodi na dom in da ni draga.
Namreč rada bi imela profesionalno porihtane podplate,pa nohtke
pa se bojim da bo tako kot zadnjič.Sem bila v salonu plačala 33eurov
in groza kako so mi naredili,kako take ljudi sploh zaposlujejo.
Rada bi imela čimprej,ker gremo drug teden na morje.
lp
je ena punca ,ki hodi po domovih naredi res profesionalno pedikuro,se posveti vsakemu problemu posebej.Celotna pedikura,lakiranje nohtov lahko tudi francoska pedikura na koncu ti še zmasira stopala po refleksnih conah in računa 23 eurov. če vzameš v kompletu še manikuro striženje oblikovanje nohtov,lakiranje ti zaračuna še dodatnih 10 eurov.
lp

Kar se mene tiče, v Ljubljani (Podutik) je najboljši kozmetični salon Ave. Z vsemi njihovimi storitvami sem zelo zadovoljna, sploh pa z pedikuro. Skoraj vse naštete salone sem pred leti obiskala in vse kar lahko rečem je – lahko se skrijejo za njimi.
V Lassaninih salonih me moti hitrost in površnost, žal.
Obiščite AVE in se prepričajte sami. Mislim, da vam ne bo žal!!!
Poznam ta salon,bila sem enkrat.Žal mi je vendar sem jaz bila nezadovoljna,ko sem prišla domov mi je lak takoj odpadel,odlimal se je kot salotejp,da o trdi koži sploh ne govorim…sem mogla doma vse popravljat.Vsi smo si različni:)))
Če rabite pedikuro pokličete lahko punco ki je res profi in dela z srcem in mislim,da si je res zbrala poklic ki jo veseli,ker dela čudeže:))
051 633421
lp

Svobodna hvala ti za kontakt,danes me je punca sprejela,ker sem rekla da se mi zelo mudi
ni prišla na dom ampak sem jaz šla k njej v salon.Cena je bila malo višja,ampak sem tam še pijačo dobila in posladek,,,mnjam;)
Sem pa res zelooo zelo zadovoljna,res je kot si rekla da se poglobi v vsak problem posebej.Nohtke mi je tako lepo zrihtala,da jih kr gledam,še nikoli niso bile tako lepe:)
svobodna hvala za kontakt,včeraj me je gospa vzela na pedikuro,ker sem jo prosila da se mi mudi.
Res sem ZADOVOLJNA ful se je posvetila mojim stopalom,
čiščenje nohtov,oblikovanje,striženje potem je šla z nekim lakom čez kot nega nohtov potem pa francoska pedikura in na koncu še z nekim lakom ki dalj časa drži in se sveti
pa še z oljem za nego obnohtne kožice in vse skupaj računala 23 eurov.
no to je to,hvala še enkrat;)))
V centru je en pedikerski salon ki je za NIČ ,
in v šiški tudi ( o imenih raje nebi),raje pustite nohte dolge kot obiskati ta dva salona:((((
Sem bila v več salonov in nisem bila zadovoljna,drugače pa nisem zakompliciran človek.Ampak pod pedikuro se ve kaj se pričakuje in nikakor ne to kaj sem jaz dobila v specializiranih salonih.
Ta gospa ki praviš svoobodna ali ona dela samo v ljubljani ali tudi izven.Jst bi rabla nujno nego sam se prav bojim poklicati jo in končnega rezultata.Koliko je pa punca stara in koliko časa se ukvarja z pedikuro ali mi laho malo več poveš o njenem delu,ali ima tudi certifikat da je res opravila šolo pedikure??Ker se mi zdi da v teh dveh salonih ki sem omenila sploh nimajo izučenih pedikerk:(((