Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje dobra pedikura v Ljubljani?

Kje dobra pedikura v Ljubljani?

Ali ima kdo izkušnje z odstranitvijo vraščenega nohta(se mi že malo gnoji)
pri kakšnem pedikerju.

Bila sem na pedikuri v kozmetičnem salonu Eli, na Cigaletovi 9 in mi je bilo super, moje noge pa so se počutile kot nove, pa še nohte mi je nalakirala.Vam jo zelo priporočam in se res plača.

Poizkusi še v kozmetičnem salonu Lavanda v Šiški. Trenutno top, jih ne zamenjam dokler se bojo punce tako trudile.

Sem končno našel kar sem iskal, se rad zapeljem do Trzina kjer dela v Domu za ostarele pedikerka Andreja, res čisto, strokovno, grem domov res lahkih nog priporočam.

Pozdravljena,

res dobro estetsko pedikuro ti naredijo v salonu za Bežigradom. Ponudba vsebuje brušenje kože, odstranjevanje odvečne kože, lakiranje s parmanentnim lakcem (GELISH) in še refleksno masažo. Mislim, da je cena okoli 19 eur.Gospa je zelo prijazna. GSM: 040 329 781. Obiščem jo enkrat na mesec in imam lepo urejene nogice.

Lep pozdrav,
Manca

ga. Atalja upam, da težav več ni. Bom za vsak slučaj povedala še svojo izkušnjo.

Sama sem imela letos poleti zelo hude težave z vraščenimi nohti. Vraščala sta mi oba nohta na palcih. Potem mi je pa prijateljica našla luštno gospo Simono, ki mi je naredila pedikuro z medicinskimi sponkami, ki so mi bolečine takoj odpravile. Pomagala mi je še tud pri enem otiščancu in trdi koži, ampak najhujš so me motili nohti, ker sem zaradi njih težko hodila. Če pride še komu prav, gospo najdete v salonu Črna mačka – poleg Gospodarskega razstavišča.

Lep dan,
Petra

Fuul dobra pedikura v salonu Moments. Imajo OPI. Poglej njihov cenik www.pedikura.in
čao, D.

www.pedikura.in[/url]

Gospe in gospodje , medicinska pedikura v Murgle centru 1.nadstropje
nad pošto salon Ema

strokovna oskrba večine težav na nogah.tel;01 2834331

Ker imam sladkorno sem zelo previdna pri izbiri. Probala sem že nekaj pedikerjev in meni najbolj ustreza Salon Zdravja na Tržaški.

Imam podobno izkušnjo. Da ne rečem o čistosti prostorov, v katerih izvajajo pedikuro. Prah je povsod, od lučke z lupo, skozi katero gleda pedikerka nad mojimi nogami, do polic, na katerih so revije in me stranke vse to prijemamo. Sem zelo občutljiv človek, kar se tiče higiene, čistosti,… Na stolu na katerem sem sedela, so se na ročajih videli odtisi rok prejšnje stranke.
Pol na koncu ko mi je spolirala kožo z enim strojčkom, sem opazila ranico. Pa sem vprašala, kaj je pa to? Je pa rekla: ja mal sem vas opraskala s strojčkom, to ni od skalpela. Eni pač ne zastopjo kok mam občutljivo kožo.

Isti dan sem imela tudi manikuro in pač je bilo v drugem prostoru. Ker določene barve laka niso imeli, je kozmetičarka rekla eni, naj ji prinese lak s pedikure. Halo!!!!! A si moreš mislit? S tistimi laki, s katerimi mažejo nohte na nogah, mi je potem namazala na rokah.

Na kratko: bila sem s kuponom na pedikuri in bila zelo zadovoljna
Sploh ker je bilo vse cisto, orodje je pred menoj odprla in tudi pilo za nohte
v banji je bila vrecka za enkratno uporabo. To sem videla prvic
nohti so se vedno nalakirani z lakom, ki ga je mazala pedikerka in je od tega
skor 3tedne
priporocam salon as v LJubljani. Pa tut cene drgac so ok..
Marija P

Živjo,

upam, da ste poskusile še v Centru Pedimed, Bežigrajski dvor, kjer zelo poskrbijo za vse težave, vraščeni nohti, kurja očesa, pedikura, medicinska pedikura celo, diabetično stopalo… Vsekakor vredno ogleda. Punce se zelo potrudijo.
Povezava na Center Pedimed.

http://pedimed.si/glivice-na-nohtih

Pozdravljeni,

če iščete dobro pedikuro v Ljubljani vam predlagam obisk našega novega salona. Pedikerka, ki dela je odlična, stranke so izjemno zadovoljne. Lahko tudi preverite njeno spletno stran: www.pedikura-elza.si

Lep pozdrav

Naj dodam še, da imamo v oktobru posebno akcijo. 30% popusta na vse pedikerske storitve.

Lp

Jaz sem bila v As salonu v btcju, hala 5 mislm [code]
[/code]
in delajo vse rocno brez aparata. Zelo natancno. Presenecena sem bila, oba s partnerjem, da sva za domov dobila pilice :). Zelo cisto in natancno. Res priporocam za pedikuro sem dala 22€

Pa bodite res previdni po teh salonih saj sem sama slisla velik negativnih stvari, neznanja, povrsnost, umazanija …potrebno se je pozanimat kam greste saj so nogice edine, ki nas nosijo
[hr]

Oj,
Moja mama je enkrat od ene prijateljice izvedela za res odlično pedikerko. Rešla ji je super vse, zdaj ima termin na vsake tri tedne in je res zadovoljna. ——> Kozmetični studio Eli (zraven sanolaborja pri sodišču) v Ljubljani. Gospa je tako prijazna, da hodi tudi na dom.. 031/707-438
Lp, B 🙂

V trnovem majo dobro pedikerko, pa še poceni je…

tule imaš FB, kjer najdeš kontakt ipd.:
https://www.facebook.com/pages/Frizerski-in-kozmeti%C4%8Dni-salon-Trnow-style/118940984786856

Meni so v Fanci prvic naredili fenomenalno pedikuro, sem samo gledala, ce so to res moji nohti. Ampak sem pozabila vprasat za ime pedikerke, ocitno sem vsakic naslednjic dobila eno drugo, ki mi je naredila povprecno, nic posebnega. Imajo pa kul opremo.

Odsvetujem Lassano v centru na slovenski, mi je zafrknila nohte da so se mi vrastl tok, da sm mogla na operacijo :(((( Pa se zaracunal so mi drazjo varianto!

Ave pa Pedimed moram pa se sprobat, baje je odvisno od pedikerke..

Najboljša medicinska pedikura v Ljubljani : Vaš link

Meni je super na Viču , salon Energomed. Tudi čisto je in ful veliko izbiro lakov imajo, če to kaj pomeni. No meni je super. Plačala še poleti 29€ z lakiranjem.
Lep dan Erika

Vaš link

Pozdravljena,

jaz na pedikuro vedno grem preko aplikacije SpaMatch, ter sem vedno zadovoljna z storitvijo, ponudniki, ter ceno.
V aplikaciji lahko izbereš tudi če potrebuješ zahtevno ali medicinsko pedikuro.
Aplikacija deluje zelo hitro, ter je brezplačna.

Lep pozdrav

Najboljša do sedaj, kjer koli sem bila je bilo v energomedu, salonu na Viču

LP NIna

Jaz sem letos vzela nek akcijski paket treh pedikur v salonu Pedivita– LJ bežigrajski dvor. Ugodna cena in ful prijazna pedikerka Barbara – se res potrudi in si vzame čas.

Lep pozdrav, Mateja

New Report

Close