Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje dobri gelirani nohti v Lj ali okolici

Kje dobri gelirani nohti v Lj ali okolici

Viki Nails je zakon dalec najbolj kvalitetni nohti v Sloveniji

me zanima če kakšna pozna v Mostah Ljubljana ko dela gelirane nohte

hvala vam za pomoč

Jaz pa še vedno prisegam na Estrada studio:)Enkrat umes sem bila pri eni punci doma,ker me je prijateljica repričala naj probam,da je ful dbest itd…Razočaranje na polno,nohti so bili grozni,debelini…Pa še pilila mi je z kr eno pilico, bogve kolkim puncam je že z njo naredila nohte,fuj.Res ne grem nikoli več nikamor drugam kot v estrado.Raje odštejem malo vč in vem da imam sigurno dobro narejeno.

Lp,
Mija

POZDRAVLJENE,

JAZ PA HODIM V KRANJ K SERGEJI IN SEM ZELO ZADOVOLJNA. NAREDI KOT ŽELIŠ, TANKE,DEBELE, DOLŽINA IN OBLIKA PO ŽELJI. POSLIKA PO ŽELJI ALI NALEPKE,KAMENČKI.
CENA JE 25,00 EUR STUDIO SERGEJA, NAROČANJE NA ŠT. 040/77-33-03.
JAZ HODIM VSAKE 14 DO 20 DNI KER ME MOTI NARASTEK IN TUDI CENOVNO JE UGODNO.

PA LEPE NOHTKE…

POZDRAVLJENE,

JAZ HODIM K SERGEJI V KRANJ. DELA LEPO,NEŽNO,MALO PILJENJA. NAREDI KOT ŽELIŠ TANKE, DEBELE, OBLIKA IN DOLŽINA PO ŽELJI. CENA 25,00 EUR.
NAROČANJE STUDIO SERGEJA 040/77-33-03.

PA LEPE NOHTKE…

Jaz hodim v Nillandio na glavni avtobusni in so super. delala mi jih je Anja, včasih Nina, pa Petra tudi dela kul. Cena je 33€ … ta mesec so me pa presenetili in imajo še termo geliranje (se spreminja barva glede na temperaturo) in sem čist navdušena 🙂

Pozdravček!
Sama sedaj obiskujem Estrada Studio na Topniški cesti v Ljubljani. Prej sem hodila v kozmetični studio v Grosuplje, še prej pa na različne domove k puncam, ki so se dela priučile. Za kvalitetne nohtke je pomemben kvaliteten material in pravilna izvedba.
Z nohtki narejenimi v Estrada studio sem zelo zadovoljna! Zakaj? Imam terensko delo, veliko uporabljam lateksove rokavice, posodo pomivam brez rokavic, prav tako tla v hiši, imam male domače živali…in nohtki vedno so, lepi in urejeni. Po 4 tednih, jih lahko malce pobrusim in nalakiram…in to je to.. Res je, da mi rastejo izredno hitro in tudi če dodam mlečno barvo laka, se narastka ne vidi 🙂 Res je, ZELO sem zadovoljna in priporočam (predvsem tistim, ki jim gel odstopa ali se jim lomijo konice…).
Pozdrav
PoZo

Pozdravljene,
vse ki bi rade imele lepe in urejene nohte;

izdelujem umetno gelirane nohte,po zelo ugodni ceni, pridem tudi na dom.Če katero kar koli zanima in bi rada imela lepe nohte naj me za vse informacije kontaktira na mail:

[email protected]

Lep pozdrav

Simona

V studiu Maya v šiški so meni do sedaj naredili najboljše nohte, delajo pa z Magnetic geli, ki jih po netu itak full hvaljo. Več različnih nohtarc sm že probala ampak pri Mayi so nohti res tanki pa dolg držijo. Tko, da od zdej naprej samo še tja…

Ojjj Punce!!

Malo berem in gledam.. kako bi prišla do Viki Nails??

Hvala lp

https://sl-si.facebook.com/TK.Beauty.Couture

Estrada studio topniška 35

Jaz pa hodim ze 5 let v studio Estrada v Ljubljani kjer sem zelo zadovoljna. Naredijo mi tanke nohte ki se ne lomijo in lahko delam vse z njimi. Majo pa ceno za 1. Obisk 32 eur, potem pa 39 eur😁 mislim pa da sem bila zmeraj gotova v dobri uri.

Lp Manca

Priporočam Estrada Studio v Ljubljani na Topniški 35.
Zakaj?
Ker se naročim in tako točno vem kdaj bom na vrsti, ker imajo parkirni prostor, tako da ne zgubljam časa z iskanjem, ker četudi sem 10 minut prekmalu, se v salonu počutim sproščeno in dobrodošlo. Najbolj mi je pa všeč, da imam kvalitetne nohtke, ki mi jih urejajo 1x mesečno in nikoli ne rabim hodit nazaj, ker se mi je kakšen zlomil.
Žal sem imela v drugih salonih in tudi dekletih, ki delajo doma, slabe izkušnje, zato se vračam v salon, kjer je delo kvalitetno opravljeno in kjer na koncu dobim račun. Ko priporočam salon drugim prijateljicam, dobim tudi ekstra popust, kar pa je tudi zame motivacija.
Lep pozdravček,
Polona

No pa da se jaz delim svojo izkusnjo 🙂
Sama sem se lansko poletje prvic odlocila za gelirane nohte. V Celju sem si poiskala nohtno stilistko ki mi je sicer naredila top nohte vendar sem jo zaradi selitve in tempa zal morala zamenjati saj se s termini res ne morava uskladiti. Pa sem si rekla da bom za novo pobrskala kar tu. Glede na vse pohvale sem sla preizkusiti Estrada studio na Topnisko.
Ko sem klicala, so mi zal povedali da so vsi termini v tem tednu ze zasedeni ampak bodo dekleta poskusila nekako urediti, kdaj bi mi najbolj ustrezalo in da me obvestijo v roku pouurce. Iskreno sem bila prepricana da ne bo nic, ampak mi je punca po 20minutah poklicala da je uredila in da lahko pridem na tist termin ko si ga zelim. Top! Na termin sem prisla polure prehitro ker nisem niti vedela ali bom nasla in kje bom pustila avto. Ni panike imajo free parking pod rampo! Ko sem cakala so mi punce prinesle kavo in pokazale barve, modne trende, … no 30minut nisem imela dovolj za izbor barve, tolk jih imajo 🙂
Stilistka pri kateri sem bila (mislim da je bila Ursa?) mi je v roku ene ure naredila nohtke – stoj pa glej. Res. Prejsnji so bili TOP, sam nimajo pa osnove primerjave s temi. Jaz osebno ne grem nikamor drugam. Glede na delo v skladiscu in v gostinstvu more bit res dober gel da nohtki drzijo, no tuki je ziher! Svetujem pa, da se narocite vsaj teden, dva v naprej, da ne bo panike 🙂 Glede na to da majo spoznavni popust pejte probat!

V Studio Maya pri Mercator centru sem bila do sedaj še najbolj zadovolna. Punce se full potrudijo in imajo res velik znanja. Prijazne so in zmeraj se kaj hecajo tako, da se tam res dobro počutiš, ker se vidi kako se razumejo med sabo. Meni je zelo pomembno, da če si vzamem 1 uro časa zase, da sem v prostoru, ki ima dobro energijo. Izbira barv ogromna. Tudi termin se vedno zelo potridijo, da ga najdejo zame čeprov majo res zelo zasedeno. Jz ne menjam za noben denar.Pa še kavico dobim vedno.

New Report

Close