Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje – hrana brez glutena – LJ

kje – hrana brez glutena – LJ

Prosim za pomoč!

Kje lahko kupim hrano brez glutena – čim več izbire…

Hvala se opravičujem a nimam pojma:)

Se jo npr… dobi tudi v merkatorju?

hvala vsem….

Ja, imajo prav posebne police prav s hrano brez glutena v vsakem malo večjem Mercatorju, Sparu, verjetno tudi Leclerc, za diskonte pa ne bi rekla oz. ne vem, nisem bila toliko pozorna.

Ja za Leclerca lahko potrdim, da ima kar precej brezglutenske izbire, nekaj ina tudi Interspar, v Mečkator pa jaz ne hodim. Menda se te zadeve dobijo tudi v specializiranih trgovinah a la Kalček, pa tudi na spletu je nekaj tega – vse je pa drago da te kap sune.

Spar ima celo svojo trgovsko linijo Free from brezglutenskih izdelkov, katerih cene niso pretirane ampak čisto primerljive z ‘normalnimi’ izdelki.

DM in Müller imata tudi veliko brezglutenskih izdelkov.

Cene pa so povsod bistveno višje kot za “normalne” izdelke. Žal…

Pred 10-15 leti se bezglutenske hrane pri nas praktično ni dalo dobiti. Je bilo po drago hrano potrebno v tujino. Zdaj vsaj stroški prevoza odpadejo.

Hvala!!!

res ste zlate!

Tudi jaz sem dobila “naređenje”, da moram kupit brezglutenske piškote. Ker imam tako namen zavit v Leclerca, bom kar tam kupila, drugače ima gotovo kaj od tega še Maximarket v kleti oz. pasaži, samo je draaag.

Pozdravljeni,

Da bi pomagali ljudem z celiakijo smo se odločili, da ustanovimo podjetje Eneas d.o.o.

Kaj vam nudi podjetje Eneas :

Podjetje Eneas d.o.o. vam nudi vrsto brezglutenskih artiklov od znanih proizvajalcev kot so Dr.Schar, Fauser, Vitaquell, Vitam, Byodo, The Bridge, Plamil, Granovita uk, George skoulikas, Grenn coco europe.
Cenovno smo ugodni in na enem mestu dobite skoraj vse.
Vse kar morate narediti je, da pošljete prošnjo na E-mail : dendi.monika@gmail.com in vam pošljemo cenik vseh artiklov, ki joh nudimo na dostavi.
Dostavljamo na področju Ljubljane in okolice.
Naročila sprejemamo Ponedeljek in Sredo do 15:00 ure, dostavimo naslednji dan do 18:00 ure.
Lahko nam se pridružite na Facebook

http://www.facebook.com/groups/34270101584/?ref=ts&__adt=2&__att=iframe#!/profile.php?id=100003694347642

Upam, da vam je informacija koristila.

Lepo pozdravljeni,
Eneas d.o.o.

Pravilna prehrana je vir zdravja, dolgoživosti in dobrega počutja, zato smo v ta namen razvili posebno linijo brezglutenskih izdelkov, ki vam ponujajo nekaj boljšega v vsakodnevni prehrani in življenju.
Več najdete tukaj: http://gluten-free-on.net/[/url]

Danes sem bila v trgovini Eneas in imajo zelo veliko izbiro in ker sem nova na področju celiakije so mi dali veliko nasvetov. Prodajalec je zelo prijazen ( se mi zdi da je šef ) in res veliko ve o celiakiji.
Imajo tudi zelo ugodne cene, do zdaj najnižje kar sem jih videla po trgovinah.
Res se splača it tja kupovat hrano.

Lp

Ali kdo pozna trgovino http://www.okusinarave.si ? Imajo izdelke brez glutena od werz. Hvala za odgovor, Anita

jaz sem danes naročila dve moki. Sporočim ko jih dobim…

Dobila “paketek” 😉

New Report

Close