Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje hudiča delate???

kje hudiča delate???

delam v vrtcu- vsak dan od 8h-15.30h. do doma imam 2-3 minutke z avtom- tako,da imam srečo

Fikreta napisal:

> Veliko slovensko podjetje / storitvena dejavnost / pisarniško
> delo; od 7 ali 8h do 15, petki do 14. ure. Sobote, nedelje
> frej; 1 ura do službe, 1 nazaj. Plača 1200 eurov. Ni panike za
> dopuste, niti za bolniške. Prilagodljivi in vse se da zmenit.

Potrebujete kaj novih kadrov??? ))))
Resno te vprašam.

načeloma od 7ih do 15ih + 2 * 50 min vožnje (jem med delom)

trenutno od 7ih do vsaj 16ih (pozabim na hrano) in še zvečer ene 2 uri, tako da družina ne trpi preveč

Delam v bolnici.Tri izmene.Torej si lahko predstavljaš urnik.

Jaz pa poznam naslednje firme z delavnikom 7-15 oz. 7.30 – 15.30:
Elektro Ljubljana, Telekom, zavrovalnica Triglav, po večini vse banke z izjemo dela na okencih, vsa javna uprava,…mislim, da je tega kar dosti.

Ja, tudi moj delavnik je 7-15, petek do 14. Na srečo minuto od doma. zaenkrat.

Delam na MORS-u, vozim se na delo v Ljubljano iz Kranja, kar pomeni poleg službe še dve uri vožnje dnevno. Zato začasno delam po 6 ur, da sem lahko ob 15.00 uri doma, drugače bi delala do 15.30 in bi težko prišla pred 17.00 uro domov.

Maja, za banke (SKB, Abanka, Gorenjska in gotovo še katera) lahko trdim, da ne delajo samo do 15:30. SKB ima celo dve uri vmes zaprto! In to ne velja samo za šalterje, tudi tisti zadaj delajo tako, veš.
Za Triglav v KR vem, da delajo do 16 (kolegica delala) in tudi Telekom – sodelujemo poslovno. Tako da zopet je treba razlikovat oddelke – serviserji Telekoma so pa še po 17 uri na terenu in Elektra tudi.

Lp, Petra

Nobena banka ne dela do 15.oo. Nobena. Swift se zaključi ob 17. uri, tako da do najmanj 17. ure je prisotnost obvezna. Edino, če se po oddelkih zmenijo in se menjajo pri dežurstvih, da gre vsak dan eden lahko prej domov. Mogoče kak zakladnik kdaj odpeketa prej domov, čeprav tudi za nejga dvomim, kajti trgovanje na (mednarodnih) borzah se ne konča ob 15. uri. Šalteristi pa imajo obvezno prisotnost eno uro pred odprtjem banke za stranke in eno po zaprtju oz. tako dolgo, da je ves denar v trezorju in poštet ter obračunan do zadnje pare. Če je treba, tudi do polnoči.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Pred porodniško, delo v trgovini, plača OK
dopoldan 8.00-15.00 (petek do 14.00), delovna sobota 8.00-20.00
popoldan 13.00-20.00 (sobota fraj)
nedelje prazniki prosto
vožnja 2*20min

po porodniški začnem pri s.p., par minut od doma, delavnik dopoldan (7.00-max 16.00), 1 dan dežurstvo, sobote, nedelje, prazniki prosto
Upam da bo fsjn, plača boljša

Delam v proizvodnji od 7-15 ure. Vmes je pol ure za kosilo in 2xpo 5 minut pavze za kavico. Dela pa se non stop, ni časa za počitek. Do službe imam 2 minuti z avtom. To je tudi edini plus poleg urnika. O plači pa itak no comment 420 evrov(160ur na mesec).

Aja, načeloma imamo sobote, nedelje, praznike prosto, ampak če zaostajamo z delom, je treba delati nadure.

Ja, si želimo novih kadrov, ker je dela dovolj; pa je vodstvo prepovedalo nadalnje zaposlovanje. Edino preko študenta – to pa laufa pri nas… Žal, ker jih malo stanejo, ker veliko naredijo, ker so zvečine pridni in se hitro učijo…Potem pa brca v rit, nažalost, ko diplomirajo. Narobe svet, vem.

Pri nas se dela od 6.00 do 14.oo
ali od 14-ih do 22-ih
ali od 22-ih do 6-ih

Gre pa tako 2 dni dopoldan, 2 dni popoldan, 3 nočne—-2 prosto ,2 dopoldan, 3 popoldan– 2nočne,2prosto 3 dopoldan……

Torej 1 vikend na mesec si prost, 1 dopoldan, 1 popoldan, 1 nočna.

Ampak velikokrat si namesto nočne popoldan. Pa ne samo vikende. Npr. v nočni si 1-krat, največ 2-krat na mesec.Tako da,…

V gospodarstvu, večja proizvodno-izvozna firma, urnik si lahko malce prilagajamo od nekaj čez sedme ure pa do malo pred 16, ko lahko gremo.
Vožnje imam vsega skupaj v obe smei 50 km, tako da mi je čisto super. Sva pa s partnerjem sama, on konča ob 15.
Naša proizvodnja pa dela od 6-14, vendar jih veliko dela v dveh ali celo treh izmenah.

Še ena Zasavka, ki se vsak dan vozi v Medvode! To ali pa Zavod.

Novinarstvo, povsem svoboden urnik, občasno lahko delam tudi doma, zame kot mamo raj na zemlji, ampak kolegi pa tako jamrajo, kako hudo je biti novinar. Zase vem, da ni boljšega za starševstvo. Žal mi je za vse, ki ste tako malo s sončki zaradi dela, a od nečesa je treba živeti. Saj bo, bom mislila tudi na vas.

Telekom? Mogoče uprava. Monter mora narediti določeno število priključkov, servisov ipd. in konča, ko opravi. Ne nujno ob 15.00. Lahko tudi ob 16.00, 17.00, tudi ob 22.00. Popoldanska dežurstva, vikend dežurstva… Tudi Telekom ni več, kar je nekoč bil :)))

delavnik kot ga imaš ti ima le redka populacija. tisti ki delajo v firmah eno smeno, načeloma začnejo delat okrog 8 ur, 8 ur delaš je to do 16-h, kdaj prideš domov si lahko izračunaš. potem so firme kjer se dela deljeno kot so banke, ko delaš do 12-h pa pavza in potem znova do kdaj veš sama najbrž si uporbanik bank tudi. so pa službe ko delaš v več smenah. ti, med njimi sem tudi jaz, hodimo domov med 14-15, ampak ena smena v tem času v službo in domov 21-22. in še tretja smena, ta gre zvečer v službo in domov ob 7-h. sem bila dovolj nazorna. ja pa še eni so, ki delajo t.i. ruski turnus. teh pa cel dan ni doma.

hej, mene tudi zanima taka služba. pa še malicam se odpovem (hja, kot da imam zdaj čas malicati). če pa še 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} krijete stroške prevoza… takoj… delam skoraj vse, razen šefov prijetno ne masiram 🙂

Pravzaprav imaš res srečo. Tudi jaz skoraj ne poznam nikogar, ki bi prišel domov iz službe ob treh. No, razen moj brat, ki uči v šoli.

Moj mož je zadnjič prišel domov ob šestih in otroka sta oba zazijala, kaj pa ti ŽE delaš doma.

Npr. včeraj je prišel ob pol devetih, jaz pa ob osmih.

Že včeraj sem se javila in danes še enkrat-očitno je edino v šolah možno tako hitro priti domov. Jaz na srečo delam samo dopoldne, vsako drugo soboto(ali pa vsako tretjo-odvisno koliko nas je v službi), pridem pa domov okoli 16.15-16.30, če ne grem vmes v trgovino ali otroka ne peljem direktno na aktivnost. Resnično se ustalim doma (in potem nikamor več ne grem) šele po 18.uri. Prej pa igram taxi za otroke…
Stokrat raje bi šla v službo ob 6-tih in bila prosta od 14.30 naprej.
Ampak vsaj rada imam svoje delo-to je pa tudi nekaj.
lp še jaz

New Report

Close