Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje imajo v Lj dobre tortice

Kje imajo v Lj dobre tortice

Kam v Lj na dobro tortico?

Zame Slaščičarna Viki Trnovo in kavarna v Narodni galeriji Lj. Seveda če še obstaja. Prva ni ravno lux ambient, imajo pa dolgoletno tradicijo top vrhunskih domačih tort.

V galeriji je pa malo bolj nobel, je pa lepo.

Za bolj debele denarnice pa slaščičarna Maximarket.

ZVEZDA

Definitivno Sladka Jama za Bežigradom. Cenovno OK, okus pa odličen. Nisem še tako dobrih tortic jedla kot pri njih.

Tudi jaz prisegam na Zvezdo, kljub cenam (tortice 6,7€, kava s smetano 2,80). Imajo pa veliko izbire in tortice so res dobre. Meni je všeč ta v hotelu Slon, druga je na Kongresnem trgu. Mislim, da je Zvezda tudi v Narodni galeriji, vsaj bila je, ne vem, če je še.

Zvezda. Sem zelo mahnjena na sladko, vsepovsod sem že jedla slaščice, doma in tudi na potovanjih, a takih tortic zlepa ne najdeš. Sicer cena ene tortice vrtoglava, ampak je če hočeš vsake toliko tortico, si privošči res tortico, ne ene poceni stepene rastlinske smetane namazane na nekaj biskvita.

Odgovor na objavo uporabnika
Ena605, 04.02.2024 ob 21:55

Tudi jaz prisegam na Zvezdo, kljub cenam (tortice 6,7€, kava s smetano 2,80). Imajo pa veliko izbire in tortice so res dobre. Meni je všeč ta v hotelu Slon, druga je na Kongresnem trgu. Mislim, da je Zvezda tudi v Narodni galeriji, vsaj bila je, ne vem, če je še.

Ja bo držalo, enkrat je res pisalo Zvezda na mizi, nisem pa vedela da je to ta Zvezda, tam sem šla slučajno popit kavo, ker sem šla v galerijo, zato vem.

Zebra, mljask!

Anastasja490, 04.02.2024 ob 19:59

Kam v Lj na dobro tortico?

Vic galerija

Center zvezda,hotel slon,rog,viggo pomoje se kje

Neisa, 04.02.2024 ob 21:51

Definitivno Sladka Jama za Bežigradom. Cenovno OK, okus pa odličen. Nisem še tako dobrih tortic jedla kot pri njih.

Mhm, hvala za idejo. Pred leti sem živela praktično čez cesto, sem šla večkrat tja (pa poleti na sladoled, kakopak), zdaj sem pa malo pozabila nanje…

grenivka neprijavljena 🌸🌿, 04.02.2024 ob 20:07

Zame Slaščičarna Viki Trnovo in kavarna v Narodni galeriji Lj. Seveda če še obstaja. Prva ni ravno lux ambient, imajo pa dolgoletno tradicijo top vrhunskih domačih tort.

V galeriji je pa malo bolj nobel, je pa lepo.

Za bolj debele denarnice pa slaščičarna Maximarket.

Koliko pa je cena tortic v Vikiju?

Anonimno 2945, 04.02.2024 ob 23:25

Koliko pa je cena tortic v Vikiju?

A ni tam bolj tako za sedet, za na hitro, ni neka slaščičarna … je zdaj drugače? Pa neprijazni so bili.

Ve mogoče lastniki katere slaščičarne so slovenci?

Po vseh prisilno plačanih davkih, ki grejo za socialne transferje priseljenih, ne mislil šiptarjem še tako nosit denarja.

Mogoče še Kakao

Lastništvo slaščičarn, 04.02.2024 ob 23:29

Ve mogoče lastniki katere slaščičarne so slovenci?

Po vseh prisilno plačanih davkih, ki grejo za socialne transferje priseljenih, ne mislil šiptarjem še tako nosit denarja.

Greš na spletno stran bizi ali stop neplačniki pa hitro vidiš kdo je lastnik.

Jaz sem tako zadnjič pogruntala da ima “poceni” servis Avtostop, čez sinek od tistega albanca, ki ima Konjski rep na Tromostovju in je nekaj zviševal ceno pekačem kostanja na dražbi. OBVOZ.

Najboljša je sladka jama za Bežigradom! Slovenski lastniki!

V Zvezdi so torte samo drage.  Odlične so v Viki – Trnovo in Kresnička- Koseze. in pa Rašica- Črnuče.

Kresnička v Kosezah.

Ansolutno Kresnicka. Viki komaj najdes, not za 3 ljudi placa in poskusila 4 stvari iz vitrine, pa mi ni bilo wow. Kresnicka!

NIkakor ne bom za tortico in kavo plačala toliko, da moram za to delati skoraj uro in pol. Ni vredno, res ne.

Nevem,kje je v Ljubljani,kaj dobrega, mogoče od sorodnikov, sorodniki bi mogli imeti najvišji ravni. Kje pa je kaj dobrega pa nevem, nisem bil v Ljubljani že leta in leta.

V Zvezdi sem videla kako se šef neprimerno obnaša do dekleta, ki je streglo oziroma dajalo tortice na krožnike. Zabrusil ji je, da je zmanjkalo wc papirja in naj ga gre nastimat,  ob tem ji je vrgel ključe vcja.  Dekle je hotelo najprej postreči tortice, vendar je tip vztrajal in videlo se je kako je dekle ponižno.  Medtem ko jo je degradiral se je sam naslonil na pult in jo opazoval.

Scena, ki je ne morem pozabit. Punci je nato padla tortica. ( ampak se vedno v vitrini, torej tortica se ni poškodovala bistveno, pa se je tip začel še zaradi tega nesramno obnašat). Videl je, da ga gledam. Pa se je zdelo, da še uživa v tem. Upam, da je dekle našlo novo službo. Mislim, da so v zvezdi natakarji totalno pod stresom.

Ne grem več tja. Na tortico grem, da bi se sprostila, ne pa da bi gledala take scene.

Pred 100 leti smo študentje izvohali v Trnovem malo slaščičarno, ki je bila spodaj v enem bloku (Ziherlova ulica 2b ?). Imeli so odlične tortice z rabarbaro. Seveda ne vem, če še obstaja in ali je lastnik isti.

na Letališki cesti 5

Koprčan, 05.02.2024 ob 10:07

Pred 100 leti smo študentje izvohali v Trnovem malo slaščičarno, ki je bila spodaj v enem bloku (Ziherlova ulica 2b ?). Imeli so odlične tortice z rabarbaro. Seveda ne vem, če še obstaja in ali je lastnik isti.

Sem šel malo raziskovat na netu in v bistvu je to Viki v Trnovem :D. Je enako kot je bilo v letih 95+, Priporočam.

New Report

Close