Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje in kaj se zdaj pleše po Ljubljani?

Kje in kaj se zdaj pleše po Ljubljani?

Pred kakšne 10 leti se je začelo swinganje (ples!), na Kodeljevem in ne vem še kje so bile plesne zabave s staro swing muziko, še prej je bila dolgo časa aktualna salsa, zdaj pa tega ne zasledim več. Tudi tango scena je pred ene petimi leti zelo živela v Ljubljani.

Kaj in kje pa mladi plešejo zdaj? Je vse zamrlo, ali kdo ve kje se kaj dogaja, kje in kam se gre plesat?

V ljubljani se tedensko dogaja nekje 7 salsa plesov (če se ne motim 6 dni v tednu, en dan sta pa dva plesa istočasno) in mislim da dva swinga.
Že več desetletji se ni toliko plesalo v Lj kot zadnje obdobje.

Torek – LJUBLJANA – Divino open air salsa party v Kristalni palači. (terasa restavracije Divino, Btc) Torkovi salsa večeri na terasi, Od 21:00 do 24:00. Vstop prost. V primeru dežja ali zelo mrzlega vremena party odpade.

Sreda – LJUBLJANA – Salsa party v klubu Sputnik .
(Tržaška c. 128) Od 21:00 do 22:00 kizomba, od 22:00 do 01:00 pa sledi salsa party. Vstop prost.

Sreda- LJUBLJANA – Salsa pred centrom Diamant.
(BTC, pri baru Antonov) Salsa večeri na prostem pred centrom Diamant, ki bodo poleti vsako sredo od 21:00 do 02:00. Vstopnine ni.

Četrtek- LJUBLJANA – Salsa na ploščadi pri Platoju.
(Ploščad Ajdovščina) Open air salsa zabava, ki bo poleti vsak četrtek od 21:00 do 24:00. Vstopnine ni.

Petek – LJUBLJANA – Salsa v kavarni SEM.
(Metelkova 2) Salsa je v SEM-u vsak petek ne glede ne vse ostale salsa dogodke. Od 22:00 do 02:00. Vstop prost.

Sobota – LJUBLJANA – Salsa party v Danceflooru.
(Šmartinska 106, bivši Tango bar) Salsastica party vsako soboto od 22:00 do 03:00. Vstopnina: 5 €.

Nedelja – GROSUPLJE – Salsa party v Kongu.

Vsak torek
Swing večeri v kavarni hotela Union, od 21ih do 01ih
Swing večer v kavarni SEM, od 21ih do 01ih, DJ Igor z gosti

Vsak četrtek
Swing na gradu Kodeljevo

Vsaka sobota
Rock’n’Roll v Orto baru, od 22ih do 05ih (ampak tukaj so za letos zaključili s sezono)
Swing večer v LP baru (Novi trg 2), od 20ih do 01ih

Enkrat do dvakrat mesečno
Satchmo v Mariboru – swing vsak 2. in 4. petek v mesecu
Swing večeri v KUD France Prešeren (Lj)

New Report

Close