Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje in kakšne modrce kupujete?

Kje in kakšne modrce kupujete?

Torej?

Odločila sem se, da naredim nekaj za svoje zdravje in bom spodnje perilo zamenjala z bombažnim. Iščem kakovostne materiale, kakovostne modrce, ki bi bili vredni svoje cene. Najraje bombažne – Lisca jih ima 95% bombaž in so mi zelo všeč. Ker pa nimajo velike izbire z bombažem (taki z 11% bombaža so sicer čudoviti za pogledat, a najvertneje ne tako kvalitetni), me zanima, kje bi se dalo kupiti kakšen lep bel ali črn kakovosten modrc? Kje je Beti v Lj? Mogoče ima katera od vas njihove modrce? Priporočate kaj drugega?

jaz sem že skos pripadnica Lisce

Jaz skoraj ne uporabljam drugih materialov kot bombaža. Bombažne kupujem v Skinny in Hennesu (H&M). Ostale materiale pa v Marks & Spencer.

Če v Hennesu kupim umetne materiale mi tako dražijo bradavice in me vse srbi, da ga moram dat dol……….ni za vzdržat. sploh če ga uporabim za šport.

Za bombažne je meni Skinny zakon.

Sama imam modrc 80 – 85 C in sem včasih prav obupavala nad modrci, ker so v teh številkah imeli samo take za stare mame.

Drugače pa kupujem Skiny, DIM, Lisca… Čeprav so cene mal višje je pa super kvaliteta!

Neckermann kot druga koža ca 5.000

V H&M in so full vredu, pa še cenejši kot kjerkoli drugje.

Jaz pa še nikoli nisem kupila modrca v H&M-u ampak ga bo zgleda treba…

V Neckermanu….

Za moje 85C so mi najboljši modrci od Triumpha ali Huberja, ker so mi všeč gladke, trde košarice. Se pa dobi tudi kakšen “bolj bombažast”.

Victoria secret. Ker so vsi modeli kosarcie enaki, in ker vedno tocno vem da je moja stevilka vedno enaka in da mi vedno super stojijo. Cena+postninaa+carina je v primerjavi z nasimi enaka.

Pejd u Emporium

Jaz se zapeljem k Antoniji Simčič v Črnomelj. Gospa doma šiva za tujino mislim, tako da lahko zbiraš v velikosti, barvi, modelu, skratka kar ti srce poželi. Če nima takega kot si ga želiš, ti ga sešije in pošlje po pošti. Če ti ni vredu, ga pošlješ domov. Šiva še spodnje hlače, tange, majice, pižame, kopalke, kombineže. Modrci so od 2.000 dalje. Jaz imam 90E in me pride od 3.500 do 4.000.
Splača se ti, da naložiš še kakšno kolegico ali pa mamo in greste na izlet.
Njena tel.št. 07-30-56-320

Jaz nosim samo bombažno spodnje perilo in jih kupujem v Skinny-ju ali pa Bennetonu.

Jaz sem oboževala Skinny, a se je malce pokvaril, žal … Njihove stvari, ki sem jih kupila prve, še vedno nosim, novejše pa sem že mogla zavreči. Tudi kroji (vsaj zame) niso več tako dobri, kot so bili … Tudi materiali so slabši in barve manj obstojne.

No, te pripombe najbrž veljajo samo zame, ki ne maram ves čas novih reči, ker sovražim nakupovanje 😉

Jaz prisegam na H&M – ove modrce. Mislim da so res kvalitetni pa še najcenejši daleč naokrog. Imajo bombažne, čipkaste, … za vsak okus nekaj
Včasih kupim kakega v Skiny ali Lisci ampak H&M je vseeno najboljši!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close