kje in koliko za moško obleko
Hojla!
Midva sva jo kupila v Ljubljani, trgovina se imenje SENS. Poglej na http://www.sens.si; Bila sva zelo, zelo zadovoljna…cena 51.000 (hlače, telovnik, suknjič) Zelo prijazno osebje.
Lp, Popajka
C&A – Celovec: trodelna je bila ok. 50.000. Pa je bila mislim da najdražja (moj mož je imel sivo, črne so bile cenejše, pa dvodelne tudi). In še danes ne moreva verjeti, da je dobil obleko, ki mu je bila čisto prav – namreč ni ravno standardnih mer). Ampak v C&A imaš vs skrajšane hlače, podaljašne rokave…
Lp, Ajs
Ker ne maram skakat po trgovinah, pa tudi dolgočasne klasike ne maram, me je moja peljala nekam na Celovško v Ljubljani, nabavila metražo in mi jo je zašil krojač, pri katerem je baje imela veze, ker sicer ne sprejema več. Pa mi je žal, ker je to ena redkih oblek, v kateri se res sproščeno počutim.
Strošek za materijal nekaj čez 20.000,00, delo cca 35.000,00.
Hm, ne vem, če ti bom čisto točno vedela povedati. Sicer bi bilo ceneje, če bi moj mož kupil kar celo obleko (cca.54000 sit), vendar ker je bolj nestandardnih mer, so mu hlače nekoliko skrajšali, suknjo pa naredili po naročilu. Tako da je bilo potem cca.64000 sit. Mož je tam vzel tudi srajco in kravato, dali so pa tudi gotovinski popust.
Mož si je zaželel ravno tako obleko in ravno tako je tudi dobil. Ker je bolj zakomplicirane sorte 😉 in se je v obleki zelo zelo počutil, verjemi, da se splača. Pojdi pogledat, so zelo prijazni in svetujejo.
Pozdrav!
midva sva jo kupla pa v salonu Karizma, k sva vidla oglas v reviji Moja poroka in sva bla maksimalno zadovoljna. tipček se ti ful posveti in ma ful potrpljenja, k sva kr mal komplicirala.moj je dolg pa suh(k en pajk), tko da smo moral še mal pr njegovi šivilji korigirat zadevo. sam oblekca je pa super. ker ma pa tud srajce in kravate, sva kupla pa kr en kompletek in naju je pršlo tam okol 65.000 vse skupej(s popustom).no, pol sem pa poslala tja še fotra in smo tud njega oblekl.
štacuna je pa na Dunajski, mal naprej od stadiona, zraven ene pekarnice.(njamsi )
N.