Najdi forum

Kje je Ikea?

Ne se mi smejat, ampak vse mamice na forumu tako veselo in na široko govorijo, kako se splača kupovati v Ikei, jaz pa pojma nimam, kje sploh je, razen to, da je nekje v Avstriji. A lahko kdo razloži pot do tja in še to, če se res tako splača?

Imam program, ki opiše pot do tja in skico poti:
Pošlji mail z Fax številko ali pa domači naslov in ti ga pošljem:
xmkx2002@yahoo.com

Martina

IKEA Einrichtungshaus Vösendorf
Shopping City Süd
2334 Vösendorf
Tel: 01 69000 – 0
Kundenservice DW: 800
Kundenservice Fax DW: 850
Kundenservice Email:
ikea.austria@memo.ikea.com
Firmenservice DW: 840
Firmenservice Fax DW: 721270
Versand: 0810 810 100
Versand Fax: 0810 810 900

Ta je pa v Grazu! Tista prej je zravem Dunaja,

Name Ansprechpartner Adresse Plz Ort
Shopping Center West Eduard Dworschak, IKEA Immobilien GmbH/Haustechnik Weblinger Gürtel 25 8054 Graz

Ko prideš v Graz (iz smeri Slovenije-Šentilja) na prvi rondo (krožišče) zaviješ takoj desno in se pelješ še 200 m do prvega semaforja! In to je to, si že tam. Enostavno, ne!? Ja, pa ko prideš v IKEO si nabavi ‘zemljevid’ za v trgovino, je velika ko sam vrag, se pa tudi temu primerno najde ogromno stvari, tudi poceni in kvalitetno! Good luck!!!

Vsem trem najlepša hvala. Najprej se bomo odpravili v Graz, ni pa prav nič narobe, če bi imela še pot do tiste z Dunaja. MK a mi jo lahko vseeno pošlješ.
Moj naslov je KATJA PUSTOVRH,. POT ČEZ GMAJNO 100, 1000 LJUBLJANA

Mislim, da se ti ne izplača voziti na Dunaj. ‘Graška’ Ikea je na novo zgrajena in je res mega ogromna, mislim da boljša od tiste na Dunaju. Sicer pa presodi sama!!!

Katja,
danes ti bom poslala pošto z kartami!

Dobila obe karti in se najlepše zahvaljujem.

Jaz sem bila v graški Ikei v soboto in predlagam, da nujno kupite božični čaj, ki ga imajo polno in na večih mestih. Če vas ne morem prepričati, ga poskusite tam na degustaciji. Aja, pa tudi božično pivo imajo. 🙂

Kako pa imajo odprto v Ikei v Grazu ?

V glavnem me zanima odprtost čez vikend

Mislim, da so sedaj pred prazniki ob sobotah vse trgovine odprte do 18h. Drugace naj bi bilo tako, da ob sobotah do enih, prvo soboto v mesecu pa do petih.

New Report

Close