Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kje je kaj za se ogret?

Kje je kaj za se ogret?

Sem že pisala, da mi se mi ne da, pa me zanima, kje je tu na internetu, kaj tako vročega (kaki naslov ali link), da bi me ogrelo, da bi moža topleje pričakala? On bi namreč vsak dan, jaz pa sem bolj med hladnimi…..

Hvaza za kakršnokoli pomoč, pa ne bit nesramni!!

Lp od mene!

Hm, moramo izvedeti malo več kaj tebi odgovarja, kaj te stimulira. Vprašanje je, če bo net zate deloval ugodno. Ponavadi ima večji vpliv na moške kot na ženske. Jaz moji nonstop pošiljam linke “za ženske” pa mi vedno pravi naj se “ne trudim”… 😉

Poskusi z eroticnimi zgodbicami… veliko zensk to bolj vzburja, kot pa slike… najdes jih veliko tud na internetu. Literotica, xnxx stories …. so v anglescini, v slov. poskusi na spolnost.com, spolnost.net

fajn zadeve

Veliko uzitkov ob branju!

sposodi si kakšen erotičen (ne pornografski) film…

mojo zna to ful vzburit

Med hladnimi, praviš? Pa ga maš rada al kaj? Ker če ne čutiš do svojega takooo ljubega NIČ, potem ti porniči po moje ne bodo preveč dolgo pomagali. Prihaja ti pa lahko kadarkoli hočeš (če z orgazmi nimaš težav) a vprašanje je kaj ti sploh želiš? Zadovoljiti njegove spolne potrebe, ugoditi sebi z orgazmi ali ? Pa ljubezen?

Kren a si ti cel dan za računalnikom….vedno pripravljen pomagati, dej svojo rajš mal porihti!

Saj jo rihtam! Ampak je težava, da imam dopust, ona pa trenutno ne. 🙁 Zaradi tega sem se odločil, da napišem “Knjigo nasvetov”. Marsikateri kuharici bo prišla prav!

ha ha točno tako on je skos tukaj pa teži ljudem.
sej on nima punce to samo naklada.
btw. a ti si samska?

Ti jo rade volje prepustim. 🙂

jaz bi prosila moza, naj me ogreje, zapelje, da bo tudi meni pasal vsak dan kot njemu;)..in pravis, da se ti ne da, potem se ti tudi na netu ne bo dal, verjem, velik boljs bos zagreta, če mu lepo poves, ne da se mi, prepricaj me in tvoja sm;)

Ti si očitno bolan.Vse pa najdeš in res nasvet:pojdi k psihologu,psihiatru,zdravniku,urologu in še kam.

Mojo vzburijo ljubezenske zgodbe. Je potem vsa vlažna – pod očmi.

Jaz sem svojega sam pogledala in en sam dotik je bil dovolj :)))) tako da ne vem kaj ti pametnega svetovat…mogoce si poglejta skupi kak filmcek..ali ti sama…ne vem…poskusi :)))

:-))))

???

Ti si hecko.

To vidiš, priden!!!

New Report

Close