Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kje je kakšna dobra slasčičarna?

Kje je kakšna dobra slasčičarna?

Prijateljica gre za poročno pričo na Ptuj. Nevesta je izrazila željo, da bi ona zrihtala tudi torto, vendar, ker je iz Ljubljane jo malo skrbi, kako bo torto peljala do Ptuja. Sedaj razmišlja, da bi jo naročila kar v Ptuju, vendar tam ne pozna nobene slaščičarne.

Ali lahko gdo svetuje za kakšno dobro slaščičarno na Ptujskem?

Lala

lahko ti priporočam pekarno in slaščičarno v Mariboru in mislim, da če se dogovorite, jo bodo tudi dostavili na kraj dogajanja, t.j. Ptuj…
gre pa za Pekarno Kaučič v okviru Marketa Klasek na Zrkovski cesti v MB; telefon boš pa že izbrskala:)
lep pozdrav

V Mariboru je zelo dobra je tudi Romansa (v Novi vasi, v Europarku in na Pobrežju).

Hi!

Če že govorimo o poročnih tortah me zanima, kakšna totra je za to priložnost najprimernejša. Ali je to sadna, kremasta? Meni je zelo všeč jagodna.

Ima kdo v zvezi s tem izkušnje, nasvet?

Lp, Romana

Pravijo, da je najprimerneje, da je torta večnadstropna in da je vsako nadstropje drugačno, npr. ena sadna, ena orehova, ena čokoladna ali kaj podobnega.
Po moje je pa vse samo stvar okusa in seveda števila svatov.

najboljsi so okusi..ledena torta..punč…cokoladna z visnjami…

Hvala za vse odgovore!

Lala

Verjetno sem že prepozna no ampak vseeno, sem iz Ptuja in en tak sladki butik je Sladko (ob Trstenjakovi ul. zraven lekarne) kjer ti naredijo poljubno veliko torto različnih okusov. Po želji. Tudi cene niso pretirane. Naročila pa sprejemajo najkasneje tri dni prej. Torto pripravijo na dan dogodka tako da je res sveža. No sem pa sama tudi že pelala torto iz Lj na Ptuj, naročila sem jo pa v slaščičarni Pixi v stari Lj, kjer je bil nekoč Zmajčkov butik. Ti rečem torte ne pozabiš kar tako, že na pogled je fantastična dobra pa sploh. za transport se ne sekiraj ker vse tako zapakirajo, da na cilj vse prispe celo.
Tudi če sem prepozna pa informacija za drugič 🙂
Andreja

New Report

Close