Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje je Kokoši znan tudi kot Kokec?

Kje je Kokoši znan tudi kot Kokec?

Kaj menite, da se mu je zgodilo, da ni več tu?

Kooookiiiiiiiii 🙂 🙂 🙂 🙂 VSI V EN GLAS.. KOOOOKIIII 🙂

Pogrešam ga. Super je bil.)

Ena možnost je, da je dočakal sodni proces zaradi dolgoletnih groženj drugim uporabnikom in njihovim otrokom s smrtjo. V tem primeru je dobil kakšno pogojno obsodbo z nadzorom. Občasno še zaznam njegov zapis, ki je zelo skrajšan in brez žaljivk. Zdi se mi, da je še prisoten.

Druga možnost je, hospitalizacija, ker se je zdravil zaradi depresije, ADHD, nespečnosti…, poleg tega pa je jemal še antidepresive v kombinaciji s pomirjevali in opoidnimi analgetiki.

Vsekakor ni živel zdravo in družbeno tvorno: brezposelnost, lenarjenje, gledanje telenovel, bivakiranje na forumu, osamljenost, izoliranost, spolna nepotešenost, slaba prehrana, nenehna razdražljivost in agresivnost…

Odgovor na objavo uporabnika
Ritna luknja, 06.11.2024 ob 15:17

Ga je v preozko luknjico tišal pa si ga je zlomil.

Moškega anusa že dolgo ni videl. Tudi pedri so se ga bali in izogibali, razen migrantov, ampak pri njih je tvegano. Nikoli ne veš ali je pravi in kdaj te bo pokončal z mačeto.

Pri meni je in na varnem. Ne bo več nagajal tukaj.

Eden izmed dobrih starih formašev. Tako kot barca in redna.

Kokoši anonimno20.07.2024 ob 21:36: S PESTJO BI STOLKEL TVOJO HINAVSKO FACO DO NERASPOZNAVNOSTI. TI PROKLETO GOVNO. Samo za potolč si ti zmazek od človeka. Dej povej kakšna zasmrajena prasica je tebe rodila iz svoje usrane pizde. Dej povej kakšno skozlano kuzlo maš za mat? Povej kakšno kmetavzarsko mat si imelo budalo da si tak drek ratalo? Ker hočem razumeti kakšna kuzla od zasmrajene prasice je rodila tak pritlehen hinavski manipulativen drek od človeka kot si ti? Je mogla biti tvoja mati taka svinja kot si ti. Pa daj poglej se odurni ogromni svinjski gobec, kako si popolnoma nekonstruktivno v debatah. Le kako pa bi ti kaj vedelo o ljudeh, če si vso bedno, nedofukano pozabljeno od sveta. In ti boš potem kaj vedelo o skrivnem življenju ljudi in njihovi psihi? Pa nimaš ti introventiran nepomemben smrdeč kos mesa dosti izkušenj z soljudmi, da bi lahko sodilo. Pa ti ne seksaš jumfarska spaka, in ti naj bi potem kaj vedlo o seksu. Hahahaha. Očitno si tak neuspešen stvor(bogve katerega spola), ker te je taka prasica rodila. Jasno da se tok lažeš, ker si brez obraza tukaj in tudi v resničnem življenju. Neopazno introventirano sranje za katerim mobenmu ne bo hudo če crkneš ti zguba nepomembna.

res dober, 06.11.2024 ob 22:11

Kokoši anonimno20.07.2024 ob 21:36: S PESTJO BI STOLKEL TVOJO HINAVSKO FACO DO NERASPOZNAVNOSTI. TI PROKLETO GOVNO. Samo za potolč si ti zmazek od človeka. Dej povej kakšna zasmrajena prasica je tebe rodila iz svoje usrane pizde. Dej povej kakšno skozlano kuzlo maš za mat? Povej kakšno kmetavzarsko mat si imelo budalo da si tak drek ratalo? Ker hočem razumeti kakšna kuzla od zasmrajene prasice je rodila tak pritlehen hinavski manipulativen drek od človeka kot si ti? Je mogla biti tvoja mati taka svinja kot si ti. Pa daj poglej se odurni ogromni svinjski gobec, kako si popolnoma nekonstruktivno v debatah. Le kako pa bi ti kaj vedelo o ljudeh, če si vso bedno, nedofukano pozabljeno od sveta. In ti boš potem kaj vedelo o skrivnem življenju ljudi in njihovi psihi? Pa nimaš ti introventiran nepomemben smrdeč kos mesa dosti izkušenj z soljudmi, da bi lahko sodilo. Pa ti ne seksaš jumfarska spaka, in ti naj bi potem kaj vedlo o seksu. Hahahaha. Očitno si tak neuspešen stvor(bogve katerega spola), ker te je taka prasica rodila. Jasno da se tok lažeš, ker si brez obraza tukaj in tudi v resničnem življenju. Neopazno introventirano sranje za katerim mobenmu ne bo hudo če crkneš ti zguba nepomembna.

To da si incel, ki ne seksa te mora še najbolj boleti. Ampak ne skrbi, nisi edini, tu na temu forumu je še nekaj takšnih nesrečnikov.

Imam sočutje in razumevanje do vas, gotovo ni lahko tako živeti.

Pač narava se je poigrala z vami, ste napaka, brca v prazno, saj od vas ne bo nadaljevanja vrste. In še tega opravičila nimate, da bi rekli, da ste geji. No heji za razliko od vas vsaj seksajo. Vi ste pa neuporabni na vseh nivojih.

Žalostna ironija usode.

Hudobec je bil. Naj da mir in izgine od koder je prišel.

Me zanima, kdo je odprl tole temo.  Najbrž kar Kokoši sam, to rad počne.

Sicer pa je na forumu ves čas.

Na primer v temi
Morm še js o trampu

Kaj je ti kurba ameriška, a ni zanimivo, da ti, ki si tako liberalno, ki podpiraš pedre in vse ostale si najbolj zaostalo in škodljivo bitje na temu forumu? Čisti prikriti nezavedni šovinizem.

Če kdo škoduje lgbt folku in ženskam si to ti. Ali ti nisem to nič kolikokrat pojasnil Glupo bitje?

Kaj si govno vedno gledalo ameriške filme, poslušalo ameriško glasbo in bralo o ameriških zvezdnikih?

No zdaj vidiš kaj je tvoja amerika. Kraljestvo kmetavzarstva. In to dokazuje, da si tudi ti kmetavzarski bitje. O kulturi in umetnosti sveta nimaš pojma smo že ugotovili.

Zdaj pa uživaj v svoji Trumpovi Ameriki in žri hlevski gnoj ti kmetavzarsko bitje.

moje mnenje, 06.11.2024 ob 21:56

Eden izmed dobrih starih formašev. Tako kot barca in redna.

Ti pa si ena zabita krava, resno. Kaj ti je bilo pa tako zelo všeč na tem neuravnovešencu??? Zgoraj je nekdo objavil njegovo pisanje. Tako obnašanje ti je všeč, ti butasta koza? Lahko te tudi jaz obvladam z žaljivkami, če ti je to všeč, kretenska baba!

dober kot kruh, 07.11.2024 ob 03:11

To da si incel, ki ne seksa te mora še najbolj boleti. Ampak ne skrbi, nisi edini, tu na temu forumu je še nekaj takšnih nesrečnikov.

Imam sočutje in razumevanje do vas, gotovo ni lahko tako živeti.

Pač narava se je poigrala z vami, ste napaka, brca v prazno, saj od vas ne bo nadaljevanja vrste. In še tega opravičila nimate, da bi rekli, da ste geji. No heji za razliko od vas vsaj seksajo. Vi ste pa neuporabni na vseh nivojih.

Žalostna ironija usode.

Sori kura, ampak pedri nikoli niso seksali in nikoli ne bojo. Seks je intimen odnos med moškim in žensko kjer pride do penetracije penisa v vagino. To kar počnejo pedri z rinjenjem tiča v moški anus, pa je moralni prekršek in biološki zločin., skratka sodomija in gnusoba. To že ni seks. Pri pedrih se itak konča nadaljevanje vrste, taka je naravna zakonitost.

mi seksamo, kaj pa vi, 07.11.2024 ob 13:30

Sori kura, ampak pedri nikoli niso seksali in nikoli ne bojo. Seks je intimen odnos med moškim in žensko kjer pride do penetracije penisa v vagino. To kar počnejo pedri z rinjenjem tiča v moški anus, pa je moralni prekršek in biološki zločin., skratka sodomija in gnusoba. To že ni seks. Pri pedrih se itak konča nadaljevanje vrste, taka je naravna zakonitost.

Če je to tvoja definicija seksa pa naj tako bo, imaš pravico do svojega mnenja. Itak si nekdo, ki ga bo svet pozabil. Izumirajoča vrsta. Saj nas geje vsaj zahodni, moderni svet podpira. V nekaterih zahodnih državah so celo konzervativne vlade bile tiste, ki so uzakonile poroke za istospolno usmerjene. Morda ne podpirajo Lgbtq+ ideologije, ampak to ni problem, saj je tudi mnogi geji ne podpiramo. Itak pa med to ideologijo spadate mnogi heteroseksualni ljudje, ki vas privlači nasprotni spol, pa kljub temu spreminjate spol ali se zmišljujete, da ste eden izmed 1000 spolov. Normalni ljudje takih blodenj ne podpiramo, pa naj bomo ali gej ali hetero. Tako da glede gejev ne skrbi. V zahodnih državah se nas geje popolnoma sprejema in podpira tudi nešteto konzervativnev, ki so nasprotniki lgbtq+ norosti.

Tako da izgubljaš. Si izumirajoča vrsta. Še vedno pa se lahko odseliš v kakšen Afganistan, Čečenijo ali Ugando. Tam boš imel dosti ljudi, ki si bojo delili tvoje poglede. 😂

Vidim pa po odzivu, da so se te moje besede dotaknile. 😏

Da seksaš podarjaš v svojem vzdevku?

Poglej po parih tednih pridem nazaj, ker mi je nek kolega omenil, da je tema o Fredi odprta in kaj je prva stvar, ki jo zagledam? Prva stvar, ki jo zagledam sta vidva, torej tista zavožena liberalna pokveka, ki podpira LGBTQ in splave in zdaj joka, ker je Trump zmagal. In ti incel obseden z svojimi blodnjami, ki jih nihče ne bere.

Pa to je neverjetno. Patetično je da je lahko nekdo tako zelo brez življenja.

Ali vidva sploh kdaj zapustita MON? Ali sploh imata zasebno življenje? Ali si sploh kdaj v življenju imel punco? Vezo ki je trajala?

Oprosti, ampak ti ne seksaš. Ne spravljaj me v smeh.

Včeraj, ko sem prišel nazaj po večih tednih in takoj naletel na vaju, sem se zamislil nad tem kako velika je lahko človeška beda.

Misliš Koki? Nikoli ga nismo klicali Kokec.

Kdo je to? Sem nova.

evo mene, 07.11.2024 ob 19:16

Kdo je to? Sem nova.

Si videla modrega vraga? Kokoši je isti kaliber.

A po parih tednih prideš nazaj, ker ti je kolega povedal o temi s Fredo? Aja? A zdej si kr kolega zadolžil za spremljanje foruma? Kje si bil par tednov? Na službenem potovanju v Ameriki al pr sorodnikih na Kosovu? Mogoče na zasluženih počitnicah?

posluš kura, 07.11.2024 ob 20:59

A po parih tednih prideš nazaj, ker ti je kolega povedal o temi s Fredo? Aja? A zdej si kr kolega zadolžil za spremljanje foruma? Kje si bil par tednov? Na službenem potovanju v Ameriki al pr sorodnikih na Kosovu? Mogoče na zasluženih počitnicah?

🙄?

Da sem nekoga zadolžil za spremljanja foruma?

No vidiš, zato sem ti tolikokrat napisal, da si avtist. Saj nekaj tako čudnega se lahko porodi le v tvoji avtistični glavi.

Preprosto eni trije kolegi vejo, da sem pišem in tudi oni kdaj odprejo ta forum.

Sam nisem nikamor odpotoval. Moj fant pa je odpotoval. Za nekaj časa je odšel h svoji družini v Srbijo. Tako da si bom našel občasno čas, da vas malo pokomandiram. 🙂

Saj res, zakaj mi nočeš odgovoriti na vprašanje ali si sploh kdaj v življenju imel resno stalno punco?

Hmmm… Očitno ga je tole zadnje res potrlo. Ampak saj bo. 😟

Gotovo ima še kaj drugega v življenju. Mogoče je njegovo poslanstvo upozarjati ljudi na monu pred satanom in hudičevimi skušnjavami. In ga to izpopolnjuje.

No, vsaj nekaj ima, česar se lahko odklene, da se mu zdi njegovo življenje bolj smiselno. 😞

Ker od njegovega heteroseksualnega ponosa ima bore malo koristi. V bistvu bi bilo vseeno, če bi bil peder, za seksati itak v nobenem primeru ne bi dobil.

Saj res, kje je Kokoši? Niti opazila nisem, da ga ni.

Nini966, 08.11.2024 ob 12:32

Saj res, kje je Kokoši? Niti opazila nisem, da ga ni.

Ali res ne vidiš, da smrad piše v to temo?

Daj, kura! Čisto odveč si tukaj.  Ali se zbrihtaj in se začni civilizirano obnašat, ali pa izgini. Trije tedni brez tvojih incelov in anusov so bili pravi balzam.
Nič proti tvojim seksualnim ali nacionalnim prepričanjem, pač pa proti vsiljivosti in nesramnosti.

Kapiraš sploh, kaj ti govorim?

Odvečen, 08.11.2024 ob 17:49

Daj, kura! Čisto odveč si tukaj.  Ali se zbrihtaj in se začni civilizirano obnašat, ali pa izgini. Trije tedni brez tvojih incelov in anusov so bili pravi balzam.
Nič proti tvojim seksualnim ali nacionalnim prepričanjem, pač pa proti vsiljivosti in nesramnosti.

Kapiraš sploh, kaj ti govorim?

Razumem da ti je težko.

Torej še nikoli nisi imel stalne resne punce, glede na to kako zelo se bojiš odgovoriti na vprašanje.

Žal mi je.

Kura spet laže. Če imaš kolege, to pomeni zaposlitev. Boš zdaj rekel, da hodiš v službo in pišeš komentarje ob 03:20. Imaš fanta iz Srbije? Zaradi tvojih vedenjskih težav noben razen psihoterapevtov, ne preživi ob tebi več kot 5 minut. Pa še fant iz Srbije? Med Albanci in Srbi je nemogoče celo prijateljevanje, kaj šele neko partnerstvo.

Same kurje laži in neke pederske fore.

Pa kdor si drzne kritizirati kuro je pa takoj incel, avtist, brez punce in prijateljev in seveda nikoli ni fukal. Kurja klasika.

New Report

Close