Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje je Kokoši znan tudi kot Kokec?

Kje je Kokoši znan tudi kot Kokec?

Odgovor na objavo uporabnika
kurje fore, 08.11.2024 ob 19:49

Kura spet laže. Če imaš kolege, to pomeni zaposlitev. Boš zdaj rekel, da hodiš v službo in pišeš komentarje ob 03:20. Imaš fanta iz Srbije? Zaradi tvojih vedenjskih težav noben razen psihoterapevtov, ne preživi ob tebi več kot 5 minut. Pa še fant iz Srbije? Med Albanci in Srbi je nemogoče celo prijateljevanje, kaj šele neko partnerstvo.

Same kurje laži in neke pederske fore.

Pa kdor si drzne kritizirati kuro je pa takoj incel, avtist, brez punce in prijateljev in seveda nikoli ni fukal. Kurja klasika.

Samo ti si pa res odmaknjen od tega sveta in realnosti.

Tu trdiš, da nisi avtist in incel, pa vseeno s svojim besedami vsakič izdajaš, da si ravno to. Avtist in incel.

Torej beseda “kolega” se samo in izključno za sodelavce uporablja? Bom o temu odprl temo, da se prepričam, da to ni spet ena tvoja avtistična fora, ki je posledica odmaknjenosti od realnosti in družbe.

Seveda pa imam kolegov, ali prijateljev in znancev veliko, če že želiš, da raje uporabim ti besedi. Razlog za to je pač ta, da sem del nočnega življenja in da pogosto tudi čez dan grem na sprehod po mestu. Nisem sramežljiv in se mimogrede zapletem v pogovor z neznanci, če nanese tako. Včasih to postanejo ljudje s katerimi si izmenjamo številke, gremo na pijačo itd.

Vem pa da so te stvari zate neznanka, saj živiš družbeno zelo odmaknjeno življenje. Verjetno tudi nimaš predstave kako je živeti v Ljubljani, kjer se več dogaja kot v preostali Sloveniji. In hudo mi je za tebe, da je tako.

To da izviram iz Kosova nevem kje si pobral. In res ne vem v kateri slovenski vukojebini živiš, da se pri tebi Albanci in srbi tako sovražijo. Poglej za 19 letne fante te stvari niso več tako pomembne. To je nova generacija in mnogim izmed njih(ne vsem) je vseeno ali si Albanec ali Srb.

Ti pa ničesar ne razumeš. V glavi imaš neke svoje črnobele predstave, stalno vse posplošuješ in zate je vse črno ali belo.

To res kaže na motnjo avtističnega spektra. Res ne vem kaj je šlo pri tebi tako narobe, da nisi zmogel zaživeti polnovredno življenje, si najti partnerko, imeti družino itd. Ali res nisi imel staršev, ki bi ti pomagali in te usmerili?

triglav760, 06.11.2024 ob 15:14

Kaj menite, da se mu je zgodilo, da ni več tu?

Nazadnje je pisal, da se odpravlja na Triglav.

Le kje bi bil retardiran in  zanemarjen sod masti? V ležečem položaju, saj niti sedet več ne more. Tudi jest več ne preko sala ki mu sega čez brado namesto vratu, drugače kot s cevko.

Anonimno 2977, 09.11.2024 ob 01:52

Le kje bi bil retardiran in  zanemarjen sod masti? V ležečem položaju, saj niti sedet več ne more. Tudi jest več ne preko sala ki mu sega čez brado namesto vratu, drugače kot s cevko.

Joj Vrag.

Koki606, 08.11.2024 ob 23:05

Samo ti si pa res odmaknjen od tega sveta in realnosti.

Tu trdiš, da nisi avtist in incel, pa vseeno s svojim besedami vsakič izdajaš, da si ravno to. Avtist in incel.

Torej beseda “kolega” se samo in izključno za sodelavce uporablja? Bom o temu odprl temo, da se prepričam, da to ni spet ena tvoja avtistična fora, ki je posledica odmaknjenosti od realnosti in družbe.

Seveda pa imam kolegov, ali prijateljev in znancev veliko, če že želiš, da raje uporabim ti besedi. Razlog za to je pač ta, da sem del nočnega življenja in da pogosto tudi čez dan grem na sprehod po mestu. Nisem sramežljiv in se mimogrede zapletem v pogovor z neznanci, če nanese tako. Včasih to postanejo ljudje s katerimi si izmenjamo številke, gremo na pijačo itd.

Vem pa da so te stvari zate neznanka, saj živiš družbeno zelo odmaknjeno življenje. Verjetno tudi nimaš predstave kako je živeti v Ljubljani, kjer se več dogaja kot v preostali Sloveniji. In hudo mi je za tebe, da je tako.

To da izviram iz Kosova nevem kje si pobral. In res ne vem v kateri slovenski vukojebini živiš, da se pri tebi Albanci in srbi tako sovražijo. Poglej za 19 letne fante te stvari niso več tako pomembne. To je nova generacija in mnogim izmed njih(ne vsem) je vseeno ali si Albanec ali Srb.

Ti pa ničesar ne razumeš. V glavi imaš neke svoje črnobele predstave, stalno vse posplošuješ in zate je vse črno ali belo.

To res kaže na motnjo avtističnega spektra. Res ne vem kaj je šlo pri tebi tako narobe, da nisi zmogel zaživeti polnovredno življenje, si najti partnerko, imeti družino itd. Ali res nisi imel staršev, ki bi ti pomagali in te usmerili?

Evo KURJE FORE sem odprl temo “SE BESEDA KOLEGA RES UPORABLJA IZKLJUČNO LE ZA SODELAVCE?

In smo ugotovili, da si imel prav. Ampak to v tehničnem smislu. Ker kot avtist razumeš izključno tehnični vidik jezika. Pogovarjati pa se s takšnimi osebami kot si ti ne da, smo ugotovili. Saj bi ure porabili, samo da te pripravimo na pogovor z vsemi pojasnili, ki bi jih potreboval. Glede na to, da razumeš le tehnični vidik, bi se moral vržti v matematiko. Ker to da se stalno vtikaš v tebi popolnoma nerazumljive družbene tematike, pa je naravnost komično.

Še zadnja koruzna zrna brska iz zemlje.

Kurjek pravi, da ni s Kosova, v starih temah pa je nakladal, da je Albanec in da ima, ne spomnim se dobro, enega ali oba starša Albanca. Saj Albanci živijo tudi v Švici in Nemčiji, pa v Kranju, Izoli, Kopru, Ljubljani itd. Pa tiste nove teme o baje lepih Albankah je tudi on odpiral.

Kurjek, ti močno pretiravaš v tvoji domišljijski družabnosti da kar tako naključnim deliš svojo mobi številko. Verjetno mimogrede poveš, da si peder in da te kahko pokličejo za skupno preživljanje intimnih uric ali pa tista tvoja fora “če si upaš probat”. Še vedno mi ni jasno zakaj mora prijazna in družabna oseba kot je Kurjek hoditi v nočno življenje z nožem v žepu?

kakec, 09.11.2024 ob 20:21

Kurjek pravi, da ni s Kosova, v starih temah pa je nakladal, da je Albanec in da ima, ne spomnim se dobro, enega ali oba starša Albanca. Saj Albanci živijo tudi v Švici in Nemčiji, pa v Kranju, Izoli, Kopru, Ljubljani itd. Pa tiste nove teme o baje lepih Albankah je tudi on odpiral.

Kurjek, ti močno pretiravaš v tvoji domišljijski družabnosti da kar tako naključnim deliš svojo mobi številko. Verjetno mimogrede poveš, da si peder in da te kahko pokličejo za skupno preživljanje intimnih uric ali pa tista tvoja fora “če si upaš probat”. Še vedno mi ni jasno zakaj mora prijazna in družabna oseba kot je Kurjek hoditi v nočno življenje z nožem v žepu?

Nevem o kakšnih temah o lepih albankah govoriš. Vidim da si zelo zataknjen v svoji domišljiji.

Poglej ne morem ti jaz razlagati, kako se ljudje spoznavamo, ko se udeležujemo nočnega življenja in drugih družabnih in kulturnih aktivnosti v prestolnici. Saj bi ti moral opisati tisoč različnih situacij kako sem nekoga spoznal in zakaj sva se ujela. Ti pa itak socialnih izkušenj nimaš in ti so te stvari neznanka.

Če ti kot avtist družabnih in socialnih izkušenj nimaš, potem ti jaz res ne morem razlagati teh stvari, saj imaš verjetno v svoji glavi neke popolnoma butaste avtističen predstave o nas ljudeh, ki živimo družbeno življenje in nismo neki vaški provincionalni socialno nesposobni izolirani kot si ti.

Sicer pa vse o sebi lahko prebereš v temi “Se res beseda kolega uporablja izključno za sodelavce?

Kjer razpravljamo o tvojem izpadu, da lažem, da hodim v službo, ker so kolegi lahko samo in zgolj sodelovci.

😉

Kolega je lahko samo sodelavec, 09.11.2024 ob 16:40

Desi in WD pa saj to razumem, ampak vseeno ljudje uporabljajo izraz “kolega” zelo splošno. Verjetno tudi vidva slišita, da ljudje velikokrat rečejo “kolega” ljudem s katerimi niso sodelavci.

Res pa to verjetno knjižno ni pravilno.

Sicer pa zdaj razumem zakaj je to avtistično osebo popolnoma zmedlo in me je obdožila, da lažem, ker nisem zaposlen. Bizarna reakcija, vem. 😅

Ker z avtisti je tako, da je pr njih vse natančno določeno in da ne razumejo ničesar kar je povedano v prenesenem pomenu, ne razumejo superelativov, namernega pretiravanja, sarkazma itd.

Že če uporabiš eno napačno besedo jim v glavi popolnoma zašteka in je debata ustavljena in ne razumejo popolnoma ničesar več. Tudi če je tema pogovora čisto enostavna.

Običajen človek, bi spregledal takšno napako in nadeljeval pogovor brez da bi se zmedel, avtist se pa popolnoma izgubi. Saj pri njih moraš vedno paziti, da uporabljaš natančne izraze, nikoli ne smeš biti dvoumen. Ne smeš komplicirati in razširiti teme. Ampak jim povedati natančno in jedrnato. Naravnost, brez stranskih poti. Ko si prepričan, da razumejo, šele takrat lahko poveš nekaj novega.

Kolega je lahko samo sodelavec, 09.11.2024 ob 16:50

kenguru, 09.11.2024 ob 16:33

Se strinjam s @sploh ne, uporabljam na enak način – kolega kot nekaj med prijateljem in znancem. Ni vedno merodajno le to, zakaj se je nek izraz izvorno uporabljalo (tudi na faksu, recimo) in se še vedno tudi uporablja. Jezik je živa stvar in raba se spreminja – pomen se širi, oža, ali pa dobi beseda čisto nek nov, dodatni pomen.

Eden takih biserov je npr. beseda drkanje, ki smo ga vsi dolga desetletja uporabljali za samozadovoljevanje in v prenesenem pomenu (d. v glavo), pa tega v SSKJ ni bilo. Tam je bil primer: otroci drkajo na ledu (=drsajo). Res me zanima, koliko ljudi je npr. leta 1990 uporabljalo ta izraz v tem pomenu. No, danes je to (končno) ažurirano. Potem je bojda še neka staro-prekmurska raba (ko je bil to še knjižni jezik), ki pomeni tekati.

Eni se pač vedno zapičijo v nek brezvezen detalj – domnevam, da status te osebe ni bistveno vplival na vsebino, ki si jo želel sporočiti. Jaz tudi večkrat rečem “zadnjič” (zadnjič sem bila tam pa tam in…), pa ne mislim, dobesedno zadnjič, ampak enkrat v (bližnji) preteklosti.

Vzemi to kot nek (socialni) test, ali si z nekom na isti valovni dolžini, t.j. približno enako procesiraš informacije ali ne in morata zato najprej porabiti 3 ure, da dorečeta, kaj kateri izraz pomeni. Tako kot prvi člen v zakonu, kjer so definicije pojmov. Komunikacija je striktno gledano magija – ker ne komuniciramo besed, temveč pomenov. To zelo dobro vedo prevajalci, prav tako je to vidno pri neverbalni komunikaciji, ko se z nekom poštekaš brez besed.  To, da dve osebi, vsaka v svoji glavi, razbereta isti pomen je vedno svojevrsten čudež.

Super si tole napisal! Res odlično. 👍

To so razlogi zakaj se tolikokrat skregam s to osebo na temu forumu.

Žal se ta oseba stalno vtika v družbene tematike, ki so ji popolnoma nerazumljive. In jaz bi moral pred debato s to osebo porabiti par ur, da bi ji pojasnil vse pojme, da bi lahko kaj razumela. To pa na forumu ne gre, še v živo bi bilo to težko izvedljivo. Res se je težko pogovarjati z nekom, ki ni na tvoji valovni dolžini.

No tega, da dobijo besede dodatni pomen ta oseba ne bi razumela. Enostavno nikoli ne bo osvojila vse žlahtnosti in širine našega jezika. Morda se zato toliko vtika v slovnične napake, saj tehnični del jezika razume. Verjetno tako kompenzira svoj manjvrednostni kompleks.

Ja beseda “drkanje” je naprimer taka. Da bi tej osebi napisal, da me nekdo drka v glavo bi bila katastrofa, saj bi ta oseba mislila, da mislim kaj seksualnega in bi me začela zmerjati s pedrom. 😅 Je namreč zelo zaostalih prepričanj.

Pomanjkanje splošne izobrazbe ti ne daje pravice, da izkrivljaš splošnih terminov in pojmov. Z izkrivljanjem in napačnim dojemanjem špkmov imaš težave odkar si prilepljen na ta forum.

Kar se tiče socialnega življenja, normalni ljudje evoluiramo, krar pomeni, da socialno življenje v najstniških in študentskih letih ne more biti enako kot v starševskih zrelih letih. Pri tebi se je zgodila brokada pri osebnostnem  in socialnem razvoju. Pri 50. se obnašaš kot adolescent. Pretiravaš in fantaziraš o nočnih potepanjih, družabnih dogodkih, druženju z mladimi, priljubljenostjo med ljudmi, razumevanjem z ženskami, po drugi strani pa si konztadiktoren, ko izlivaš bes nad ženskami ,se pritožuješ, da te v marsikateri lokal ne spustijo, imaš težave z vratarji, imaš incidente z uporabo noža in se pritožuješ, da so te ponoči hoteli pretepsti. Ti si res lep primer družabnega človeka. Pa še v petek in soboto zvečer visiš na monu, namesto v nočnem lajfu.

Meni deluješ kot zelo problematična oseba in socialna tempirana bomba. Še pedre sovražiš.

So te končno zaposlili, ker imaš na zadnji sliki tovarno. Delaš v proizvodnji? Potem imaš tudi kolege.

V čuzi je ker je napadal črnce po lublan. Sedaj sedi z skupino maročanov v celici v Kopru in ga imajo za žensko.

Sanje so se mu izpolnile.

kakec, 09.11.2024 ob 21:09

Pomanjkanje splošne izobrazbe ti ne daje pravice, da izkrivljaš splošnih terminov in pojmov. Z izkrivljanjem in napačnim dojemanjem špkmov imaš težave odkar si prilepljen na ta forum.

Kar se tiče socialnega življenja, normalni ljudje evoluiramo, krar pomeni, da socialno življenje v najstniških in študentskih letih ne more biti enako kot v starševskih zrelih letih. Pri tebi se je zgodila brokada pri osebnostnem  in socialnem razvoju. Pri 50. se obnašaš kot adolescent. Pretiravaš in fantaziraš o nočnih potepanjih, družabnih dogodkih, druženju z mladimi, priljubljenostjo med ljudmi, razumevanjem z ženskami, po drugi strani pa si konztadiktoren, ko izlivaš bes nad ženskami ,se pritožuješ, da te v marsikateri lokal ne spustijo, imaš težave z vratarji, imaš incidente z uporabo noža in se pritožuješ, da so te ponoči hoteli pretepsti. Ti si res lep primer družabnega človeka. Pa še v petek in soboto zvečer visiš na monu, namesto v nočnem lajfu.

Meni deluješ kot zelo problematična oseba in socialna tempirana bomba. Še pedre sovražiš.

So te končno zaposlili, ker imaš na zadnji sliki tovarno. Delaš v proizvodnji? Potem imaš tudi kolege.

Oh spet avtistična razlaga.

Sicer pa saj imaš vse o sebi in svojemu avtizmu razloženo v temi “Se res beseda kolega uporablja izključno za sodelavce?

Ali drugače povedano tako avtističen in debilen si, da sploh nisi zmožen debate s sočlovekom, če ti ta vsega kot debilu in avtistu jasno in tehnično resno ne pove.

Zato pa si končal kot osamljen debil izoliran od družbe.

Še enkrat: Ali si debilček kdaj imel stalno resno punco?

In

Vse kaže pri tebi na motnjo avtističnega spektra. Res ne vem kaj je šlo pri tebi tako narobe, da nisi zmogel zaživeti polnovredno življenje, si najti partnerko, imeti družino itd. Ali res nisi imel staršev, ki bi ti pomagali in te usmerili?

SICER PA KOT SO LJUDJE SAMI OPAZILI:

Kolega je lahko samo sodelavec, 09.11.2024 ob 19:48

Ne zastopim, 09.11.2024 ob 19:02

Kaj ti je sploh treba debatirat s taksno osebo, ki ni na tvojemu nivoju. Razlagat, obracat na dolg in sirok, samo, da imas svoj pravi jaz, tvoj ego pa raste. Res si bisercek.

Ah ta človek ne ve, da bralci večinoma mislijo, da ni na mojem nivoju. On je prepričan, da se večina strinja z njim. 😄

In potem mesece pisari v svoje “woke” teme, pa mu nihče ne odgovarja. Noro.

Da se pa jaz tako obnašam, pa imam svoje osebne razloge.

Spet dela dolge presledke in boldane besede.

Na druge projicira lastne pomanjkljivosti.

Že videno.

začelo se je, 09.11.2024 ob 21:58

Spet dela dolge presledke in boldane besede.

Na druge projicira lastne pomanjkljivosti.

Že videno.

Ni hudega, važno je da bralci, ki naju berejo opazijo kako nisi na mojem nivoju. 😑

Aja, pa Trump sovraži geje. 🙄

Jaz sem prišel prejle domov. Lepo sem se imel z znanci in prijatelji, se pogovarjal z novimi ljudmi.

Vem pa, da so te stvari avtistu, ki se še nikoli ni zvečer zabaval v Ljubljani popolnoma nejasne. Tega da bi se ljudje, ki sami niso homoseksualci hoteli družiti s pedri on ne bi verjel. Ali pa, da me pijan hetero kolega v lokalu naročje vzame, pa da to rečem, bi mislil, da lažem.

Vidim pa, da sem ga spet prizadel in je ponoči otročje lepil slike opičjih kot in jokal glede homoseksualnosti. 😵‍💫 Pa kaj je ta avtist sam peder, ki se ne sprejema da se tako sekira zaradi tega?

Eno je jasno, da ti reveži na MON-u so najbolj obupani ravno v petek in soboto zvečer.

Takrat se najbolj razživijo. 😄

Torej ta anti-woke avtistični incel, Julij Cezar, Vrag in ta zavoženi pro-lgbt liberalec

Patetično. 😂

Kljub nedofukanih samcev. 🤣

Še sam sem danes prepozno odšel od doma, ker sem se debilu pustil, da me je potegnil v debato.

Mislim pa kok je to žalostno.

Nikoli ni imel punc, nikoli se ni zabaval s puncami, nikoli ni seksal s puncami in iz živel življenja. Ta človek je vedno samo smrdel v obupu in životari. Tu na MONU proba biti koristen, se ukvarja z nekimi družbenimi tematikami, piše anti woke teme, pa nič ne razume pravilno o čemur piše, še osnovnih dejstev ne pozna. Noben ga ne bere. Umru bo sam.

Pa kako je lahko človeška beda tako velika?

Ali res ni imel nikoli nikogar, ki bi mu lahko pomagal?

LGBT so bolniki,nasilni,psihično moteni,…9/10 teh LGBT izpirjencev na psihiatričnih zdravilih.

Bolniki, 10.11.2024 ob 12:02

LGBT so bolniki,nasilni,psihično moteni,…9/10 teh LGBT izpirjencev na psihiatričnih zdravilih.

Vsaj seksajo(pedri).

anti-woke avtistični incel Nutropat1, Julij Cezar in ta zavoženi pro-lgbt liberalec pa niti to ne. 😂

Nedofukana odpisani samci, ki jih ima vsa okolica za čudake. Nobena jih ne bi izbrala, da bi imela otroke z njimi.

Tako da niti svojemu naravnem poslanstvu ne služijo. V bistvu bi bilo čisto vseeno če bi bili pedri.

Vsaj seksajo(pedri).

anti-woke avtistični incel Nutropat1, Julij Cezar in ta zavoženi pro-lgbt liberalec pa niti to ne. 😂

Nedofukani odpisani samci, ki jih ima vsa okolica za čudake. Nobena jih ne bi izbrala, da bi imela otroke z njimi.

Tako da niti svojemu naravnem poslanstvu ne služijo. V bistvu bi bilo čisto vseeno če bi bili pedri

Anonimno 5829, 09.11.2024 ob 17:58

Še zadnja koruzna zrna brska iz zemlje.

Dobra.

Ta kurja druščina je res skrajna. Pijan kolega je kuro dvignil v naročje. O kateri primestni beznici je govora?

Kura, še poleti si na forumu jamral, da si se zanemaril in zredil. Na tvojih 170 cm višine (verjetno še manj)  bi ti dal 90-100 kg. Ni pogojev, da te običajen dec dvigne v naročje, ne da bi fasal išias ali discus hernio.

Kokoši napiši še kaj. Prosim, prosim, prosim.

New Report

Close