Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice KJE JE LEPŠE (CRIKVENICA) DRAMALJ ALI SELCE.

KJE JE LEPŠE (CRIKVENICA) DRAMALJ ALI SELCE.

Ste bili v katerem od teh dveh krajev? Kako je? So v mesti pizerije in restavracije? Kakšna je plaža? Kaj pa zvečer je tržnica? Kako vam je bila všeč plaža? Ne vem ali naj iizberem Dramalj ali Selce.
Izbiram med paviljoni Slaven v Selcah in paviljoni Kačjak v Dramljah.

Selce, definitivno.

Če bi že morala izbirati med tema dvema- Selce.

selce imaš zvečer kar češ, ob sobotah je ribja fešta, katere ne zamudimo:)
vozi vlakec (traktor predelan) selce-crikvenica-selce čez cel dan

Meni je bolj všeč Dramelj plaža je sicer betonska ampak nočno živlenje pa super….do Crikvenice imaš slab kilometer peš ob poti pa hoteli živa muzika na terasah full dobr….smo hodili 12 let v Dramelj in bomo še kdaj šli.

Dramalj nima plaže, Crikvenica je ok, vendar mondena, Selce so postale priključek Crikvenice… Če se izbira za dopust, potem Selce.

Hvala lepa za Crikvenico in za Selce tudi, tam je mrzla voda kot v bohinjskem jezeru! Me ne vidijo več tam!

Bolj vleče, od Senja gor

JAZ SEM BILA V KAČJAKU DRAMALJIN BILA FUL ZADOVOLJNA SENCA SPLOH ZA OTROKE TI PRIPROČAM FUL PRIJAZNO OSEBJE.V SELACAH PREVEČ DIRENDAJ IN GUŽVA.V DRAMALJ KAČJAKU ZVEČER SLADOLEDAR FUL DOBR SLADOLED LAHKO GREŠ NA SPREHODE V KAČJAKU VSAK VEČER ŽIVA GLASBA NA TERASI.POJDI NE BO TI ŽAL.NAM NI BIL VŠEČ NAJPREJ PAVILJON IN SMO ZAPROSILI BLIŽJE PLAŽI IN DOBILI.KER GREM PA VSAKO LETO KAM DRUGAM DA ŠE KAJ VIDIM.RES FUL TI PRIPOROČAM KAČJAK POJDI IN SPOROČI KAKO SI SE IMELA.

VDDDDD

GOTOVO OD TEH ŠE NOBEN NI BIL V KAČJAKU ČE PRAVI DA NI PLAŽE MIVKA VELIKO SENCE…

VDDDDD

Nana, pa ne tako glasno.

zakaj pa ne tako glasno če je pa res

VDDDDD

Selce

Ja, Kačjaka ni omenila, se še spomnila nisem nanj. Je res od tega dela morja najboljša izbira Kačjak. Pod Dramalj sem imela v mislih res smo Dramalj.

Dramalj je zelo lepo naselje, zeleno, tudi tukaj vozi vlakec mimo, lepo sprehajališče do Crikvenice in nazaj, vsega 10 min hoje. Številni apartmaji in hoteli, bogata ponudba restavracij,… Plaže zelo urejene, od peska do betona, povsod so tuši na plaži. Zelo všečna pri Rudi baru, tik ob morju. Priporočamo!

v bistvu je to crikvenica. če bi morala izbirat, definitivno selce.

New Report

Close