Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KJE JE MOJ KUHAR VITKI???

KJE JE MOJ KUHAR VITKI???

Vitki……..kje si??? Jaz sem tukaj tako lačna, pa tebe rabim, da mi bi povedal, kaj mi bi lepega skuhal……ta čas se pa moram s piškotki tolažit…………

Torej,če njega ni,upam,da bom tud jest prav pršu.
današnji meni pri nas:
goveja juha,zrezki,popečen krompir in mlada solata
Bo ustrezalo?
Če je premalo,povej zdaj…da grem še sladoled kupit,preden štacune ne zapre soseda.
😉
Sp

oooooooooooooo…….mmmmmmmmmmmmm………dobro…….kdaj lahko pridem k tebi?

Kar takoj!
sam Francija še brcnem ven,ker malo romantiko kvari(fehta kar naprej pod nogami ta mačja beštija!)
😉
Sp

Kolk rabim do tebe??? Kilometrov mislim?

DHL!

saj niti ne vem,kje si!
Oštja!
To je pa napaka.
:-((
Sp

Zračunaj tako…….kolikor ima BGV do tebe + 30 km………

ljubosumnost me daje do amena ,…..

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

:))))))))))))) ..

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Uašington?
Uotlca?
Uajdušna?
Sp

Ja ja, ja…………tisto na W…………CMOKA,

A dej no……….ne bi rekla………..

Mater,kaka skrivnostnost!
W….je lahko Wisconsin,Warszawa,Wellington…..

Jaz ti pa lepo napišem,da sem iz LA….pardon BC!
😉
Sp

Evo……..okolica AJD……..pardon WAJD……he, he, he……Veš…zdej pa ne morem več čakat….jaz sem preveč lačna in moram ven na kosilo….Ti bom potem poročala, kaj sem papcala…Prav??? CMOKA do takrat…….

tuuuuuuuuuuuuuki

/

:)))))) Mal pozem si za kosilce … Je uboga Zvezdi kmalu od lakote umrla, ko te je čakala … :)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ne aaaaaa je blo tko hudo

/

Jah … ne vem kaj se je zgodilo … sam pupa zgleda, da je padla dol od lakote … Sej vidiš, da se nič ne oglasi več …

:)))))))

Lp, Bgv

ja morm prec it pogledat kaj je z njo hehehe

/

le brž …. :)))

Lp, Bgv

jaaaaa ejjjj niiii jeeeeeee ,kam je sla :)))))))

/

C c c c … sej ti pravim … Od lakote je dol padla … :)))))

Lp, Bgv

jaaaaaaaaaa kaj sem naaaaaaaareeeeeeeeduuuuuuuu a.

moje zvezdice ni,mjee je :))))

/

Hm … jo bo treba zbezat ven … :))))

Lp, Bgv

jp jo grem iskat

/

New Report

Close