Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje je najlepša plaža za otroke?

kje je najlepša plaža za otroke?

navkljub vsem incidentom gremo letos spet na hrvaško obalo, me pa zanima, kje so po vaših izkušnjah najlepše plaže za otroke?

Na otoku Pagu Zrče-drobni kamenčki, neznosna gužva, Sveti duh, Čista, Prnjica-prod, mali zalivčki, zame sanjsko, kristalna voda, ko gledam fotke za nazaj se mi zdi še lepše, kot se mi je zdelo takrat. Ni pa nobene sence. Mi smo si jo ustvarili sami in lepo uživali od jutra od večera.

Rab – Rajska plaža, samo morate met senčnik.

Makarska reviera – v zgodnji sezoni ali po njej, sicer je to mravljišče. Je pa vse – čista voda, primerne plaže, senca (če želiš) …
Nam naj – ljubši Baška voda in Brela.

Samo ne vsi zdaj tja iti! :-)))

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Fajn bi bilo, če bi vsaj namignili, kam na Hrvaško greste. Lepe plaže so tako v Istri kot na jugu Dalmacije, vmes je pa ene 800 km. 🙂

Mi vsa leta odkar imamo otroka hodimo v Pakoštane.Mi jim rečemo vas na morju. Nekaj km naprej od Biograda na moru, Dalmacija. Plaže so čiste, z borovo senčko. Otoci se lahko igrajo v plitki vodi z mivko ali kamenčki. Na plažo pripeljejo tudi sladoled, kuhano koruzo, pečejo palačinke.V sezoni dobiš svežo domačo zelenjavo in sadje.V špici je prav tako dren, drugače pa lahko vsak najde svoj raj pod soncem.V Biogradu je najbližji zdravstveni dom.Mi smo tam že iskali pomoč.Smo zelo zadovoljni in se vsako leto radi vračamo.

Se strinjam, da je to lep del hrvaške obale. Sploh mi je vsa okolica Zadra všeč. Sam Biograd ravno ne.

Bol na Braču!

New Report

Close