Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje je otroški dermatolog v LJ?

kje je otroški dermatolog v LJ?

Jutri dopoldan ima moj otrok pregled pri dermatologu in “pametna” mati sem šele zdaj ugotovila, da sploh ne vem, kje je to – na napotnici piše Dermatovenerološka klinika, Otroška ambulanta, Ul. Stare Pravde 4, nekje v podzavesti pa mi cinglja naslov Vrazov trg – mi lahko kdo pomaga? Hvala.

to je v stari mestni bolnici, v okolici poljanske gimnazije, cerkve sv. jozefa, pod ljubljanskim gradom. tam so tudi ambulante za pediatricno, laboratorij, nevrofizioterapija…
mislim, da sem se jaz peljala ob poljanski gimnaziji proti gradu in zavijes levo, tam nekje se skriva, ogromna stavba, saj na veliko zunaj pise.
pojdita pa le toliko prej, da bos parkirala… meni je parkiral kar pajek=)
pozdravcke!

Da te še malo zmedem – jaz sem bila s hčerko pri dermatologu na dermatološki kliniki – otroška ambulanta, Zaloška (nasproti KC)

Dermatolog za otroke je definitivno na Ulici stare pravde 4. Samo oni štejejo otroke samo do 12 leta, kar je več paše na Dermatološko kliniko.

Tudi na Dermatološki kliniki so mali otroci. Jaz sem bila tam s takrat 7 letno hčerko, v ambulanti so bili tudi mnogo manjši otroci.
Ne vem, kako to delijo med ambulantami?

To je bilo najbrž nekaj let nazaj. Pred leti se je otroški oddelek preselil in skupaj z njim tudi ambulanta.

Našemu triletniku so na Zaloški samo vzeli vzorec za analizo drugače je pa imel preglede na Ped. Kliniki in to ti je točno pod starim gradom. Za ravnanje ti je lahko Ljubljanska tržnica oz. če greš čez tunel takoj zaviješ na desno in se nekaj časa še pelješ pol boš pa že vidla kje zaviti ker imaš znak bolnica. Je pa to v prvem nadstropju čisto na koncu hodnika levo.LP

New Report

Close