Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kje je SDS???

Kje je SDS???

zakaj pa SDS-ovi poslanci niso zraven????

Zahtevo za ustanovitev parlamentarne preiskovalne komisije je vložilo 40 poslancev SD, Zaresa, DeSUS, LDS, SLS in SNS, njen namen pa je ugotoviti okoliščine, povezane s financiranjem menedžerskih prevzemov Istrabenza in Pivovarne Laško s strani NLB in NKBM ter ugotoviti morebitno povezanost in odgovornost javnih funkcionarjev pri tem.

http://24ur.com/novice/slovenija/vizjak-jasno-je-kam-sodita-bavcar-in-srot.html

Zakaj pa ne vprašaš Janeza Janšo, kako je s tem, pa dobiš pravi odgovor iz prve roke !!!! seveda pa ti imaš odgovor že na dlani, a ne !?

So pač dovolj pametni, da nočejo državi povzročat nepotrebnih stroškov. Doslej še nobena parlamentarna preiskovalna komisija ni naredila nič drugega kot vlekla lepe proračunske denarje. Tudi ta ne bo “odkrila” nič pametnega, saj niso neumni, da bi pljuvali v svoj žep.

podprli so jo pa le, le pod zahtevo se niso podpisali, kaj zdej???:)

podprli so jo pa le, le pod zahtevo se niso podpisali, kaj zdej???:)[/quote]

Kaj te sedaj moti? To da se niso podpisali pod zahtevo ali to da so jo podprli? Glede an število strank, ki so jo podprle njihovega podpisa sploh ni potrebno. In ne nazadnje, ta komisija bo šla tako kot že nekdaj cviklova komisija v frontalen napad na SDS tudi za ceno laži.

a se ti ne zdi da je potrebno marsikaj razčistit!!!

zakaj vedno že naprej označiš zadevo kot lažno in napad na SDS, če niso nič krivi se nimajo česa bat in bi lahko že v svoji vladavini raziskali tele sumljive posle!???

moti me njihov način, če preberem tvoj post se mi zdi da berem stran SDS-a!:)

zakaj je šla Cviklova v napad, ne razumem???

Seveda se razume, saj so bile pred vrati volitve in je bilo potrebno konkurenco uničiti. Zakaj sedaj ta vladajoča opcija ne nadaljuje dela komisije in stvar razišče? Le zakaj ninej? Pa stvar še daleč ni na sodišču da tega ne bi bilo potrebno. Bodo pa sigurno začeli z preiskavo pred volitvami! Pa še ti jim boš pomagala s svojimi prispevki.
Kar se tiče komisije pa se bo zgodilo prav to kar sem ti napisal, sigurno.
Pa še nekaj. Dokler bodo mediji ob vsakem poročilu dodajali pojasnila od katere stranke je bo tudi komisija tako zapisala in ji jaz ne bom verjel. Ko pa bo komisija ali medij podal dokaz , če obstaja , da je ta in ta stranka zahtevala od banke da da nekomu kredit za nakup delnic z zastavo le teh pa bo ta podatek o pripadnosti stranki kaj veljal. Osebe, ki so sedaj najbolj na udaru, so vsi člani foruma 21.

Si pa lahko brez skrbi glede prenašanja strankinih obvestil z moje strani ker jaz tega ne delam. Če pa so sorodna, je pa to še ena stvar več za mojo odločitev glede volitev.

Draga ninej, namesto da te moti vsaka odločitev SDS-a te raje naj moti neoločnost KGB-ja ki je sedaj na oblasti. Njihove odločitve/ne odločitve so veliko bolj usodne za nas kot pa ta komisija, ki ne bo rešila ničesar.

hmmm, zakaj ne bo rešila ničesar, enkrat je treba narediti red in nekoga postaviti na zatožno klop! Kot je izjavil Pečečnik, ne *tajkune*, ampak tiste, ki jim je omogočil tak nakup, to je pa edino le politika in nihče drug!

pa naj bodo krivi levi al pa desni, enkrat bo potrebno!!!

verjamem boss, če bi to komisijo predlagal Janša in njegovi poslanci, bi se seveda strinjal, jaz pa tudi in bi se enkrat vsaj z nečim strinjala!!!

Kdaj se ustanovi komisija? Takrat ko hočeš nekaj skriti. Finansiranje prevzemov podjetij ni nastalo šele s prihodom SDS na oblast, takrat je ta zgodba le prešla v zaključno fazo. In ravno zaradi tega resnica nikoli ne bo prišla na plan oz. le toliko kolikor bo potrebno za dnevno politiko.

boss naj te spomnim, največ prevzemov je bilo v letu 2007, ko je bil Janša že na več kot polovici mandata!!!

boss, kako da ne, vsi vemo kdo so bili na mestih ko so bila odobrena ta posojila, od uradnika na banki do menedžmenta in politike, kaj je tukaj še kar se ne bi vedelo, hmmm morda le to od kje je prišel diktat, vse ostalo je znano!!!

No naj te nekaj spomnim, če trdiš, da so lahko prevzeli podjetja v dveh letih brez pred priprav ne veš kaj govoriš. V tem času so samo še dokončali začeto delo.

boss ni dve leti, je konec leta 2004, 2005, 2006 in končno 2007, največ odkupov se je zgodilo koncem leta 2007, sicer pa pred volitvami so razlagali, kako bodo zajezili gospodarski kriminal, pa ne mi reč da v 3 letih tega niso mogli, nanj so se spomnili šele pred volitvami, pa še kredite so jim dali, ja bravo! Ma daj vsaj enjkrat poskusi priznati njihovo napako!!!

veš kaj, meni nič ne pomagajo priprave za granjo hiše , če nimam everčkov da bi jo zgradila, a se ti ne zdi!!!?

Če že nimaš dinarčkov greš pač v banko po kredit, zastaviš hišo ki jo boš gradila pa gre. Na tak način so tudi ti famozni prevzemi. Ker pa tukaj govoriva, za naju, o enormnih vsotah se ta proces ni začel šele ob koncu ampak mnogo preje. Je bilo potrebno za to pripraviti teren.

Kaj lahko vlada stori pri tem? Nič! Še najslabše je to kar se gredo sedaj. S temi ukazi bodo uničili do konca bančni sistem. Banke se morajo same, na podlagi vedenja o podjetju, odločiti kaj bodo s temi krediti, jih podaljšale ali vzele zastavljene delnice oz. premoženje. Zatajil je regulator bančnega sistema. Banka Slovenije bi morala prepovedati izdajo takšnih kreditov saj so bili previsoki zneski. Edino oni lahko dajo navodila bankam.

In tukaj prideva do dela nadzornikov v upravah. Kakšna navodila so imeli, koga so upoštevali? ko bodo ti ljudje odškodninsko odgovarjali se bo marsikaj spremenilo.

In tukaj prideva do dela nadzornikov v upravah. Kakšna navodila so imeli, koga so upoštevali? ko bodo ti ljudje odškodninsko odgovarjali se bo marsikaj spremenilo.

pa saj jaz ti to vseskozi govorim, mah nadzornike itak vsak scat pelje, dokler ne bodo kazensko odgovorni, jih niti ne zanima kako posluje državna banka al pa podjetje! Kle bo potrebno marsikaj spremenit!!!

hehehe boss, ko jaz rabim kredit, moram dat vse pod hipoteko, pa še mene bi najrajš dali, pa nedaj bog, da mi zapade en sam obrok, švrccc me že terjajo in privijajo! Boss ampak jaz ne morem zastaviti hiše ki je še ni, niti stroja ki ga še nimam, moram kar svojo že zgrajeno, pa še preverjajo na vseh koncih! Eh ni da bi človek govoril, naj meni dajo takle kredit hmmm in moje sanje bi bile resnica!!!:)))

New Report

Close