Kje je SKELA
A kdo kaj ve kje je SKELA ?
A je umrla, a so jo odpustili iz MON ?
A dela iz ozadja ?
A nas je zapustila ?
Al kaj je z njo ?
…ona.
Ne umre se kar tako lahko.
A res… A umre se tko da ti dajo COUNTDOWN kok časa maš še da greš lohk na MON se poslovit pa to.
Ja če bi bil jst ona bi si prvi predmet not vtaknil, da vidm v čem je fora.
Jebo vas
Nihče jo tu ni razumel in jo je minilo…
Saj je na sosednjem forumu. Tukaj pa je res preveč novodobnih budal.
Aja pa res, sploh pomislil nisem. Sem mislil da če je ni tukaj… Ok. TNX za info.
Skela je dobila moškega, ki je kaj hitro ugotovil kvaren vpliv interneta za njo, zato ji več ne dovoli priti na MON. In ona, ker je pametna ženska, ki se podreja volji preudarnih in modrih moških, je to srčno sprejela. :)))
Ni več samska in ima kaj bolj pametnega za početi kot se prepirat z zagrenjenimi tipi .
Kaj ima Dasterja?
Skela ni bila nikoli preveč izbirčna pri izbiri tipov, s katerimi si je lahko pošiljala prijetne mačka-pes pozdrave.. 🙂
Skela ni bila nikoli preveč izbirčna pri izbiri tipov, s katerimi si je lahko pošiljala prijetne mačka-pes pozdrave.. :)[/quote]
Jep, mačka je kosti metala, psi so pa hvaležno zgrabili prav vsako…
Jaz sem jo z veseljem brala, pa zlepa mi ni bilo jasno, kako neumorni so bili nekateri ob nerazumevanju napisanega.
Zlepa ji ni bilo jasno.
Haha!
Se strinjam, mislim, da marsikomu ni bilo jasno, kako nekateri niste poštekali čisto preprostih stvari, ki jih je na/pisala.
Ti šment a ne. Dejmo jo zdej vsi pogrešat.
Beseda tedna na ŽMČ: šment.
Kako je že Robi enkratn apisal, nekaj v stilu da Sadni pritrjuje Spiderju in meni ter obratno in nam je vse jasno med sabo, ker smo podobno ”čudni”, no nekako tako je z vama, dve specialki sta se skup dobli.
Kako je že Robi enkratn apisal, nekaj v stilu da Sadni pritrjuje Spiderju in meni ter obratno in nam je vse jasno med sabo, ker smo podobno ”čudni”, no nekako tako je z vama, dve specialki sta se skup dobli.[/quote]
Uf, nova etiketa. Zdaj sem že specialka… 😮
Če bi zgledala približno neki tazga kt tale (https://www.youtube.com/watch?v=KN8bKlprQ1c) , bi jo mogoče celo pogrešu.
ajmeee….kaj je na tej lepega, razen lasje :I) ?! Ko en čevap s preveč mase :)[/quote]
Šopu bi jo all day, all night.
ajmeee….kaj je na tej lepega, razen lasje :I) ?! Ko en čevap s preveč mase :)[/quote]
Šopu bi jo all day, all night.[/quote]
Ti maš definitno rad ballbusting. Tist HARDCORE edition, da te brcne, da ti je v trebuhu slabo, a hkrati tržaš od ekstaze.
Ta NS, tukaj jo imaš v AKCIJI..
POZOR SAMO ZA ODRASLE
http://www.ballbustingtube.com/video/1970120/real-testicular-damage
Forum je zaprt za komentiranje.