Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje je tu logika…ženska,mislim???hehe

kje je tu logika…ženska,mislim???hehe

?????????

(1) – ko moški pride malo bolj pozno domov, se sleče in čisto potihem se spravi spat…….se baba prebudi in se prične dreti, tako, da moški ne more v miru zaspati,revček zmatrani…..

(2) – ko pridem malo bolj pozno domov, vrata odprem z nogo in se zaderem: “ajde, stara, bova sexala!!!……….
…se ona takoj naredi, da spi in vse je okej….hihihiih

zna kdo razložiti?????hehe

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ko pride moj moški bolj pozno domov…in če mu rata, da pride k meni v posteljo….me malo požgečka, da se prebudim…..in pol sexava ku nora, da se tamali prebudi:))))) He, he, he

The best in life is free

A ti to o možu govoriš…al ljubčku?
😉

:)))))))))))

sem rekla, da moj ne spi pri meni…ne pa, da ne sexava………..:))))

The best in life is free

Ti porednica ti…tako mlada…pa se že mamo in tata igraš!!
cccccc

:))))

The best in life is free

če bi bil ti moj mož, pa bi se takole zadrl, bi se samo prvič, zadnjič in nikoli več.
Ker…..bi te vzela v roke in te ne bi izpustila iz rok, do jutra in še čez in dokler se ne bi vsaj 5 x izkazal……..kakor bi vedel in znal……
Tudi pri nas se je , once upon a time, poskušalo na podoben način….ah, kje je že to….ampak….naslednjič se je zelo, zelo pazil, da me ni ponovno izzval…..

nauk zgodbe:
ko bi moški toliko naredili kot se jih sliši, ko se derejo, bi imele ženske raj na zemlji :-))))))))))))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Ženske nimajo logike.:)

Pa a ti to resno….al sam kake babje nasvete iz kake revije kopiraš?
;-))

Imajo pa tisto,kar bi mi radi imeli..pa sami nimamo,matr!
😉

Kje tacaš zemljo oštja!?Te ni več brat tu?

zelo rewsno!
Ti vzbujam videz, da se hecam???!
Od nekdaj trdim, da je potrebno narediti točno tisto, kar drugi od tebe NE PRIČAKUJE!
Zlasti v primeru kot si ga ti opisal, ne bi nikoli delovala “klasično”!

P.S.
v glavnem ne berem ženskih revij, razen kar je nujno zaradi dela, ki ga opravljam, ker zelo rade poneumljajo……

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

New Report

Close