kje je varno?
Ja, domišlija je krasna zadeva:))) Kaj vse bi delali:))))
Jas bi teeee, že rada imelaaa, ko bi leeeeeeeeeeeee sirota smelaaaaaaaaa, pa mi mamca branijoooooo, ker imaš premaj….premajhno kajžicoooo;)
Me zanima če tile, ki tako obljubljajo, kaj bi ji delali …če to svoji domači, tisti ki so ji obljubili še mariskaj drugega, vsaj odtoke očistjo enkrat na leto:)))
Ti lahko js povem:))))
Le kaj bi ji pa delal, najbrž ne navijalk v lase navijal:)))))
On napiše: “mucka moja, ti ne veš kako te jaz pogrešam, bodi moja, jaz bi zate vse naredil…zamisli si me, kako ti prihajam za hrbet in ti nežno diham na vrat, ti privzdignem lase in začnem ljubkovati, nežno in počasi…moje roke zdrsnejo po vratu do lepih polnih prsi, prsti zakrožijo okoli nabreklih bradavičk in na hrbtu začutiš mojega otrdelega “junaka” kako željno sili iz hlač. Na stoli se zavrtiš proti meni in počasi ti pomaknem noge narazen…s poljubi drsim od nosa, preko vratu, prsi in popka..pod tvoje krilo, kjer me pričaka toplota, ki odseva iz tvoje razgrete muce…sveže depilirane in mokre, ki kar kliče, da se moj jezik popelje po rožnatih volančkih in počasi najdem čarobni gumbek in ga nežno obdelujem in poslušam tvoje nežne vzdihljaje in vriske, ko zadanem prave točke…tvoja stegna me stiskajo k tvojem vulkanu, roke mi stratno kuštrajo lase in z nogo se sprehajaš po mojem otrdelem ku…u, ki željno čaka, kot vojak, da se potopi v tvoje vroče, mehke globine…”
NO:) to je za več smsov;)
lahko pa na kratko….lizal bi ti jo, te pofukal kot te še nihče ni, moja pohotna punčka….rad bi bil tvoj tampon( princ charles svoji camili)
in tako naprej…nič novega:)))))) Kar ne bo pisal tudi naslednji, ki ga bo ta gospa ogrela…in naslednji in naslednji……in tudi on bo vsem svojim “sms-ljubicam” telefonskim sex-ljubicam….isto nakladal:) vedno s svežim navdihom, osredotočenim na svojega tiča:))))
packa mirella:)
še zdaj pa ne vem, kaj je bilo prvotno vprašanje….varno do konca??
A to varen sex? zaščita pred boleznimi in zanositvijo? al kje se varno sexa? (smsi se niso nek sex, tud po telefonu je sam mal bl aktivno masturbiranje) Torej, kakšna varnost te zanima? Varno pred njegovo ženo? tvojim dedom? al varnost kje drugje…..na cesti, pri delu:))))
se sprašujem:)