Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje jesti na Obali…

Kje jesti na Obali…

da bo po domace, okusno in ne predrago?

Če hočeš jesti poceni in dobro je ena alternativa gostilna Oljka v Vanganelu pri Kopru (pri Mercator centru na levo še cca. 2,5 km), Baladur (ob cesti proti mejnemu prehodu Dragonja), Al mulin – Norbedo (križišče Bivje)prav v mestu – KP jih je bolj malo takih z domačo in poceni hrano, več jih je v okolici Kopra.
Upam da sem kaj pomagala, če se še kaj takega spomnem, javim.

Lp, Tjaša.

Meni je blo ful fino v pizzeriji oz. gostilni Atrij-vhod iz Čevljarske ulice-sem jedla super rižoto z morskimi sadeži.
lp

Definitivno San Lucia v Luciji.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Se strinjam z Tjašo in dodajam Istrsko klet v Pomjanu – Šmarje levo….

V Atriju je pa pica kot pred dvajsetimi leti……meni škifo.

samo atrij ne.

Pomjan – Istrska klet- dobra domaca hrana.

V Kopru je pa na trznici picerija La storia – meni so tam pice vsec – pecene v pravi krusni peci – dovolj pestre, tudi zelenjavne. Postrezejo v prijetnem zaprtem prostoru in tudi na terasi.
Lp

Sosič v Strunjanu!

Ful dobre pice so v La storiji!

Ženska sprašuje po domači hrani, ne piceriji.

Tjaša in Loti sta napisali dobre predloge.

Korte so zakon – kakih 10 km nad Koprom oz. Izolo.

A imajo v Oljki in Istraski kleti tudi kaj za vegetarijance?

V “Istrski kleti” je dovolj dobrega tudi za vegetarjance. Razen enega, smo ostali prejsnji teden jedli samo brezmesne jedi.

Lp

Kmečki turizem nad Izolo – BAREDI. Odločno, le postrežba jim včasih šepa.

Muci, sorry, mogoče pa katero drugo zanima za picerijo!

Morm pa pohvalt tvoj predlog Muci, ja, tam je pa res dobra domača hrana!

Ina sem pa že mislila da v Kopru ni dobre pice. Bom preizkusila naslednjič.

Smo poskusili v Veli v Žusterni, pa ni nič posebnega, tako da smo raje hodili v Ankaran – dobra je pica hiše.

Najboljše za jesti v Restavraciji in piceriji VALMARIN v Spodnjih Škofijah.
Odlično pripravljene ribje jedi in slastne pice iz krušne peči. Pa še lep ambijent je in prijazno osebje.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100014176029630&fref=ts

New Report

Close