Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje jesti v Kočevju?

kje jesti v Kočevju?

Med prvomajskimi načrtujemo en potep, bi se pa za čas kosila ustavili v Kočevju. Lahko priporočate gostilno ali picerijo, da je v redu hrana, pa da ni predrago? Hvaležna za vsak namig 🙂

Gostilnica Falkenau. V gozdičku desno pred podjetniško cono – pred vhodom v Kočevje (takoj po izhodu iz vasi Breg).
Picerija Luigi – v centru za NLB in avtobusno postajo.
Še boljša picerija pa 18 km pred Kočevjem – Harlekin v Ribnici (ob glavni cesti).

Gostišče Veronika
Pizzerija Briški

Drugače pa, ja, tudi jaz prisegam na gostlnico Falkenau.

Tudi jaz priporočam Falkenau. Še ob poti je in ima zmerne cene in okusno hrano .

V teh dneh pa se je odprla še gostilna pri Grofu, ta pa je cca 15 km oddaljena od mesta ob cesti Kočevje-Petrina, če vas slučajno pot zanese proti meji.

Definitivno Falkenau.

Najboljša, okusna hrana je v pizzeriji Briški. Juha okusna domača, Vampi, golaž, kalamari, zelo dobro. Kvalitetna velika je tudi plošča, v Kočevju najboljša, pizze iz krušne peči enkratne.
Zagotovo vam ne bo žal, če jih obiščete.

Definitivno Gostilnica Falkenau, Restavracija Tušek, morda tudi picerija Luigi, Picerija Briški pa še kaj bi se našlo. Ampak Falkenau pa definitivno zmaga.

Meni je pa tudi Veronika v centru mesta všeč, prav tako Gostišče tri zvezde (pred Policijsko postajo v Kočevju).

New Report

Close