Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje jesti v portorožu, piranu?

kje jesti v portorožu, piranu?

Se priporočam za kakšne sveže nasvete. Saj veste, poceni pa dobro. Pa lep razgled, udobni stoli, fejst natakarji… 😉

Poceni in dobro: ribja “kantina” zraven avtobusne postaje.
Tvojih ostalih zahtev pa žal ne izpolnjujejo (lep razgled, udobni stoli, fejst natakarji) 🙂

Če ne iščete ravno restavracije priporočam lokalček tam kjer so tenis igrišča v Portorožu(pod metropolom). Odlične pizze, še boljše paštice, solate in pa še druge jedi se najdejo. Res za prste polizat.
Aja pa sami mldai natakarji :-)))

Ime pa še napišem ker zdej čeprav sem redni gost (prej je bil ta lokal v Izoli) nikakor ne spomnim.

Santa Lucija v Luciji. Prva liga

Fontana v Piranu – dobre ribe na žaru, v redu cene, razgled na en manjši trg. Za natakarje pa se ne spomnim, verjetno niso bili preslabi;)

se strinjam, super je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

PIZZERIA in ŠPAGETERIJA RUSTIKA….to je tista pri tenis igriščih…..blizu plaže…če sediš zunaj gredaš praktično na morje….

SANTA LUCIA odkar so se zamenjali lastniki ni vec tako dobro, pa tudi lokacija je nikakva…

Tetameta a greš tud na seminar???
Sva ravno prej s sodelavko študirali kam bova šli jest med pavzami. Nama je iz prejšnjih let zelo dobro v News caffeju, samo ob pavzah imajo tako gužvo da so vsi natakarji kot brez glave. Je pa dobro za jest. News je zadnji lokal na bernardinski promenadi pred parkiriščem.

lp tinca

kakšen seminar pa je, če smem vprašati?

Ja, na seminar, kajpak. Se vidimo, ne?
Hvala vsem za nasvete.

Kongres tajnic in poslovnih sekretarjev. Kjer žal ni močnih “sponzorjev”, ki bi nas od jutra do večera pitali, tako kot je drugod v navadi.

Meni pa ni več všeč…so bili dobri ja ma prepožrešni 🙁

Ivo pred piranskim svetilnikom, bol nobel pa Tri vdove.

Prego – Portorož.
Fantastično!

Fontana – zelo solidna hrana in postrežba. Priporočam.

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Zlato sidro Lucija njami

Jaz pa priporočam gostilno Pirat na začetku Pirana- menu-dobra hrana.

New Report

Close