Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje kupit kvaseno testo

kje kupit kvaseno testo

V eni trgovini sem kupila kvaseno testo, pa je bilo cisto ok, zdaj pa ne vem vec, kje sem kupila. Pri nas v Hoferju, Mercatirju in Sparu nimajo, ve kdo, kje imajo pakirano kvaseno testo?

V Leclercu imajo sveze, nepakirano kvaseno testo.

Krula scrkljana!

Če daš kaj nase, ga naredi sama. Ni glih znanstvena fantastika, veš.

komentar anonimno 6787

Pa zakaj bi ga delala sama; sprašuje kje se ga kupi.  S čim imate ljudje probleme; čudno danes ni nobene vročine, ki bi bolnim osebkom tolkla v glavo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6787, 19.07.2021 ob 12:50

Krula scrkljana!

Če daš kaj nase, ga naredi sama. Ni glih znanstvena fantastika, veš.

Krula razvajena naredi sama tako kvaseno testo, da ga ti lahko samo vikas!

To, kupljeno, pa zelo prav pride, ker je majhna kolicina in ze pripravljena za uporabo, tako da si otroci lahko sami naredijo sveze zepke ali pogacice in to takoj, ne cez 4 ure!

katera trgovina, 19.07.2021 ob 13:30

Krula razvajena naredi sama tako kvaseno testo, da ga ti lahko samo vikas!

To, kupljeno, pa zelo prav pride, ker je majhna kolicina in ze pripravljena za uporabo, tako da si otroci lahko sami naredijo sveze zepke ali pogacice in to takoj, ne cez 4 ure!

preden ponudiš otrokom to sranje, raje preberi, kaj vse vsebuje to kupljeno testo. Nič ni lažjega kot doma zamesiti testo, tudi ni treba 4 ure čakati, vzhaja v uri ali še prej. Tudi otroci ga z lahkoto naredijo.

Sicer pa ga imajo po vseh trgovinah.

Zakaj bi pacala po kuhinji, ce ga lahko kupi. Zakaj ste nekateri tako sovrazno nastrojeni, tako napadalno arogantni , s tako nagnusnim in omejenim besednim zakladom.

kvašeno testo, 19.07.2021 ob 13:38

preden ponudiš otrokom to sranje, raje preberi, kaj vse vsebuje to kupljeno testo. Nič ni lažjega kot doma zamesiti testo, tudi ni treba 4 ure čakati, vzhaja v uri ali še prej. Tudi otroci ga z lahkoto naredijo.

Sicer pa ga imajo po vseh trgovinah.

Ma pojejte se  eni od zoprnije!

Dokler nisem imela kuhinjskega robota, tudi meni kvašeno testo ni uspevalo.Ni in pika.Da ne govorim o mokrem kvasu.Po trikrat sem ga vrgla stran, ker ni naraslo.

Avtorica, nabavi si tistega Delimano.Čisto v redu je.Pa med moko stresi 2 suha kvasa na 500 g moke…ne delat kvasca.Meni vzhaja ko šus…seveda pa testo vržem skupaj, zalaufam robota in evo me tu.

Potem samo še pokrijem s prozorno folijo in testo kar raste.

Posebno poleti, zdaj ko je povsod toplo.,…

Kako zdravo pa ti živiš?!

Veš koliko svinjarije daš v sebe vsak dan?!

pa še to povejte, 19.07.2021 ob 13:44

Ma pojejte se  eni od zoprnije!

Dokler nisem imela kuhinjskega robota, tudi meni kvašeno testo ni uspevalo.Ni in pika.Da ne govorim o mokrem kvasu.Po trikrat sem ga vrgla stran, ker ni naraslo.

Avtorica, nabavi si tistega Delimano.Čisto v redu je.Pa med moko stresi 2 suha kvasa na 500 g moke…ne delat kvasca.Meni vzhaja ko šus…seveda pa testo vržem skupaj, zalaufam robota in evo me tu.

Potem samo še pokrijem s prozorno folijo in testo kar raste.

Posebno poleti, zdaj ko je povsod toplo.,…

zaupaj postopek od moke dalje vrstni red, količine. Hvala.

Eurospin !

Poceni in odlično.  Če nisi ravno v bližini E.leclec MB ali LJ.

Eurospin ima vse, 19.07.2021 ob 15:49

Eurospin !

Poceni in odlično.  Če nisi ravno v bližini E.leclec MB ali LJ.

http://www.eurospin.si/wp-content/uploads/116618.1_Pasta-Sfoglia-265g-SLO.jpg

New Report

Close