Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KJE KUPITE VELIKE NEDERČKE?

KJE KUPITE VELIKE NEDERČKE?

Spoštovane,
kot v naslovu ,me zanima, kje močnejše ženske kupujete nederčke?
Tiste, ki imate recimo prsni obseg 125cm in pod prsni 105cm.
Pa da niso tisti iz tržnice za stare mame(brez zamere;.)), ampak taki lušni, močni , da še kej gor držijo:-)

Pa ja, lahko se vzdržite komentarjev ala pejt po šotorsko krilo in naj ti nardijo:-)
Pa tud, če je kaka napaka pri pisanju, pustite!
Samo odgovore in pomoč potrebujem.

HVALA IN LEP DAN!

Jest sem dobila mal manjše, še zmeraj velike v NKDM, pa ne boš verjela, super so. Oblika, pa še poceni. Dve muhi na mah. Sem vidla tudi v KIK, ampak mi niso všeč.

Tukaj
http://stores.ebay.de/Gieggi-Dessous?_rdc=1

Jasno da moraš najdražje in seveda uvožene po možnosti preko spleta. Ti kar pejd v nmaše trgovine, boš vidla da boš zadovoljna, bolj kot sem bila z raznimi Triumphi , Liscami, z modrčki v tehle zgoraj prvih trgovinah.

Hvala, v KIKu tud men kljub temu da so lepi ne pašejo na prsa in so kar neki.
V NKD bom šla pa pogledat, vem da je ugodno.
Pa sej sem bila tud z Lisco zadovoljna (pred 10 leti:-)), ko sem jih nase dobila, take da so pasale.

Kaj pa kopalke dvodelne?
Mi hodimo na en otok in smo sami in sem vedno zgoraj brez, tko da bi rabila dvodelne po ugodni ceni. Tud rabljene, če ma katera, ki si vsako leto nove kupi, bi kupila.
Moje so se ene in edine po 6 letih iztrošile:-(

lepo prosim še pomoč

Hvala

Sej to je to. Lisca ima lepe za manjše joškice, tavelike pa drage ko žefran, pa glih niso neki.Samo tole, tudi če si sama, tako velike prsi, če jih ne podpreš gredo počasi na pesek, v morje. No, kokr češ.Pa dobr zrihti. Pa brez ali z…

http://www.figleaves.com
http://www.brastop.com

Vse ostale firme, ki jih dobis pri nas, nikakor niso za vecje prsi.

So, tudi pri nas trgovine, resda tuje ki imajo večje številke, naše firme imajo pa katastrofo. Tako, da pot pod noge pa v te nove tuje štacune, jih je veliko. Ne moreš po netu kupovati nekaj, ko pa ne veš če ti bo sedlo, moraš probat. Večje prsi, večji problem.

Jaz kupujem Triumph, pa je bistveno bolj kriza ker obseg pod prsmi imam 75.
Pa mi jih noben modrc v bistvu ne drži dovolj gor. Kupovanje modrca je torej kot nočna mora
V Emporiumu v zadnjem delu je še ena francoska firma poleg triumpha, ki ima dovolj velike št.
Pa v Nami je Triumph. Od Lisce sem v vseh teh letih kupla en modrc.
Če pa ve kdo še za kakšno primerno znamko in trgovino se pa priporočam.

Ena trgovina zraven Lovca, kjer prodajajo tud šivanke pa to, imenuje se približn Femina, Felina al nekaj takega. Enaka trgovina je tud v BTC in menda še prodajalka pomaga, se spozna.

Felina je super, pa draga kot pes.

jaz sem kar stopila v Aliso, kjer so me izmerili in mi naredili nedrček po meri 🙂 . Ker pa nisem iz bližine so mi ga pa poslali po pošti, ko je bil gotov.
poklicala sem jih, se lepo zahvalila za pozornost in spotoma naročila še enega :))))

http://www.alisa.si/

Dekle povej kolk te je to koštalo, če ni ravno eno oko iz glave, bi jaz najraje to. Sem že pred leti naredila, pa je bilo že takrat kar drago. Povej nam ženskam prosim, koliko je to danes kaj drago.

Tuje znamke modrcev, ki jih dobis pri nas, se lahko skrijejo pred res pravimi – se pravi taksnimi, ki so res narejeni za vecje prsi. In ja, ce ti ne preostane nic drugega, pac kupis prek spleta. Ce v prvo ne zadanes stevilke oz. modela, pac zamenjas. Je res, da ni poceni, ampak, ko enkrat najdes nekaj, kar je res kot ulito zate, je to vredno milijonkrat vec kot vsi tisti modrci a la Triumph, Lisca, Dim, tudi Felina (pa ceprav v kao ustrezni velikosti). Material in model ne moreta biti enaka za npr. velikost 75B ali C in npr. 75G. Tudi z izdelavo po meri imam vsaj jaz slabe izkusnje. Tudi meni se je zdelo, da se mi je marija prikazala, ko sem nasla v kaksni trgovini modrce v moji velikosti (v glavnem Triumph) – pokupila sem vse modele, ampak ko sem prek neta narocila najprej kopalke, sem sele videla kaksen je res dober modrc. Zato jaz prisegam na Fantasie in Freya ter Just Peachy in Panache. Anglezinje pac vedo, kaj je res dobero za njih.:-)

Aja, avtorici teme – tvoja angleska velikost bi bila ene 46D oz. bolj verjetno 44E (vecina – 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zensk ima namrec prevelik obseg modrca ne glede na se tako strokovno izmerjeno velikost 🙁 ) – vsekakor priporocam nakup prek spleta iz Anglije – na zgornjem linku lahko poisces nekaj modelov in spodaj komentarje uporabnic, potem pa se odlocis in narocis tudi drugje – obstaja ogromno spletnih trgovin.

Memele, kje pa kupiš nedrčke teh znamk? Morda veš, kakšna bi bila angleška številka za 110 C?

Pozdravljene!

Jaz se 2-krat letno zapeljem v Sevnico (Lisca) in tam vedno najdem nederčke do 12 € (pravijo, da so to lanski modeli, ampak mene to ne moti). Tudi kopalke sem tam dobila zelo lepe in zelo poceni (dvodelne za 12 €, enodelne za 10 €).

Stara sem 28 let, št. nedrčka 75 F in nimam nobenga modela, ki bi ustrezal babica-nedrčku 🙂

Sem že poskusila s Triumphovim, pa njihova košarica ni dovolj velika.

Jaz v glavnem kupujem prek figleaves.com, obcasno pa tudi z drugih (angleških) strani (jih je ogromno). Velikost 110 C bi bila angleška 48 C.

Kar se pa tice Lisce – ja, zadnja leta ima res tudi vecje kosarice, vendar ne poznam nobene, ki bi ji ti modeli ustrezali (npr. kosarica E in vec). Problem je namrec v tem, da imajo vse kosarice iste stevilke (npr. 75) enako veliko kost, poglobljene so samo kosarice (blago), kar pa vecini ni ravno ok.

memele, hvala!

punce hvala:-)

V NKD mi ni nič prov.
V Lisci sem iskala kopalke in mi tud ni nč prov, spodnji del prevelik, zgornji pa premajhen.
Tiste, ki pa posamezno prodajajo, pa tud ni bilo številk. Probavala pa sem 44-46 velikost kopalk.

ti pa si ful suha z velikimi prsmi, če imaš 75F:-)

hvala, menda bom našla kej

Jaz imam tudi pogosto problem, saj potrebujem nedrček 120 C, pa sem našla dosti kvalitetnih nedrčkov v spletni trgovini: http://www.vildisi.net in sem kupila pri njih 3 nedrčke, ki jih nosim že nekaj časa in sem zelo zadovoljna. Prav tako je možno pri njih v prednaročilu naročiti različne velikosti do 120 J. Upam, da bo komu moja izkušnja pomagala.

Punce z večjim oprsjem: trgovina Intima v PTC Loka na Robovi 6 na Vrhniki ima veliko izbiro in prijazno prodajalko, ki zelo pomaga pri izbiri velikosti in modela. Pojdite tja, ne bo vam žal.

KATERA RABI RES KVALITETEN NEDRČEK OZIROMA PERILO JI PRIPOROČAM TRGOVIMO O.K INTIMA ŠKOFJA LOKA.NAJDETE JO V STAREM MESTNEM JEDRU MISLIM DA JE MESTNI TRG 11…RES LEPI NEDRČKI ,VELIKA IZBIRA TUDI ZA ŠPORT,KVALITETA IN SUPER PRODAJALKE KI VEJO KAKO PRAVILNO ZBRATI NEDRČEK.VZEMITE SI ČAS,…

New Report

Close