Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KJE KUPITI DOBRE vložene ARTIČOKE

KJE KUPITI DOBRE vložene ARTIČOKE

namreč od naturete 290 g, stane okoli 3 €, daš enkrat v usta in ni več nič.
Kje kupit večje pakiranje, da so res okusne.

Zdaj bodi vsi proti, ampak meni so odlicne v evrospinu. Vlozene v olju, naravne ali pa x zavimbami. Meni so odlicne! Tudi cena se mi zdi ok!

tudi meni so iz evrospina odlične. Sam glažek je majhen:(

HOFER

še en glas za eurospinove. Ful ful ful dobre.

Kakšno pakiranje pa je v evrospinu, kakšna je cena in katera znamka oz. kaj gor piše, da bom kupil prave. Hvala že vnaprej!!!!!!

Vaš link

tule je slikica

Živjo!

Tudi jaz dajem glas Eurospinu – trenutno celo v akciji =)

njammm

Moj dragec jih kupuje v Sparu. Iz Vital linije. Ampak je tudi majhen glažek.

Napaka! Pravkar sem videla prazen kozarček od artičok. So res iz Spara, ampak Budget.

Saj ne, da je to življenjsko pomembna informacija, a lažnih novic pač ne smemo širiti. :-))

Kupim v Sparu iz serije Mutti, se mi zdijo kar v redu.

Tudi moj glas gre za Eurospinove artičoke😊 Od trenutka, ko sem jih poizkusil, me druge praktično ne zanimajo več. Res so kvalitetne, ponavadi vzamem nezačinjene, samo vložene v sončničnem olju. Kar sem drugih probal, mi nobene niso bile tako všeč. V Hofru in Sparu se mi zdi da so bile premehke (kot da bi bile ornk skuhane), Eta pa je vedno imela precej trdnih zunanjih listov, ki so pri eurospinovih res redkost…drugih pa niti nimam v spominu🤔

Prekajen meso dl cajt gvera;)

Jaz pa kupujem samo artičoke v slanici. S tistimi v olju nimam kaj početi, so premastne, vložene v kisu pa tudi niso za nikamor razen za v solato.

leclerc jih ima v slanici, v kozarcih ali v pločevinkah (tudi njihova blagovna znamka), so ugodne.

E.Leclerc v delikatesi, v olju, vzameš toliko kot želiš, ti natehtajo. Res so dobre!

Spet so v akciji! Narezane in nezačinjene po 1€😋

Prekajen meso dl cajt gvera;)

New Report

Close