kje kupiti dobro moško uro?
Fantu bi za zelo pomembno obletnico dan kupila uro. S pomočjo staršev sem zbrala 500 evrov. Kje bi lahko pogledala za kakšno res ‘in’ zapestno uro? Na spletu raje ne bi, ker ne vem, kako bi bilo potem z garancijo, pa še na kako mino lahko naletim.
Se splača it v Avstrijo, Italijo, ali pa je pri nas dovolj dobra izbira? Kaj se največ nosi? ali obstajajo kakšne kultne ure? Sem čisto brez izkušenj in znanja, prosim pomagjate ….
Jaz sem tule kupil dvakrat. Originale s tudi do 60% popusta. Preverjeno.
http://www.ashford.com
Za 500 € ne boš dobila IN ure, ker firme, ki so IN(Storm, Diesel, Esprit, ZZERO, swatch, itd), skoraj nimajo ure za tolk denarja…so vse cenejše…
Za 500 € ure niso več IN ampak so že bolj klasične z odstopanji…
Seveda. Gre za to, da je mehanska nekoliko bolj prestižna…zaradi natančne mehanike, ni je treba navijati…je pa mogoče lahko zaradi tega malenkostno manj točna. Ampak je pa to izdelek, kot se reče. In za ta denar res lahko dobiš že zelo lepo, natančno narejeno avtomatsko (mehansko) uro s kalibrom 2824 recimo. To je kot…Golf med avtomobili. Traja, je lep in naredi določen vtis.
Sam tako uro potrebujem, tudi zaradi svojega dela. Telefon..ne zadostuje.
Seveda. Gre za to, da je mehanska nekoliko bolj prestižna…zaradi natančne mehanike, ni je treba navijati…je pa mogoče lahko zaradi tega malenkostno manj točna. Ampak je pa to izdelek, kot se reče. In za ta denar res lahko dobiš že zelo lepo, natančno narejeno avtomatsko (mehansko) uro s kalibrom 2824 recimo. To je kot…Golf med avtomobili. Traja, je lep in naredi določen vtis.
Sam tako uro potrebujem, tudi zaradi svojega dela. Telefon..ne zadostuje.[/quote]
Najlepša hvala 🙂
Sam tako uro potrebujem, tudi zaradi svojega dela. Telefon..ne zadostuje.[/quote]
Tudi ce bi me v prejsnjih postih preprical, bi me v tem izgubil.
Golf….traja, je lep in naredi dolocen vtis. Dolocenega ja:)
V tujini v outletu – Italija, AVstrija naprimer ( Palmanova, Parndorf McArthur Glen, ipd). Pri nas so vse cene prenavite in mnogo pretirane za kvalitetnejše ure – tudi po par sto eur. Garancija pa znotraj EU tako ali tako velja. greš po nakupih zase, družino, pa opraviš še ciljani nakup. Pa ne mi sedaj pisat bencin pa stroške za pot – ker ko na koncu sešteješ zneske za nakupe in primerjaš s cenami tukaj, je še vedno v takem primeru vsaj 40% ceneje, kot pri nas, izbira pa neprimerljiva.
Iskala sem različne opcije za nakup ure. Za fanta in za mojega otroka. Pa sem ugotovila, da je najlažje poiskati nizkocenovne ure. Ker držijo vsaj 2 leti in lahko za nižji denar dobim več različnih izdelkov. Zelo sem zadovoljna. Pa sem našla to spletno stran: http://www.idealya.si/moske-ure?alias=Mo%C5%A1ke%20ure
Ojla,
malo bom aktivirala to temo, ker tudi mene zanima nekaj v zvezi z nakupom ure 🙂
Ura bo/bi bila darilo, fant si želi uro iz serije Seiko Astron, katero bi mi predlagali? Me zanima predvsem vidik moške populacije.
Gledala sem jih tukaj (jih imajo še kje v Slo oz. kje bi jo naročili)?
https://www.stentime.si/product/search?search=seiko+astron
Hvala 🙂