Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje kupiti izdelke Forever living?

Kje kupiti izdelke Forever living?

Kot je napisano zgoraj: kje bi se dalo kupiti te izdelke? Hvala za info.

Jaz imam .
Za več info piši na:
sloven76@gmail.com

PAZITE, KAJ KUPUJETE,
ne pustite se nategovat in prat možgan s Forever izdelki. Škoda denarja in predvsem zdravja!!
Poznam zadevo in odsvetujem vse po vrsti.

Lahko prosim linke do strani, vire, študije o škodljivosti teh izdelkov ?

Meni so pa omenjeni izdelki zakon. Veliko sem jih probala, priporočila in dostavila tudi svojim domačim, znancem prijateljem, če so imeli kakšne težave in čisto vsi smo z izdelki izredno zadovoljni. Pa da ne bo pomote; niti slučajno ne služim s temi stvarmi, ampak jih uporabljam izključno zase in svojo družino in kot rečeno za najožje prijatelje in znance.
Dobi se pa izdelke v industrijski coni Trzin, kjer imajo svojo prodajalno, moraš pa biti njihov član.

bhsjds bi te pa prosila zakaj odsvetuješ vse po vrsti, saj so vrhunski izdelki, ki mislim, da so vredni denarja, saj niso nič dražji od izdelkov kupljenih v navadnih lekarnah.
Če res kaj veš iz prve roke prosim na dan z besedo.

pa LP in veliko zdravja vsem

Sama sem sprobala izdelke forever – ne vse, ker vse ravno ne potrebujem, ampak od vseh kar pa sem lahko podam samo pozitivno mnenje. Ko sem si pozdravila gripo brez lekadola in zdravil in lekarne, mi je naredilo preklop v glavi in sem začela razmišljati drugače. Od takrat se aktivno ukvarjam z promocijo in sem navdušena nad izdelki. Za boljše počutje si ahko si pomagate na drugačen način. Če vas karkoli zanima me lahko tudi kontaktirate na meilu anita.zupanic@gmail.com

Veliko zdravja in dobrega počutja vam želim.

New Report

Close