Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje kupiti kopalke, ki med nogami niso tako zelo ozke?

Kje kupiti kopalke, ki med nogami niso tako zelo ozke?

Kupiti moram kopalke. Z zgornjimi deli nimam težav, ampak vsi spodnji deli, ki jih pomerim, so med nogami čisto preveč ozki. Poskusila sem različne modele, tudi take, ki so skoraj kot boksarice, ampak so med nogami še vedno čisto ozke.

Pri spodnjem perilu nimam teh težav in hecno je, da so moje spodnje hlačke med nogami širše kot vse kopalke, ki sem jih sprobala. Povejte mi: a vam to ne gre na živce? Da je med nogami tisti trak tako ozek, da ves čas nekam leze in moraš paziti, da se kaj ne premakne? Jaz hočem, da je vse lepo pokrito.

Morda katera ve, kje lahko kupim take modele v slovenskih trgovinah ali na spletu? Najlepša hvala za pomoč!

Pa poglej enodelne kopalke, ki so spet hit in niso samo za stare mame.

Hahaha, smešen problem, ampak te razumem – tudi meni gre to fulll na živce. Ne znam ti zares pomagati, po moje najbolje, da sprobaš čim več modelov v čim več trgovinah in boš našla kakšne, ki ti ustrezajo…

Odgovor na objavo uporabnika
Kamal, 27.04.2022 ob 10:30

Pa poglej enodelne kopalke, ki so spet hit in niso samo za stare mame.

Hvala za predlog, ampak enodelne so običajno med nogami še ožje, sploh zdaj, ko so moderne take, da so visoko odrezane na bokih.

Palmers, sem kupila in so takšne, kot morajo biti

Tudi jaz prisegam na boksarce oz. 60′ stil. Težko najdem, nazadnje sem v Mani za par €.

Torej bom šla pogledat v Palmers in Mano – tam pa res še nisem gledala. Hvala, upam, da jih najdem, če ima pa še kdo kak predlog, bom pa zelo hvaležna!

Poglej še v Lisci. Tam imajo modele s klasičnimi kroji.

Eres. Preproste in normalne med nogami.

Kvalitetne črne spodnjice, kdo bo pa vedel, da niso kopalke? Lani na bazenu je bilo videti različne kombinacije. V New Yorkerju včasih prodajajo lepe kopalne kratke hlače.

Nosim cisto klasicne dvodelne kopalke, niti ene nimajo tako ozek ta srednji del med nogami, cisto lepo se da recimo prilimat vlozek na njih, nic ni prevelik.

Kupila sem jih pa vsepovsod, ko naletim na kasne fine in da so mi prav, kupim, ker jaz imam pa problem z modrci, 75E zal ni standardna stevilka.

Calcedonia, h&m?

Če si blizu Kranja, priporočam trgovino Neža v Qlandiji. Če imaš srečo in naletiš na eno prodajalko, ni šanse, da zapustiš trgovino brez kopalk.

KOPALKE

.https://youtu.be/sdc2zNc33PM

Mana. Normalen kroj in poceni.

Ne razumem. Kaj to pomeni, da med nogami niso tako ozke? A da ni samo trakec vmes in rit ven gleda ali kaj točno? Pa kako so lahko boksarice med nogami ozke, saj se nadaljujejo dol do beder?? Ne štekam kaj misliš.

Recimo tole. A je to med nogami ozko??

45 New Swimwear Brands of 2022 - 45 Designer Bathing Suit Brands to Know in  2022

Ali pa to? ne štekam.

Swimwear Trends You Will See In 2022 – Strange Bikinis

Pa nosi kopalne hlače. To so tiste, ki izgledajo kot kratke hlače ampak so iz kopalnega materiala. Pa še različne dolžine dobiš, so ohlapne in vse pokrijejo. Najdeš jih skoraj povsod kot navadne kopalke, videla sem jih v hervisu, calzedoniji, intersportu, na about you… Ko pa se zmočiš pa normalno, da se vse prime telesa in začne lezt nekam, no tele kopalne hlače še najmanj.

New Report

Close