Kje kupiti kopalke, ki med nogami niso tako zelo ozke?
Kupiti moram kopalke. Z zgornjimi deli nimam težav, ampak vsi spodnji deli, ki jih pomerim, so med nogami čisto preveč ozki. Poskusila sem različne modele, tudi take, ki so skoraj kot boksarice, ampak so med nogami še vedno čisto ozke.
Pri spodnjem perilu nimam teh težav in hecno je, da so moje spodnje hlačke med nogami širše kot vse kopalke, ki sem jih sprobala. Povejte mi: a vam to ne gre na živce? Da je med nogami tisti trak tako ozek, da ves čas nekam leze in moraš paziti, da se kaj ne premakne? Jaz hočem, da je vse lepo pokrito.
Morda katera ve, kje lahko kupim take modele v slovenskih trgovinah ali na spletu? Najlepša hvala za pomoč!
Nosim cisto klasicne dvodelne kopalke, niti ene nimajo tako ozek ta srednji del med nogami, cisto lepo se da recimo prilimat vlozek na njih, nic ni prevelik.
Kupila sem jih pa vsepovsod, ko naletim na kasne fine in da so mi prav, kupim, ker jaz imam pa problem z modrci, 75E zal ni standardna stevilka.
Če si blizu Kranja, priporočam trgovino Neža v Qlandiji. Če imaš srečo in naletiš na eno prodajalko, ni šanse, da zapustiš trgovino brez kopalk.
Pa nosi kopalne hlače. To so tiste, ki izgledajo kot kratke hlače ampak so iz kopalnega materiala. Pa še različne dolžine dobiš, so ohlapne in vse pokrijejo. Najdeš jih skoraj povsod kot navadne kopalke, videla sem jih v hervisu, calzedoniji, intersportu, na about you… Ko pa se zmočiš pa normalno, da se vse prime telesa in začne lezt nekam, no tele kopalne hlače še najmanj.