Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje kupiti kvalitetne, a cenovno ugodne slike za stanovanje?

Kje kupiti kvalitetne, a cenovno ugodne slike za stanovanje?

Hiša se preureja, rada bi jo opremila tudi z nekaj slikami. Mi lahko kdo svetuje kje bi lahko kupila kvalitetne, a cenovno ugodbne slike za stanovanje (nič realistične, vezane na naravo, cvetlice ipd.)
Zanima pa me tudi kako ste okrasili stene v stanovanju? Kaj imate na stenah, še kaj drugega kot slike?
Hvala za vse nasvete..

Pa kdaj bo Slovenčkom postalo jasno, da se poceni in kvaliteta med seboj izključujeta?:-(

In kako naj ti drugi izbiramo slike, luba duša? Slika te pokliče, ko jo vidiš, kot vsaka (prava) umetnina…

V Lesnini imakp veliko izbiro modernih slik in atraktivne – kovinske stenske dekoracije. Niso ravno umetnine , a v moderno stanovanje kar pasejo.

Škofja loka, spodnji trg 18 000€ brez računa, podpisana slika, ugodno , zelo ugodno, investicija v prihodnost, slika bo samo več vredna.

Stenske nalepke so meni všeč. Jih imam v otroški sobi, da malo poživijo. Dokaj poceni varianta in nič ne rabiš merit, nobenih žebljičkov v steno itd. Samo prilepiš in je 🙂

Tole si pogej: https://www.topslike.si/slike-roze?page=2&colors=orange,darkgreen

Morda so rešitev za tvoje stanovanje fotografije. Pa še posnameš jih lahko sama. In daš pod steklo brez okvirja.

Mi smo kupili tule: https://velanaliving.si/dekor/slike/

Nekaj slik sem dobila za darilo – niso po mojem okusu, ampak mi pomenijo, zato visijo. Potem ena profi fotografija (kupljena), nekaj lepih amateriskih fotk, nekaj izdelkov otrok. Všeč so mi tudi tiste male vitrinice za obesit, da lahko sam narediš nekakšno 3 D sliko.

Grafični listi so cenovno ugodni.

http://www.ninazuljan.com/contact.html

Mogoče kaj takega, zelo poživijo prostor.

Pri lokalnih umetnikih. Najbolj inovativni in tudi cenovno ugodni: otroci.

De omnibus disputandum..

Z možem veliko potujeva po svetu in povsod, kupiva spominke (slike, maske, lesene skulpture, kipe, …). Veliko teh spominkov imava po celi hiši in to, je za naju neprecenljivo. To so spomini, ki ti ostanejo za vedno.

Tudi pri nas imamo slike s potovanj in počitnic, nekaj tudi uokvirjenih fotografij. Imamo še par manjših starejših slik, ki gredo iz roda v rod, a nimajo posebne umetniške vrednosti. Par slik pa smo kar ugodno kupili neposredno pri slikarjih in so bile cenejše kot v galeriji.

Nikjer.
Ustvarim svoje slike in obesim gor. Od vrtnic do vesoljskih slik, pač domače željice.. 😉

Dopolnitev- jaz nikjer ne kupujem slike, ne da ti nikjer ne kupiš…

Še ena ideja: v Narodni galeriji imajo zagotovo posterje znanih del slovenskih slikarjev. Nekatera so prečudovita (Kobilca, Šubic, Grohar…). Kupiš in daš pod steklo.

Tu na forumu imamo občasno eno umetnico, kar lepo slika za moje pojme. Vprašaj jo, če ima kaj na lagerju, mogoče ti bo kaj všeč. Pa po naročilu tudi slika. Se mi zdi, da ima vzdevek “evol” ali nekaj takega.

Kak manj znan mlad slikar ti naredi lepe večje oljne slike že za manj kot 1000 eur.
Sicer pa malo denarja, malo muzike.
Kvalitete v šoping trgovinah pa ne boš našel.
Pojsi v kako galerijo, kjer prodajajo slike, da dobiš vpogled v te stvari.

Jaz sem tudi na iskanju. Zaradi kovida ti nič drugega ne preostane kot da kupis sliko preko spleta. Drugače se mi zdi ta stran dost ugodna http://www.mybestshop.si

No ja, stenske nalepke in slike vsekakor niso primerljiva kategorija …

No ja, stenske nalepke in slike vsekakor niso primerljiva kategorija …
[/quote]

Zanima pa me tudi kako ste okrasili stene v stanovanju? Kaj imate na stenah, še kaj drugega kot slike?
Hvala za vse nasvete..

eh ja, včasih je za ene preveč prebrat več kot naslov in prvi stavek…

pa čestitke, da si se upalilo v leto staro temo.

Veliko ljudi ljubiteljsko riše in to res dobro. Prebrskaj FB. Nekateri rišejo tudi po naročilu.

A ti si slikarka? Ne vem zakaj, ampak jaz sem si te predstavljal kot učiteljico. No, tudi prav. :)))

eno na nekaj mesecev po naročilu ali iz kolekcije slikarjev, prosi ljudi za priporočila, večina ni registriranih, ker so previsoki stroški.

Pri rednamayy.

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

New Report

Close