Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje kupiti KVALITETNE kopalne brisače

kje kupiti KVALITETNE kopalne brisače

rada bi kupila kvalitetne kopalne brisače, pa ne nimam pojma kje, imate kak predlog v kateri trgovini?
trenutno imamo en cenen kitajski pofel, ki je bolj slabo vpojen in iz katerega celo letijo trakci ven in se gulijo.

prosim, svetujte. raje dam več za njih, pa bodo res za dolgo in ne samo za 1 leto.

Rabis brisaco za plazo ali tusiranje?
Te za plazo itak ne vpijajo, imas sicer ene, ki so na eni strani vpojne, na drugi pa ne, malo poglej po trgovinah.
Brisace za tusiranje pa ratajo vpojne s casom, veckrat jih operes na 90 in ce imas susilca, tam posusis, da gredo mucke stran in po ene 10ih pranjih so cisto spodobne.

Edine kvalitetne brisace so tiste hotelske in tudi mene zanima, kje bi jih lahko kupila, par komadov.

Plažne brisace v 1001 dar. Drage, ampak kvalitetne.

iščem brisače za na pažo.

so od svilanita dobre?

v 1001dar imajo bojda tudi dobre, samo mi je 30e za eno brisačo pa kar veliko…

kakšne so tiste iz merkurja?

potem so v 1001dar dobre? jaz bi za ta denar potem pričakovala, da bodo sicer za 20 let ziher dobre 😀

Počakaš na plaži, da si zadnja in ziher bo kdo pozabil brisačo.[img]http://www.radiokrka.com/Portals/Slike/SlikeClanki/2010/1/1/84F8ACBE-E289-4278-BCB5-5C28CEE7B9BE.jpg[/img]

Lani sem jih dobila v Odeji. Letos sem šla tja, jih niso imeli. Niso bile drage, zelo lepi potiski in debel, vpojen material. Pa velike! Če je katera blizu, naj mi javi, če so jih še dobili.
Drugače bi tudi Modiana znala kaj imet. 30 evrov za brisačo je pa tudi meni tu mač. Lani smo sicer naredili izjemo za benettonovo, je bila 20 evrov. Ampak res odlična brisača.

Svilanitove so zanič od kar jih delajo v Turčiji.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Jaz sem jih 5 let nazaj kupila v 1001 dar. Zdaj ko so znižanja, bi morala biti cena sprejemljiva. Sicer jih ne rabimo ravno dosti (1x letno morje, nekajkrat kopanje v toplicah), ampak barve so še kot prvi dan, edino za vpojnost sem jih morala nekajkrat oprat.

Mi imamo ze 10 let brisace iz Hoferja,nobenih drugih.poceni in zelo kvalitetne.

Jaz sem dala logotip naše firme v vezenje Homec na brisače. Kvalitetne, izbereš jih na http://majice-kape.si/brisace-in-kopalni-plasci.html

Ja, kupovat jih je treba konec sezone, ko je -50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

mi imamo tudi hoferjeve in sicer dimenzije 140×200 in so lepo vpojne.Tud letos so jih imeli.

Take stare so najboljše. Mi imamo res grde in obledele brisače, samo vpojnost je pa super. Imam sicer tudi nove, samo so slabe in jih posledično nisem niti jemala s seboj na morje. No, sedaj so tudi te že stare, samo so lepe in nerabljene.

Oklevam tudi za doma. Seveda sem ob selitvi nakupila cel kup krasnih brisač, dragih, menda kvalitetnih, samo res dobro si se pa lahko obrisal šele po kakšnem letu, vsaj mislim, da je trajalo toliko.
Zato imamo še vedno te, ki so sedaj grde, pa bi prav rada kupila nove.

greš v trgovine

New Report

Close