Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje kupiti lepe in kvalitetne čevlje?

Kje kupiti lepe in kvalitetne čevlje?

Potrebujem udobne in lepe čevlje za službo. Pa ne najdem nič. V Alpini so sicer kvalitetni, ampak precej za stare mame. V Massu mi deluje vse plastično. V tisti tretji trgovni v Mercator centru (nevem a je Humanic ali kaj) še bolj. Ceneno, kričeče, plastično.

Kje prodajajo kakšne lepe usnjene čevlje za v službo, da je kaj izbire in da je neka srednja moda, ne ravno za stare mame in ne ravno plastik fantastik moda za najstnice?

Ko sem še lahko, sem si jih pri Dermastji dala delat ali pa pri Vodebu pa ne vem, če so ti še na delu!Je že leeeta od takrat!

Sama kdaj pa kdaj kupim čevlje v Arsu. Drugje je pa že problem. Sicer stanejo več kot v Deichmanu, so pa dosti bolj kvalitetni, lepši in udobnejši.

V Italiji, itak 🙂

Ara.

CCC.

BATA, ne bo ti žal,noge bodo hvaležne.

Ara obutev imajo tudi v Massu.Poglej pod Mass, znamka ARA.

Kje pa je vse to, kar naštevate – Bata, CCC, Ara, Arso?

Odtipkaš ARA trgovine in dobiš BTC city…vse piše.

Ecco
Gabor, prodajajo v massu
Računaj na 80 – 100 eur za par.

BATA je po vsej Italiji,dobra kvaliteta,za 50-70 E se dobijo zelo dobri,mehki,udobni,izdržljivi in modni čevlji,moški,otroški in ženski. Na usnjene mislim. Trst,Gorica,ne vem točno,a možno je da je tudi njihova trgovina v Ljubljani,nisem sigurna

se strinjam.

Med tonami neprodanih čevljev v trgovinah tudi jaz težko najdem čevlje zase,

Ali je vse čisto “na tleh” ali pa so štikli. Potrebujem pa srednjo peto – to so pa povsod “babi” modeli.

Potrebujem preprost čevelj večne moderne klasike. Zadnje mode ne maram. Kako sem “trpela” na primer takrat, ko je bila tista moda spredaj špičastih, ki jih videti ne morem….Sploh nisem mogla nikjer najti normalnih čevljev.

Trgovina Ars. V Celju je v Planetu Tuš, za Ljubljano pa ne vem.

Jaz sem včasih šla v Karo na Vrhniki.

Pri nas kupujem samo v Ari. So udobni, ne predpotopni in res dobra kvaliteta. Pogledam vedno razprodaje ali pa ko se zapira trgovina, da so znižani. Itak nosiš isti stil in je dobro tudi kakšne na zalogo kupit.
Tudi v Ixos sem že kupila lepe poletne sandale v Outletu Vilež. Moraš pa imeti srečo, ker je kar precej razprodano.V Ljubljani je bila trgovina pri Magistratu. Če je še pa ne vem.
Outlet Roses pri Zagrebu pa ne priporočam za Aro, ker je bolj ena žalost. Modelov iz zadnjih treh let sploh ni bilo ob mojem obisku.

Peko

Slovenija njet – kajti če je že kvaliteta, je cena trikratno navita.

Jaz grem že od nekdaj, zadnja tri leta pa čedalje raje k sosedom Italjanom ( Udine naprimer)- tudi če bencin prištejem in se s tremi pari obujem samo jaz, pa vzamem s seboj še kakšno prijateljico ali dve ( podelimo stroške za bencin, cestnino častim jaz), ali pa se naprimer obuje vsa naša družina, smo na koncu še vedno na profitu vsaj 200-300 eur za 3-5 parov kvalitetnejše (usnjene) obutve. Me ne prepriča noben slovenski ponudnik obutve, nikoli več!

Bata, Pradamano Shopping Center, Via Nazionale, 108, 33040 Pradamano Udine, Italija

Ali je to tukaj, na tej lokaciji?

Prisegam na Gabor. Imajo tudi večje številke. Veliko kvalitetnega usnja.

Bata, Pradamano Shopping Center, Via Nazionale, 108, 33040 Pradamano Udine, Italija

Ali je to tukaj, na tej lokaciji?[/quote]

A-A… ne kupujemo v Bati .
Pitarello ( Udine-Via Nazionale S.s. 13, sta na tej ulici sicer 2 trgovini, še raje pa v Monfalconeju,..), ,pa v Sorrele Ramonda tudi.

New Report

Close