Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje kupiti navadne rjuhe?

Kje kupiti navadne rjuhe?

Rada bi kupila nekaj navadnih rjuh, pa ne vem kje jih sploh imajo. Najraje bi kvalitetne, gosto tkane, ne take, da se vidi skozi njih. Potrebujem pa jih za kampiranje in postiljanje raztegljivega kavca, ker jogi rjuha tu ne pride v postev. Hvala!

Po pokojni mami sem v rojstni hiši odprl eno njenih omar; polna omara takšnih rjuh, kot jih želiš…., če jih želiš, se javi z mail-om.

Vesel oče

JYSK?

Moj mail je: dolores.jan(afna)gmail.com

Poglej na

www pika pletenje pika eu

sicer pa v mb na partizanski cesti 23

Naredila celo študijo trgovin glede tega in našla v trhovini Munh v Idriji navadne rjuhe vseh materialov po meri. Sedaj imam te rjuhe ze dve leti in so res kompakten material.

Vprašaj IYSK, Kik ali pa trgovino z blagom na meter. Jaz sem jih brez problema dobila mislim da v IYSKu kaki dve leti nazaj, uporabila pa sem jih za nove spalne srajce. Namreč: če greš kupit dvojno širino blaga za eno spalno srajco-da je res komot, te bombažno blago košta cca 40 e dalje. Če kupiš rjuho cca 90×200, te blago košta 10 e. In iz nje rata komot spalna srajca, ker v mojem primeru žal ne gre drugače.
Samo za nasvet morda še komu.

Pa saj se jih še skoraj povsod dobi…. Poglej v Rutarju, na primer. Ne bodo pa poceni, to pa res.

Lesnina, Rutar, Mömax, Jysk, Ikea…

V vsaki trgovini jih imajo. V Interšparu, Jysku.. in so poceni, pod 10 EUR.

A to so tiste, ki se vidi Šmarno skoz nje?

New Report

Close