Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje kupiti obleko?

kje kupiti obleko?

sem mama 18 letne punce,ki ima letos maturantski ples.sedaj se nekako spravljamo iskati obleko,na internetu sem ze zasledila veliko naslovov trgovin ki izposojajo obleke,prosila bi vas,ce morda kdo ve kje je kaksna dobra trgovina,kjer imajo lepe obleke.
hvala za pomoc

Sicer niste povedali od kod ste, ampak ce ste iz Stajerskega konca oz. iz MB obstaja trgovina Hollywood, kjer poleg porocnih oblek izposojajo tudi obleke za maturantske plese. Ena se nahaja nasproti Zelezniske postaje, druga pa na Borstnikovi.

Veliko srece pri izbiri in uzivajte na Maturantskem plesu:)

sem iz okolice mb,jutri se odpravljam v mb,lepa hvala za nasvet.sicer sem vedela da je neka trgovina pri zelezniski,vendar nisem vedela kako se imenuje.hvala!
lahko noc

Manica!

Ne bi delala kakšne reklame ampak ne morem drugače…
Imam obleko ki sem jo oblekla le enkrat in to za maturantski ples,je modro-vijolične barve,ima široke naramnice na katerih so čipke ki gredo proti razporku,obleka je dolga,na čikah ima tudi biserčke in št.40,če vas zanima mi lahko pošljete mail in si obleko tudi ogledate.Sem pa iz lj.Prodala bi jo pa za 15.000,lp

Za malo denarja v Top Shopu v Emporiomu! ca 10.000, pa še tvoja ostane za naprej….
lp

Kot prvo pojdi v ZARO v Ljubljano,tam se najde od obleke do čevljev in dodatkov.Hčera jo bo lahko še nosila kakšno leto ta novo leto ali kaj podobnega.
Druga možnost pa je Emporium tam se dobijo zelo izvirne in ne tako drage oblekce za 18-letnice.
Veliko sreče pri nakupovanju in sam še en nasvet,naj ne pozabi da je stara 18 let

hvala za nasvete!
Sanja,mi lahko prosim poveste kje se nahaja ta trgovina? v srediscu mesta, v kaksnem nakupovalnem centru ali v kaksni stranski ulici?:)

V centru mesta. Zraven Name.

živjo!
še en nasvet toda žal s primorske
poznam šiviljo, ki naredi obleko po meri in želji, pol jo pa pustiš njej da jo naprej sposoja – okvirna cena je okrog 20.000 SIT; meni jo je naredila za 18.000 in bila sem več kot zadovoljna – prava princeska
če te zanima še kaj piši pa se bom pozanimala za naslov in ti ga napisala

Tudi jaz bi priporocala Emporium, ce ne zelite zapraviti prevec denarja. Pa se bolj primerno se mi zdi za osemnajstletnico, kot ena resna vecerna damska obleka.Pri Top shopu je dosti takih stvari in res za malo denarja. pa pri kaksni drugi znamki tudi. Po mojih izkusnjaah je Top Shop dosti bolj kvaliteten od Zare (gledano v tem cenovnem razredu). Pri Zari je dosti stvari slampasto izdelanih (detajli…) in veliko je cenenih plasticnih materialov.
lp

Tudi jaz ti priporočam šiviljo – meni je naredila poročno obleko in verjemi mi da sem z vsemi malomeščanskimi opravljivkami opravila takoj ko sem stopila iz avta – ZA VEDNO!
Če te zanima tel. piši na forum!
Aja, je iz LJ in zlata vredna!!!

smo ze pomislili na sivilijo,vendar moja hcerka sploh ne ve kaksno obleko bi si dala delati.zelo zbircna je.upam,da bomo vseeno nasli pravo obleko zanjo.hvala za nasvete!
loli vseeno me zanima tel.,nikoli se ne ve.hvala.

041/395-930

V empotiumu je sedaj ko so razprodaje toliko krasnih večernih oblek za normalno ceno. Včeraj sem videla eno tako krasno iz 30 na 15.000 znižano. Wallis mislim da?

sem bla v soboto v emporiumu v lj pa so ble take cudne obleke ne vem no…mogoc majo v lj kej bols.

kje kupiti ali si sposoditi maturantsko obleko?

na primorskem koncu je Moda Bravo v novi gorici…sama sem bila zelooo zadovoljna…ko pride čas mi bodo tud poročno nardili 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close