Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje kupiti otroku kolo

kje kupiti otroku kolo

Našemu triletniku bi rada kupila prvo kolo. Pa ne vem, kaj je za take male najbolje. Intersport, Hervis? Ali naj grem v specializirano trgovino s kolesi?

Odvisno, koliko denarja hočeš dat… Mi smo prva kolesa kupovali v spec. trgovini – trapci, ker na Bolhi dobiš skoraj nove za več kot pol ceneje …

poglej na bolho, so taka koleščka kot nova, ker so bolj malo rabljena, jih dobiš za polovično ceno, skoraj nova.tako smo ga mi kupili letos.
če pa želiš novega greš lahko v intersport, hervis, trgoavto, pa seveda v kakšno privat trgovino. prav veliko se ne moriš zmotit, ker so cene podobne.Kakšnega specialnega pa se za takega malega skoraj ne splača denarja zapravljat.
cene primerjaj tudi na netu.
LP

Z rabljenim smo se mi na olhi nasrali, da je joj. Oglaševan kot odlično ohranjen, pa je bil čisto raštelan – samo za na odpad.

Take naivneže je vedno lepo poslušat…ste ga naročili po pošti?

Take naivneže je vedno lepo poslušat…ste ga naročili po pošti?[/quote]

Ja, naročili smo ga po pošti, tako kot je na Bolhi običajno. Slaba stran Bolhe je, da se slike ne da povečati – od daleč je zgledal pa kot nov.

poglejte raje v specializiranih trgovinah, zdaj majo tud popuste na lanski model.Pa še svetovat znajo in ko ga preraste, ga date not in novega ven:jaz sem za našega Scirocco dobila 40 eu, dodala še 80 in kolo je spet novo.
Fajn so Bisport , če ste s primorske.pa fajn nakup.

Ravno jaz nimam kam s kolesom ki je skoraj kot nov za 3 letnega fantka-ker ga je naš prerasel.Zelo malo je rabljen,če hočeš pusti mail pa se ti oglasim-če te zanima

Jaz sem našemu 3 letniku kupila kolo v Hervisu, cena 70 evrov ( znižan iz 120 evrov ). že dobre 14 eni je ves navdušen in vsak dan komaj čaka da se vsede nanj.
Jaz ti priporočam, da otroka pelješ sabo v trgovino in se naj sam vsede na kolo, da vidiš kateri mu najbolj paše. Smo pa obdelali veliko trgovin, različnih znamk koles in cen, pa mu je ta najbolj štimal.

Naš mulo je lani dobil tega (zdaj je malenkost drugačne barve kot lanski model)

http://www.bike-center.biz/index.php?lang=si&module=shopprod&id=18536

Za hči sva enkrat kupila kolo v Šparu – nekaj ful ugodno.. Mi je bilo žal, kar imam las na glavi – eno kitajsko sranje – težak, komaj ga je vozila, ves čas se je kvaril, skratka, je šel od hiše in ima novega. Tako da – če veš, da bo otrok navdušen kolesar, je mogoče vseeno kakšno kolo ima, ker bo vsakega rad vozil. Če pa ni ravno rojen na kolesu, se pa splača kupiti nekaj, kar bo čim lažje osvojil. Naš tega tigrčka lani sicer ni vozil vse skupaj nič, letos je prvič tudi izgledalo tako, zdaj pa ga komaj dobimo dol.

mi smo kupili zelo kvalitetno kolo – vtipkaj Rog in malce poišči..se mi zdi, da ima tudi na Bolhi oglase za nova kolesa..sicer pa je prodajalna locirana v LJ

Če res prodajate kolo za 3 leta – ka.kavcic@gmail.com

tiger je super smo ga imeli tud mi, ampak če bi šli skozi to še enkrat bi kupili poganjalca(brez pedal), se mi zdi veliko boljši….sej za motorične otroke je najbrž vseeno, ampak naš ni hotel bit brez pomožnih kolesc

New Report

Close