kje kupiti otroku kolo
poglej na bolho, so taka koleščka kot nova, ker so bolj malo rabljena, jih dobiš za polovično ceno, skoraj nova.tako smo ga mi kupili letos.
če pa želiš novega greš lahko v intersport, hervis, trgoavto, pa seveda v kakšno privat trgovino. prav veliko se ne moriš zmotit, ker so cene podobne.Kakšnega specialnega pa se za takega malega skoraj ne splača denarja zapravljat.
cene primerjaj tudi na netu.
LP
Jaz sem našemu 3 letniku kupila kolo v Hervisu, cena 70 evrov ( znižan iz 120 evrov ). že dobre 14 eni je ves navdušen in vsak dan komaj čaka da se vsede nanj.
Jaz ti priporočam, da otroka pelješ sabo v trgovino in se naj sam vsede na kolo, da vidiš kateri mu najbolj paše. Smo pa obdelali veliko trgovin, različnih znamk koles in cen, pa mu je ta najbolj štimal.
Naš mulo je lani dobil tega (zdaj je malenkost drugačne barve kot lanski model)
http://www.bike-center.biz/index.php?lang=si&module=shopprod&id=18536
Za hči sva enkrat kupila kolo v Šparu – nekaj ful ugodno.. Mi je bilo žal, kar imam las na glavi – eno kitajsko sranje – težak, komaj ga je vozila, ves čas se je kvaril, skratka, je šel od hiše in ima novega. Tako da – če veš, da bo otrok navdušen kolesar, je mogoče vseeno kakšno kolo ima, ker bo vsakega rad vozil. Če pa ni ravno rojen na kolesu, se pa splača kupiti nekaj, kar bo čim lažje osvojil. Naš tega tigrčka lani sicer ni vozil vse skupaj nič, letos je prvič tudi izgledalo tako, zdaj pa ga komaj dobimo dol.
Če res prodajate kolo za 3 leta – ka.kavcic@gmail.com