kje kupiti parfum
Jaz kupujem [b]TUKAJ[/b] in
[b]TUKAJ[/b]
Če te zanimajo fm parfumi, se javi na mail [email protected] pa ti lahko pošljem seznam parfumov.
Pri določenih spletnih ponudnikih, kjer so cene npr. 40-60% ceneje od rednih trgovin zna biti vprašljiva originalnost! – v Aziji naredijo zelo zelo dobre kopije tudi parfumov, ter seveda tudi embalaže, ki je nazunaj na las podobna originalom, so pa še vedno določeni varovalni znaki, ki pokažejo, da gre za ponaredek, tako kot pri raznih oblačilih “zvenečih” blagovnih znamk. To tisti, ki kupujejo direkt v Aziji tovrstne stvari za nadaljno prodajo, zelo dobro vedo…Pa če kupijo na cele kontejnerje ali pa si delijo vsebino/volumen kontejnerjev še s kakšnim ponudnikom.
Jaz še vedno najraje kupujem originale parfumov, najraje če imam možnost v Ameriki ( ponavadi vedno ugodno glede na stanje eur/dolar, pa v prostocarinskih prodajalnah, na letališčih….) Če imaš možnost, naj ti kdo prinese raje res 100% original, kot da tvegaš špoceni nakup mačka v žaklju preko spleta…
Try this http://www.pentlja.com
Bil sem v maksiju in v muellerju na čopovi,… pa žal niso imel par toaletnih, ki sem jih iskal.
Mal sem pobrskal kateri bi bili ok glede na to kaj mi je všeč (tistih, ki so še v proizvodnji) in je bila precej slaba izbira, predvsem česa od Yves Saint Laurenta, Thierry Muglerja in Burberrya.
Kje je v LJ, oz. v SLO res največja zbira toaletnih/parfumov? Se da sploh kje kej več dobit od omenjenih znamk? Recimo, da cena ni omejitev (če je predrago imaš še vedno tuje spletne trgovine).
Pozdravljeni
Ti parfumeriji ( beauty in pa muller ) so u P***i. Zelo slabo založene z parfumi.
Sem iskal moške parfume od THIERRY MUGLER, Tom Ford in sploh nimajo nič. V bewauty še sploh niso slišal za parfum ISSEY MIYAKE
A je sploh kje v LJ, al pa v MB kakšna parfumerija da imajo parfume thierry mugler, creed..tom ford ? Če ni drugače se bom zapeljal čez emjo v avstrijo…
Hvala
Če vas zanima ugoden nakup Essens parfumov jih lahko kupite na spletni strani http://www.essens.si pod id sponzorja vnesite kodo 910010416 in kupujte po smešnih cenah…. Za seznam parfumov mi pišite na [email protected]…