Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje kupiti poceni otroške Crockse?

Kje kupiti poceni otroške Crockse?

Morda kje prodajajo star model po nižji ceni. Rada bi kupila original, oni na tržnicah imajo tako čuden vonj…

Če kupuješ original, so povsod po isti ceni, tako da ti lahko povem le, kje jih prodajajo. Odvisno iz katerega dela Slovenije si, najbolj da pogledaš na njihovi spletni strani

jaz sem kupila moji dečvi v sport 2000 za 10 eu original crocse, so pa bolj izbrane številke, barve in modeli.

Večkrat letno imajo na crocs akcije kjer jih dobiš kar ugodno. Lahko pa kupiš tudi rabljene saj so praktično neuničljive. Jaz imam doma kar nekaj številk modela crocling, ki ga je moj sin prerasel.

pri oblacila@gmail.com jih lahko naročiš na strani http://www.crocs.co.uk/home/homepage,en_GB,pg.html , piši za ceno (po moje ravno ni ugodno, bi morala pri nas pogledat in primerjat), je pa zato izbira res velika in takšnih, kot sem jih jaz naročila, pri nas nimajo (vsaj zdaj še ne)

A provizijo si pa prikladno zamolčala?

Neverjetno, kaj si nekateri privoščite!

Na crocs.eu imajo zmeraj akcije. Če najdeš še koga zraven in naberete za 70 evrov, tudi poštnine ni.

poglej, original crocse dobiš v Humanicu za 10 eur ceneje kot v Crocs trgovini, in sicer mi smo jih kupili v Humaniku, kjer so nam obrazložili, da si oni lahko privoščijo in znižajo cene na določenih artiklih. no in tam so crocsi 19,90 drugje pa 29,90. pa še lepši so !

Tudi na crocs. eu so nižje cene.

Kako so lahko originalni crocsi v humanicu lepši od originalnih crocsev kje drugje?

Mi lahko nekdo razloži kakšna je razlika med temi “natikači”, ki so original in tistimi, ki jih lahko kupiš v skoraj vsaki trgovini (tudi v tušu, kiku, itd…) ?
Resnično me za nima – da ne bo kdo to vzel kot zlonamerno.

(Sama sem za par € kupila pred par leti te crocse in sicer ne original, ne vem več v kateri trgovini. Nosim jih še sedaj, so še skoraj kot novi. Pa jih nosim skoraj vedno – na morju so bili odlični tudi za v vodo ker je bilo polno skal, imam jih za okol hiše, za vrt, sprehode z psom, zdaj z dragim “zidama” stanovanje in jih imam tudi za delo pri zidanju itd… Ko so bili še novi sem jih redno imela na praxi v vrtcu. Se lepo operejo in so potem kot novi, seveda zdaj v roku 4 let so preživeli kar nekaj stvari in so že bolj proti koncu, tako da jih mam samo še za delo okol hiše.)
Za to me zanima razlika! (ali je to v materialu, trpežnosti, so original bolj zdravi za noge, itd..?)

New Report

Close