Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka kje kupiti poročno obleko

kje kupiti poročno obleko

pozdrav,

kje ste si kupile poročno obleko? koliko ste dale zanjo ali za izposojo?
kakšen butik v LJ, kjer dobiš “cca.” poročno obleko? se splača v it po to v Zagreb, Graz, Italijo?

meni se zdijo cene NORE.

imate kakšen link do tujih katalogov poročnih oblek?

100 x HVALA,

nevedna nevesta

V trafiki!

šivala mi jo je B. Plavec, ceno je brezveze, da ti govorim, ker je prijateljica od prijateljice:)) in je bila malo nižja (cena)
Kolegici jo je šivala Maja Ferme in je dala okrog 130 000 se mi zdi.
Butikov v Ljubljani, kjer si lahko sposodiš obleko.
Najbolje, da si kupiš revijo moja poroka in najprej malo pogledaš, notri maš ponavadi tudi naštete vse butike.
evo en butik iz Graza >http://www.steinecker.at/HOCHZEIT_2007.pdfhttp://www.pronovias.com/http://www.pronuptia.comhttp://www.brautmoden-fabian.de/collection2007.html

sama sem jo skreirala (narisala) in jo dala zašit: skupaj z rokavicami (blago: svila, čipke): 85 000 sit pred 2 leti.

---------- le vent nous portera...

Butik Grazia na Petkovškovem nabrežju.Priporočam.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si [email protected] 05 995 40 10 040 829 988

cao!vem za eno gospo,prodaja unikat obleke,ma jih pa edina v evropi!ful lepe,pa se pocen.je pa iz celja-031450546,poklici jo pa se pozanimi,js sm bla ful zadovoljna!

cao!vem za eno gospo,prodaja unikat obleke,ma jih pa edina v evropi!ful lepe,pa se pocen.je pa iz celja-031450546,poklici jo pa se pozanimi,js sm bla ful zadovoljna!

Prek eBaya se da lepe (po meri narejene) obleke kupit. Pa zelo ugodno.
Moja prijateljica je bila zelo zadovoljna. (Bogata) obleka pa jo je prišla malo pod €300 (v to je vključena tudi poštnina in carina). 🙂

V Grazu Avstriji trgovina se nahaja v sajesbergu nisem glih tocno napisala zavijes desno pred Metrojem trgovino!imajo tam okoli 200eur ZELO LEPE tud ti tam popravijo ce ti mere ne ustrezajo imajo cevlje ter blazinice za prstane podvezice….Ce si bos sposodila pod 400eur ni kaj pa se to je gola obleka brez dodatkov!

lep pozdrav!

Pozdrav!

V Stražišču pri Kranju je nov poročni salon Rojal. Majo zelo lepe obleke po nizkih cenah. Tam dobiš tud vse dodatke.

Lp!

Taja1

V porocnem salonu cipka imajo full lepe porocne obleke za nakup ali izposojo cene so res ugodne jaz sem dala tam za porocno obleko 750€ vsak ima svoj okus so pa bile tudi za 560€ zelo lepe
ima lepo izbiro porocnih oblek ,tel st. in naslova nevem zdaj ampak ima oglas pri (ce smem napisat) bambino.si

V trgovini “Sanjska obleka” se da kupiti nove poročne obleke že od 300 eur naprej.
Poglej ponudbo na http://sanjska-obleka.si

Te obleke, ki jih prodajajo v trgovini “Sanjska obleka” so VSE iz E-baya (kitajske obleke) katere so cene od 100 € dalje.

Nekatere so celo manj. Že kar prva obleka (tista z bogatim rožnim “šalom”) stane na E-bayu manj kot 100€.

Pobrskajte in si same kupite obleko. Da se jo dobiti pod 200€ (računat je še treba poštnino …).

Malo sem pobrskala po tej strani in našla celo svojo poročno obleko za katero sem sama dala manj kot 200€. Tu jo prodajajo za 750.

Razlika je očitna.

Od kod so obleke sicer ne vem, vem pa da so cene v primerjavi z ostalo ponudbo pri nas ugodne.
Ko sem iskala svojo poročno obleko sem si ogledala verjetno vse spletne strani sveta in ugotovila, da skoraj vsi ponujajo ene in iste obleke. Pa naj si bo to Slovenska, Evropska, Ameriška ali Kitajska stran. Tudi v Krinolini, ki je najdražja izposojevalnica pri nas imajo obleke kot na e-bayu.
Se strinjam s tabo, na e-bayu imajo res lepe obleke oz. slikce oblek in tudi cene so včasih res smešno nizke, vendar žal nikoli ne veš kaj boš dobil. Poznam neveste, ki so naročale preko e-baya tako z dobrimi, kot tudi s slabimi izkušnjami. Tako, da če tvegaš lahko pridobiš, lahko pa si tudi razočaran. Tukaj pa verjetno oni odgovarjajo, če kvaliteta ni takšna kot naj bi bila.
Pa tudi na ceno, ki včasih izgleda zelo ugodno je potrebno prišteti še poštnino, davek in carino, pol pa je že vprašanje, če se splača tvegati.
Kar pa se tiče porekla – itak je 90% stvari, ki jih nosimo narejenih na Kitajskem, pa če si to priznamo ali ne. Meni je važno da je oblačilo lepo in kvalitetno pa naj bo od koder koli.
Moj post ni bil namenjen reklami tej trgovini, ampak ravno danes sem naletela nanjo, ker iščeva obleko za sestro pa sem mislila, da bom komu pomagala.
Tako, da kar se mene tiče lahko kupujete tudi preko e-baya.

Meni je pa čisto vseeno od kod imam obleko, če je lepa in za ugodno ceno.
Od kod pa mislite, da so obleke po drugih salonih?
Moja kolegica je šivilja v enem poročnem salonu. Sicer govorijo, da so obleke iz Pariza, ona pa para ven listke Made in China.
To se mi zdi pa res grdo.

Pozdravljene,lahko kak link,od teh tujih strani preko katerih ste/so kupovale,
Hvala

to je stran kjer boš veliko našla.

Barn, že 3x sem ti želela poslati odgovor na tvoje vprašanje. Pa vsakič ko pošljem ni mojega posta ???!!

V glavnem, če mi bo sedaj uspelo oddati post, prideš do svoje obleke preko interneta takole:

vtipkaj:

http://www.ebay.de

na desni strani boš videla seznam, kaj vse lahko iščeš – izberi KEIDUNG & ACCESSORIES

Potem v naslednjem seznamu izberi pod DAMENBEKLEIDUNG Abendkleidung

če želiš še bolj specifično iskanje v zgornjem okvirčku za iskanje vtipkaj HOCHZEITKLEIDER

Tako, sedaj bi pa morala najti.

Bani

Pa še nekaj bi rada povedala;

svoji mami sem želela danes pokazati svojo poročno obleko na tej strani, ki ste jo pred dnevi reklamirali – sanjska obleka.

Pa je na moje veliko začudenje nisem več našla v ponudbi. Želela sem ji jo pokazati zato, da vidi, kako ugodno sem sama prišla do svoje obleke.

Zato se mi dozdeva, da je bil tisti zgornji post le REKLAMA za to prodajalno . Prav je, da se reklamira, nimam nič proti.

Ampak v čem je point, da izbrišejo obleko, o kateri sem govorila???! (bila je ena izmed redkih s takšno ceno).

Saj je vseeno za koliko jo prodajajo. Sama sem samo povedala za koliko sem jo sama dobila. Logično je, da morajo nekaj zaslužit, zato pa se ukvarjajo s tem. A ne.

Sedaj izgleda, kot da sem si izmislila, da prodajajo tako “drage” v njihovi prodajalni. In so želeli sedaj to malo “omiliti”. Vsaj zdi se mi tako.

Ne mi zamerit, ampak sem morala to napisat. Pa ne me sedaj “zbombandirat”, prosim!

hej, nekaj jih že poiskala. Bi te pa vprašala si mogoče šla prej kam pri nas obleko probat, da veš kakšen kroj ti paše ali si samo naročila tako, ki ti je všeč? Imaš tam tudi kakšne “mere” da ziher pravo št naročiš. Zdele trenutno imam 36-38(so tako različni kroji). Mogoče veš je na ebayu mogoč nakup kako drugače kot pa z bidanjem oz dražbami, da je enaostavno trgovina si izbereš kaj bi rad in plačaš. Je nujno potrebno da si registriran paypal uporabnik oz da imaš mastercard ipd, ali je varijanta da ti pošljejo predračun ga plačaš in naprej? Mal bustasto se ti lahko sliši, ampak nisem še reg. na paypal niti nimam omenjenih kartic ker jih ne potrebujem, edino če bi jih zaradi tega,……
hvala v naprej

Bani ne vem zakaj bi te kdo (čeprav si verjetno mislila name, ker naj bi jim delala reklamao) zbombardirala zaradi napisanega. Ne zdi se mi pa fer, da pišeš neresnice, sam je bila danes obleka ki jo omenjaš “Že kar prva obleka (tista z bogatim rožnim “šalom”)” še vedno na njihovi spletni strani.

Ja, plačaš lahko takoj. Najbolj enostavno je, da si registrirana. Zdi se mi, da je tudi najbolj varno plačevanje preko paypal-a. Kupiš lahko takoj – sofort kaufen, ne rabiš biti na dražbi.

No, jaz sem obleko naročila kar tako – tisto, ki mi je bila všeč. Glede mer ti pa tako piše, da oddaš svoje mere (prsa, pas, boki) – to se izplača, da te izmeri kakšna šivilja, da so resnično prave mere. Sama sem naročila nekoliko večjo. Ker če je premajhna, jo je težko prirediti, če je večja ti jo kašna šivilja lahko popraviti. Te poročne obleke to omogočajo.

Ne, ne ni to moja obleka. Jaz sem samo rekla, da je ta ista obleka na E-bayu toliko ceneje. Moja obleka je bila na 4. strani, pa je ni več. Njihova cena je bila 750 €. Prelistala sem njihovo ponudbo, pa je ni več gor.

Si to mislila glede NERESNICE, ki jo govorim?! Ne govorim je.

Nisem mislila tebe “osebno”. Rekla sem, da se mi zdi, da je to neka reklama. (Pa tudi če bi bila! Pa kaj.)

No, en primer sem poiskala, za primerjavo:

Ebay:
http://cgi.ebay.de/Neu-Brautkleid-Hochzeitskleid-Gr-38-40-42-44-46-48-50_W0QQitemZ120397727539QQihZ002QQcategoryZ129797QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Sanjska obleka (obleka p30759):
http://sanjska-obleka.si/?m=5

New Report

Close