Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje kupiti rabljeno kolo Radovljica?

Kje kupiti rabljeno kolo Radovljica?

Rabim kolo in ne bi novega. Mogoče kje v Radovljici, Lesce, Bled…v glavnem v bližini kdo ve za prodajo rabljenih koles? Hvala za odgovor 🙂

Vprašaj na servisu nad Akademijo v Radovljici, tam ima včasih kako rabljeno kolo. Mi smo kupili otroško.

mogoče v lescah, tam nad avtohišo mony… samo za tam se je nekaj časa govorilo da so prodajali tudi ukradena kolesa.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Poglej na bolhi, drugače pa nad Monijem, v Lescah je kolesarska trgovina, imajo tudi stara kolesa, ker jim ostanejo, ker menjajo tudi stara za nova.

Na Bolhi in njej podobnim išči, pa v kolesarskih centrih tudi včasih vzamejo v račun rabljeno dobro ohranjeno kolo v račun ob nakupu novega. Včasih se splača tudi v Ljubljano prit v kak kolesarski center.

V Sport pointu na Jesenicah pogosto najdejo kak odličen kos za super ceno, nimajo sicer stalno na zalogi rabljenih koles, sem pa že kupil pri njih tako, da sem povedal, kaj bi rad in so mi v 3 tednih zrihtali prav to in za smešno ceno.

Oj.

V lescah nad boowlingom (pri krožišču) je trgovina s kolesi, tudi rabljenimi.

Jaz sem ga našla v starinarnici na vhodu v stari del mesta- Radovljica. Pa malo prej v krožišču se mogoče tudi kaj najde.

New Report

Close