Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje kupiti rakuna

kje kupiti rakuna

in kaj naj bi ti to spremenilo? a misliš, da če je “američan”, pa zate naši predpisi več ne veljajo?
[/quote]

Tisto je bil odgovor na zgornje vprasanje, ces kako ne vem kje se ga da kupiti
Iz amerike mi ga nebodo poslali zapakiranega, kajne

ofak bruke lmfaoo

Odgovor na objavo uporabnika
zelimsirakuna, 10.12.2019 ob 09:44

Je možno kje v Sloveniji kupiti rakuna?
Pa prosim brez pametovanja, kako je to zahtevna žival, ker imam že vse naštudirano.

Lep pozdrav

Mislim da ga lahko kupite v zavetišču ljublane ,in me veseli da hočete kupiti rakuna saj so zelo pametne živali

Lp.Anastasia Rakun

Ali lahko pomislite na to, da je rakun divja žival in v ujetništvu trpi in hira? Zakaj bi mučili ubogo žival?

Prvič se javljam in upam da zadnjič,kaj vse spravite na teh forumih ven,za eno preprosto vprašanje..Kje dobiti rakuna…pa kaj odgovarjate,če ne odgovorite na zastavljeno vprašanje? Na koncu pridete pa na čist drugo temo.A res nimate kaj drugega za počet v življenju,kot pametovati in se delati norca iz ljudi? Če nimaš odgovora na vprašanje…Kje dobiti rakuna, pač ne odgovarjaj. Veverice,lisice,dihurji,srne..vse te živali pa lahko živijo v ujetništvu ali kako? Sicer pa noben ne ve,kje bi živel,kje bi spal,kje bi preživel dan…verjetno ne v stanovanju…res vas ne razumem…pa ne bi v življenju odgovarjala na forumih,če ne bi tudi jaz slučajno iskala kakšen kontakt,kje se ga da dobiti,oz se ga sploh da. Ampak res ne razumem,kako se vam da grajat nekoga,ko postavi preprosto vprašanje,potem pa ste vsi pametni,pa vse veste,za vsako tujerodno vrsto in še več. Pravi biologi vsi,res.Zato pa toliko zapuščenih mačk in psov in da še ne naštevam.

AZILI POKAJO PO ŠIVIH,KER STE VSI TAKO ZAVZETI IN ZAŠČITNIŠKI DO ŽIVALI.

Če si nekdo zaželi takšno specifično žival, si jo z razlogom.To ni želvica,ki jo kupiš,ko greš na razstavo eksotičnih živali,pa si jo vaš otroček zaželi,potem pa ugotovite da je pa mogoče malo več dela z njo,kot ste mislili,da ni samo maskota v terariju. In potem ne znate skrbeti oz se vam ne da,in jo ali spustite ali vrnete celo pohabljeno nazaj k prodajalcu.Sem vidla ogromno želvic,ki so bile vrnjene v groznem stanju.

Skratka…odpiši,če imaš odgovor,ne odpisuj,če je to vse kar v življenju počneš-pametuješ nečemu o čem nimaš pojma.

Hvala,da ste prebrali in lp

Iz ZDA si ga prinesi. Ga daš pred poletom v bolj zaprto nosilno škatlo in ga deklariraš kot mačko. In priskrbiš si pač en potni list za kakšno večjo mačko. S potrdili o cepljenjih.

Tromso, 18.12.2024 ob 17:20

Iz ZDA si ga prinesi. Ga daš pred poletom v bolj zaprto nosilno škatlo in ga deklariraš kot mačko. In priskrbiš si pač en potni list za kakšno večjo mačko. S potrdili o cepljenjih.

Samo napišeš na potni list da se identificira za mačko, problem rešen.

Tudi meni so rakuni fletni in zabavni. Pa vendar gre za divjo žival, ki mora živeti tam, kjer je njihov izvor.

V praksi je zelo malo verjetno, da bodo žival vlačili ven in gledali, kaj je. Še pasporta za živali  skoraj nikoli ne odprejo.

Anonimno 8584, 18.12.2024 ob 14:24

Prvič se javljam in upam da zadnjič,kaj vse spravite na teh forumih ven,za eno preprosto vprašanje..Kje dobiti rakuna…pa kaj odgovarjate,če ne odgovorite na zastavljeno vprašanje? Na koncu pridete pa na čist drugo temo.A res nimate kaj drugega za počet v življenju,kot pametovati in se delati norca iz ljudi? Če nimaš odgovora na vprašanje…Kje dobiti rakuna, pač ne odgovarjaj. Veverice,lisice,dihurji,srne..vse te živali pa lahko živijo v ujetništvu ali kako? Sicer pa noben ne ve,kje bi živel,kje bi spal,kje bi preživel dan…verjetno ne v stanovanju…res vas ne razumem…pa ne bi v življenju odgovarjala na forumih,če ne bi tudi jaz slučajno iskala kakšen kontakt,kje se ga da dobiti,oz se ga sploh da. Ampak res ne razumem,kako se vam da grajat nekoga,ko postavi preprosto vprašanje,potem pa ste vsi pametni,pa vse veste,za vsako tujerodno vrsto in še več. Pravi biologi vsi,res.Zato pa toliko zapuščenih mačk in psov in da še ne naštevam.

AZILI POKAJO PO ŠIVIH,KER STE VSI TAKO ZAVZETI IN ZAŠČITNIŠKI DO ŽIVALI.

Če si nekdo zaželi takšno specifično žival, si jo z razlogom.To ni želvica,ki jo kupiš,ko greš na razstavo eksotičnih živali,pa si jo vaš otroček zaželi,potem pa ugotovite da je pa mogoče malo več dela z njo,kot ste mislili,da ni samo maskota v terariju. In potem ne znate skrbeti oz se vam ne da,in jo ali spustite ali vrnete celo pohabljeno nazaj k prodajalcu.Sem vidla ogromno želvic,ki so bile vrnjene v groznem stanju.

Skratka…odpiši,če imaš odgovor,ne odpisuj,če je to vse kar v življenju počneš-pametuješ nečemu o čem nimaš pojma.

Hvala,da ste prebrali in lp

In kakšen vsemogočen razlog točno imaš da hočeš točno rakuna? Ki je btw prepovedan. Z razlogom. Da nekdo blekne kaj ima veze da je tujerodna žival….očitno nimaš pojma o naravi in živalih. Nimaš splohj pogojev za kakršno koli žival. Kaj šele za divjo žival. Motencev na tem forumu no. Sami s posebnimi potrebami.

Eh, pa kaj bi rakun hudega storil v slovenskem okolju? Samo neke brezvezne prepovedi. Čist brez smisla.

New Report

Close