Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KJE KUPITI SKOKCA?

KJE KUPITI SKOKCA?

Za svojo malčico, ki rada poskakuje in ni niti 5 min ut pri miru, bi želela kupit “skokca”, pa ne vem v katero trgovino se naj namenim?

Saj verjtno veste o čem govorim? To je kao sedež na elastičnih vrvicah, ki se pritrdi na strop ali podboj, v njem pa otrok lahko poskakuje.

V Arielu npr. sem že spraševala pa nimajo.

Torej kje kupiti to zadevščino? Pa če ketare ve približno ceno, naj mi tudi napiše!

Lep sončen pozdrav vsem na forumu!

jaz imam rabljenega, prodam ga za 50€, rabljen je bil kak mesec, nov pa je stal 17.000

evo na spletni strani bay centra ga majo…drugače je pa 50 euro za rabljenega občutno predraga cena …če iščeš rabljenaga napiši bom malo pobrskala…

Mi smo ga kupili v BC, ko je bil v akciji, stal je okrog 7000, je pa od Abc design.

Jaz ti lahko prodam svojega, ker smo ga prerasli. Je od ABC designa, odlično ohranjen. Cena 26 EVR.
LP
Pikica

Jaz pa ti ga močno odsvetujem, ni zdrav za otroka, odsvetuje se še bolj kot hojica. Pusti otroka naj se plazi, odkriva svet, razvija po svoje.

Odločitev pa je seveda tvoja.

Naša je v njem veselo skakljala in strašno uživala. In je danes lepo razvita 4 in pol letnica. V vsaki stvari lahko najdemo kaj slabega. Odločitev vsakega posameznika.

Hvala za nasvet, bom verjetno kar v Baby center skočila ponj!

Zanima me samo še to, za katero starost je primeren?

Torej od -do? In koliko kilogramov zdrži?

Hvala!

New Report

Close